pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jpl3.jpg sundan al ama benim oldugum yerlerde giyme doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 @dasaaa Abi ben sonbahardan ilkbahara kadar aynı deri montu giyiyorum sadece kışın beli saran bi puma adidastan ya da türevi bi yerden alacağın miflonlu zımbırtı yeter. Kaşmiri anca işe giderken takım elbise ile giyiyorum çünkü yaş ne olursa olsun çok ağır duruyor üstünde insanın. Ha kaşmir güzel midir evet ama gündelik hayatta deri mont daha hareket kabiliyeti veriyor gibi geliyor bana. Misal araba kullanırken kaşmirle ölüm gibi o direksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi bir de mont,kaban turevlerindenki kopru modası igrenc ya.omuzlarda olanları kastediyorum subay mısın olm diyesim gelior onları gorunce.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 valla bende de deri mont var ama yakası öyle gömlek yakası gibi değil, düz şekilde ilerliyor. gayet hoş. kışın sadece izmit'in dağındaki okuluma giderken uzun bir parkam var onu giyiyorum, onun dışında istanbul'da üşürsem başka bi montum var onu giyiyorum ama çok seyrektir, genelde deri mont yani. ekim-nisan arası deri mont. hastasıyım deri mont + tişört ikilisinin. ne giyersen giy şahane oluyor. ama evet, herkese gitmeyebilir, ben de parkayı pek yakıştıramıyorum kendime mesela, garip duruyor böyle bi. fit olmak lazım mont için biraz. göbek falan varsa önden fırtlıyor, kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 pardesü all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konu üzerine 3 kıza sordum böyle böyle bişey alacam bi tavsiyede bulun diye, 3ü de yakası kürklü montlar gösterdiler. Kürk bu sene şart genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bu güzel bunu al diyolar sonra sevişmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu aralar kimse sevmişmiyor abi zaten sorma, bahar yüzünden mi nedir herkes aşk triplerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.cowansauctions.com/itemImages/yy3862.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kızlar kürk diyince böyle birşey düşünüyor da ondan böyle http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbrjigNMhm1rifk9yo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 şunu al geç ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Letsgetthesunshine said: @dasaaa Abi ben sonbahardan ilkbahara kadar aynı deri montu giyiyorum sadece kışın beli saran bi puma adidastan ya da türevi bi yerden alacağın miflonlu zımbırtı yeter. Kaşmiri anca işe giderken takım elbise ile giyiyorum çünkü yaş ne olursa olsun çok ağır duruyor üstünde insanın. Ha kaşmir güzel midir evet ama gündelik hayatta deri mont daha hareket kabiliyeti veriyor gibi geliyor bana. Misal araba kullanırken kaşmirle ölüm gibi o direksiyon. araba kullanmak ne lan? şoförünüz yok mu sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kışın deri mont her zaman giyilmez, ama kaban giyilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 deno is the man abiler... feyz alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 deri montu, deri ceketi uygun ortamda ve hava şartlarında giymezseniz kamyoncu olursunuz dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 deri mont pahalı olabilir de alamayanların bu kadar bok atması gereksiz. hele izmir gibi bi şehirde yaşıyorsanız 6 ay tişört 6 ay da üzerine deri montla gayet dışarı çıkabilirsiniz. ha soğuk havalar için dediğim gibi okkalı anapurna montum olmasına rağmen - derecelerde bi tişört + deri mont giyip çıkıyordum dışarı bana mısın demiyordu. kalbinizden gelen sıcaklık önemli. öte yandan indirimden alıcaz ucuza alıcaz diyip kazıklandığınız sahte deriler hiç bir zaman sıcak tutmaz, ılık havada da terletir az bişey daha koyun üzerine çöp alacağınıza gerçek deri alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 koca kış için bi tane mont (deri-keşe-kaban etc) alıp bütün kış onu giymeyi düşünenler de, yapmayın abi. sonra o montla bütünleşiyorsunuz, sokakta başka birinin üstünde görüp dalga geçiyoruz. hele 3. bi kişinin üstünde görülürse aman yarebbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben karton giyiyorum yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 you are not the karton you wear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 DoruK said: deri mont pahalı olabilir de alamayanların bu kadar bok atması gereksiz. hele izmir gibi bi şehirde yaşıyorsanız 6 ay tişört 6 ay da üzerine deri montla gayet dışarı çıkabilirsiniz. ha soğuk havalar için dediğim gibi okkalı anapurna montum olmasına rağmen - derecelerde bi tişört + deri mont giyip çıkıyordum dışarı bana mısın demiyordu. kalbinizden gelen sıcaklık önemli. öte yandan indirimden alıcaz ucuza alıcaz diyip kazıklandığınız sahte deriler hiç bir zaman sıcak tutmaz, ılık havada da terletir az bişey daha koyun üzerine çöp alacağınıza gerçek deri alın. sen artis bi abiye benziyosun, pazar öğlen tut beni kolumdan götür bi ceket alalım bu garibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 desa daki güzelmiste ulan 1k tl 500 euro yapiyor delimisiniz yoksa zengin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dasaaa said: Letsgetthesunshine said: @dasaaa Abi ben sonbahardan ilkbahara kadar aynı deri montu giyiyorum sadece kışın beli saran bi puma adidastan ya da türevi bi yerden alacağın miflonlu zımbırtı yeter. Kaşmiri anca işe giderken takım elbise ile giyiyorum çünkü yaş ne olursa olsun çok ağır duruyor üstünde insanın. Ha kaşmir güzel midir evet ama gündelik hayatta deri mont daha hareket kabiliyeti veriyor gibi geliyor bana. Misal araba kullanırken kaşmirle ölüm gibi o direksiyon. araba kullanmak ne lan? şoförünüz yok mu sizin? Enzo'yu ona kullandırırsam hatunu kucağıma almak zorunda kalıyorum o yüzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 enzo ne ya, apaçi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Yok Cherokee Kabilesindenim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ııvvvv geriye son kalan kızıl derililerden. bunların derisini yüzüp giymek lazım aslında. barbarlar çünki yaşamayı hakketmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar