Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kışlık üst anketi

yav

Öne çıkan mesajlar

yav said:

o değil de ben hala üstüme bir şey almadım
bot da almadım
kendi çizgimden devam edeceğim sanırım trekking botlarımla 2.sezonu, yeşil parkamla da 8.sezonu tamamlayarak.

Düzenli olarak üst alıyorum da botlarımdan vazgeçemedim, ne zaman aldığımı unuttuğum bir çift botum var, senelerdir hiç bir şey olmadı, tabanındaki marka yazısı bile aşınmadı botun.

Gerçi aldığım paraya 2 çift bot alınıyordu o zaman ama 5 çift botu eskitti resmen. Bazen sıkılıyorum yine de değiştiremiyorum, çok süperler.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Düzenli olarak üst alıyorum da botlarımdan vazgeçemedim, ne zaman aldığımı unuttuğum bir çift botum var, senelerdir hiç bir şey olmadı, tabanındaki marka yazısı bile aşınmadı botun.

Gerçi aldığım paraya 2 çift bot alınıyordu o zaman ama 5 çift botu eskitti resmen. Bazen sıkılıyorum yine de değiştiremiyorum, çok süperler.

marka adi versene bugun yagmur pacalarimdan tasinca botumu degistirme zamanimin geldigini farkettim ucyuz dortyuz bile veririm su almicaksa on sene. ya da vermeyip decathlondan bi trekking botu mu alsam dfggs
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

marka adi versene bugun yagmur pacalarimdan tasinca botumu degistirme zamanimin geldigini farkettim ucyuz dortyuz bile veririm su almicaksa on sene. ya da vermeyip decathlondan bi trekking botu mu alsam dfggs

Hi-Tec, Türkiye'de çok fazla modeli yok ama hoşuna giden bir model bulursan mutlaka al; su, soğuk geçirmemesini falan geçtim bildiğin spor ayakkabısı hafifliğinde ve rahatlığındalar. Bot giydim rap rap olayı yok.

Hatta dev hizmet;

http://www.hi-tec.com/uk/mens/walking-boots.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyle cok iyi botlar var. Merrell'lerim benim -10 derecede yazlik corapla ayak terletiyor bazen. SUnlar bak, tavsiye ederim Ankara gibi soguk bir yerde yasiyorsan: http://spxshop.com/?urun-30652-ICE-JAM-WATERPROOF.html

Fiyat/performans en yuksek botlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kozalak said:

hakkat ya ben de bottan ziyade rahatlık açısından trekking tarzı bi ayakkabı alacağım. daha fazla öneri :D

Merrell iste. Giris seviyesi bunlarin ama ust seviyelerle de yarisir. Ilk kez alacaksan 400-500TL'den baslayanlara yonelme, 200 kusur verip bir Merrell al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...