Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kışlık üst anketi

yav

Öne çıkan mesajlar

@dasaaa

Abi ben sonbahardan ilkbahara kadar aynı deri montu giyiyorum sadece kışın beli saran bi puma adidastan ya da türevi bi yerden alacağın miflonlu zımbırtı yeter. Kaşmiri anca işe giderken takım elbise ile giyiyorum çünkü yaş ne olursa olsun çok ağır duruyor üstünde insanın. Ha kaşmir güzel midir evet ama gündelik hayatta deri mont daha hareket kabiliyeti veriyor gibi geliyor bana. Misal araba kullanırken kaşmirle ölüm gibi o direksiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende de deri mont var ama yakası öyle gömlek yakası gibi değil, düz şekilde ilerliyor. gayet hoş. kışın sadece izmit'in dağındaki okuluma giderken uzun bir parkam var onu giyiyorum, onun dışında istanbul'da üşürsem başka bi montum var onu giyiyorum ama çok seyrektir, genelde deri mont yani.

ekim-nisan arası deri mont. hastasıyım deri mont + tişört ikilisinin. ne giyersen giy şahane oluyor.

ama evet, herkese gitmeyebilir, ben de parkayı pek yakıştıramıyorum kendime mesela, garip duruyor böyle bi. fit olmak lazım mont için biraz. göbek falan varsa önden fırtlıyor, kötü görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

@dasaaa

Abi ben sonbahardan ilkbahara kadar aynı deri montu giyiyorum sadece kışın beli saran bi puma adidastan ya da türevi bi yerden alacağın miflonlu zımbırtı yeter. Kaşmiri anca işe giderken takım elbise ile giyiyorum çünkü yaş ne olursa olsun çok ağır duruyor üstünde insanın. Ha kaşmir güzel midir evet ama gündelik hayatta deri mont daha hareket kabiliyeti veriyor gibi geliyor bana. Misal araba kullanırken kaşmirle ölüm gibi o direksiyon.

araba kullanmak ne lan?

şoförünüz yok mu sizin?
Sosyal ağlarda paylaş

deri mont pahalı olabilir de alamayanların bu kadar bok atması gereksiz. hele izmir gibi bi şehirde yaşıyorsanız 6 ay tişört 6 ay da üzerine deri montla gayet dışarı çıkabilirsiniz. ha soğuk havalar için dediğim gibi okkalı anapurna montum olmasına rağmen - derecelerde bi tişört + deri mont giyip çıkıyordum dışarı bana mısın demiyordu. kalbinizden gelen sıcaklık önemli. öte yandan indirimden alıcaz ucuza alıcaz diyip kazıklandığınız sahte deriler hiç bir zaman sıcak tutmaz, ılık havada da terletir az bişey daha koyun üzerine çöp alacağınıza gerçek deri alın.
Sosyal ağlarda paylaş

koca kış için bi tane mont (deri-keşe-kaban etc) alıp bütün kış onu giymeyi düşünenler de, yapmayın abi. sonra o montla bütünleşiyorsunuz, sokakta başka birinin üstünde görüp dalga geçiyoruz. hele 3. bi kişinin üstünde görülürse aman yarebbi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

deri mont pahalı olabilir de alamayanların bu kadar bok atması gereksiz. hele izmir gibi bi şehirde yaşıyorsanız 6 ay tişört 6 ay da üzerine deri montla gayet dışarı çıkabilirsiniz. ha soğuk havalar için dediğim gibi okkalı anapurna montum olmasına rağmen - derecelerde bi tişört + deri mont giyip çıkıyordum dışarı bana mısın demiyordu. kalbinizden gelen sıcaklık önemli. öte yandan indirimden alıcaz ucuza alıcaz diyip kazıklandığınız sahte deriler hiç bir zaman sıcak tutmaz, ılık havada da terletir az bişey daha koyun üzerine çöp alacağınıza gerçek deri alın.

sen artis bi abiye benziyosun,
pazar öğlen tut beni kolumdan götür bi ceket alalım bu garibe
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Letsgetthesunshine said:

@dasaaa

araba kullanmak ne lan?

şoförünüz yok mu sizin?

Enzo'yu ona kullandırırsam hatunu kucağıma almak zorunda kalıyorum o yüzden ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...