GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://pierrecassi.com/wp-content/uploads/2010/10/DSC_0064.jpg Bunu giyiyorum, kar yağarken içimde tişörtle terliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dasaaa said: ııvvvv geriye son kalan kızıl derililerden. bunların derisini yüzüp giymek lazım aslında. barbarlar çünki yaşamayı hakketmiyorlar Hadi ordan pis zenci=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yav said: sen artis bi abiye benziyosun, pazar öğlen tut beni kolumdan götür bi ceket alalım bu garibepazar öğlen çok iddialı bi zaman dilimi, muhtemelen söz veremem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben de bu sene eski püskü redingotumu atayım da yenisini alayım istiyorum.ama sadece mujiklere özgü bir gururla alacağım redingot kampanyadan olmasın, çocuk işçilerin sömürüsü ile üretim yapılan çin ile alakası olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 vivavale said: erdalz said: http://www.desa.com.tr/images/Variant/large/12083.jpg oha gayet basarılı Ahanda bu benim aradağım şey, ama fiziken biraz iriyim XXL-XXXL civarı falan bişey olur herhalde bana.XXL olur standart kalıpsa. Bütçe 450 TL, bu ceketten diktirebilmem ya da bulabilmem şansı var mı? Bi el atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi hakiki deriler 500den başlıyor derimod mu bir yere sormuştum ben. bütün mağazalarda öyledir herhalde. ancak indirimde bulabilirsen 350-500 arası bulunabilir belki. böyle sade ve hafif spor bir tane beğenmiştim 600-650 fiyat çekmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi ben bi tane buldum yer, 550 çekti adam fazla geldi biraz. İStanbulda derici yok mudur hiç,gitsek mmodeli beğensek dikse üstümüze?Beyazıtta ya da eminönünde bulabilir miyim böyle yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yaz gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ulgio said: Abi ben bi tane buldum yer, 550 çekti adam fazla geldi biraz. İStanbulda derici yok mudur hiç,gitsek mmodeli beğensek dikse üstümüze?Beyazıtta ya da eminönünde bulabilir miyim böyle yerler?anadolu yakasında var ama eminönü bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.ozelkadinlar.com/wp-content/uploads/2012/02/cocuk-mont-modeli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gocuk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 CthuLhu said: Ulgio said: Abi ben bi tane buldum yer, 550 çekti adam fazla geldi biraz. İStanbulda derici yok mudur hiç,gitsek mmodeli beğensek dikse üstümüze?Beyazıtta ya da eminönünde bulabilir miyim böyle yerler?anadolu yakasında var ama eminönü bilemedim Söyle kardeş neresi var bende anadolu yakasındayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Maltepe'de merkezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 GwindonSurion said: http://pierrecassi.com/wp-content/uploads/2010/10/DSC_0064.jpg Bunu giyiyorum, kar yağarken içimde tişörtle terliyorum sana benziyo lan bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 CthuLhu said: Maltepe'de merkezde. Abi mümkünse yer detaylarını adresini, o yoksa website ı falan verirsen...PM at abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şurda yaptırdık geçen sene anneme http://www.tubiba.com/cifa-deri-tekstil/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fiyat ne kadar ctulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 350 tl civarı vermiştik sanırım. derisini falan seçebiliyorsun derisine modeline göre fiyat da değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Anladım abi gidip bakayım bi ben uygun bişey bulurum belki. Zeytinburnu'nda yerler var dediler ama çok uzak kalıyor orası bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 NolaxThensbane said: erkek dediğin çıplak gezer! http://www.todayandtomorrow.net/wp-content/uploads/2009/11/kneecam_no_1.jpg Haha şu adam ilah gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Maslakta Derimodun depo mağazası varmış galiba uygun diyorlar, giden bilen var mı nasıldır?boşuna gitmeyelim eğer kolpa bir yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 pascalnouman said: http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jpl3.jpg sundan al ama benim oldugum yerlerde giyme doverim. bu hangi markanın? ben de bu tarz bir şeyler arıyorum diz üstü olmayacak ama bel hizası da olmayak. belden biraz aşağıda kaşe tarzı bi trençkot arıyorum. var mı gören bi yerlerde? biraz gezindim de antin kuntin şeylere denk geldim hep ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ebay dan aldim uzakdogulu birinden Ilk defa XL giyiyorum bu arada uzakdogu giyim bedenleri avrupanin 2 beden buyuguymus onu da ogrenmistim alirken Tr de ariyosan interview e kotona fln bak bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yarın biraz daha avm gezeyim bakalım, artık 400 lira bayılıcaz herhalde bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar