yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 lordargos adamın websitesini sosyal hesaplarını falan versne ya bi case study'ymişçeisne incelemek istedim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ahahaha ya bi dakka bi dakka benim üzerime kalmasın lütfen yorum. Adam yazmıştı da şimdi arattım bulamadım. Acaba o kız bu kız mıydı ve ayrılığın asıl sebebi bu mu ? . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 nası ya? o gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yep, sanırım adet sancısıyla ilgili bir topikte eğer kız arkadaşınız adet döneminde kan yüzünden utanıp sıkılıyorsa banyoda zorla ilişkiye girin onun da çok hoşuna gidecektir minvalinde bişey yazmıştı. İşte o kız bu kız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abii kitleyin forumu allah rizasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://i623.photobucket.com/albums/tt319/Armand_1986/SHUT_DOWN_EVERYTHING_by_BrunowskiSigs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 said: eğer kız arkadaşınız adet döneminde kan yüzünden utanıp sıkılıyorsa banyoda zorla ilişkiye girin onun da çok hoşuna gidecektir imza yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adam tecavüzcü çıktı kızın entel aşk cocugu fotoğrafçıya kaçması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: Flameoffear said: Önceki topakda dedik sana, sen gittin bilimci adamın lafını dinledin. Müstehak olm sana. :D abi orada da ardeth %100 hatalı dediydim. ardeth burada da hatalı, burada da yanlış önceli episode da: http://forum.paticik.com/read.php?20,6525448,6530864#msg-6530864 olm ne diyonuz anlamıyorum ben kızın ne yapmış olabileceği ile ilgili bir yorum yapmadım, doğru sonuca ulaşmanın tek yolu yeterince konuşmaktır dedim. tek dediğim bırakına adam konuşsun, tartsın kendi karar versin. niye adamın başına üşüştünüz adına kararlar verdiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice said: Yep, sanırım adet sancısıyla ilgili bir topikte eğer kız arkadaşınız adet döneminde kan yüzünden utanıp sıkılıyorsa banyoda zorla ilişkiye girin onun da çok hoşuna gidecektir minvalinde bişey yazmıştı. İşte o kız bu kız olabilir. fantezilerini bize açman iyi oldu tanımış olduk seni baltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi biz adamın yaşayacaklarını öngörebildik çünkü! LANET OLSUN ZENCİ ÇOK İYİYİZ ADAMIM! ARDETH'i BETONA GÖMDÜK DOSTUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 said: Bana oyunu açtı ve gitti. Ama bilmiyordu ki işin aslı telefonu onu stalklamak için istemiştim... stalk kavramının da içini boşalttılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Lannn ne biçim şeylere dönmüş konu silin yazdıklarımı kitleyin konuyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice said: Valla ben değilim boynuzlayan. İftira atıyorsun babacuğum Bu arada lord argos diyince adet dönemi sırasında kız arkadaşıyla banyoda ilişkiye girme yorumu yalnızca benim mi aklıma geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice said: Yep, sanırım adet sancısıyla ilgili bir topikte eğer kız arkadaşınız adet döneminde kan yüzünden utanıp sıkılıyorsa banyoda zorla ilişkiye girin onun da çok hoşuna gidecektir minvalinde bişey yazmıştı. İşte o kız bu kız olabilir. Neler oluyor burda başlığın iyice ağzına etmişsiniz bir kere öyle bişey hiçbir zaman demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 valla kesin demiştir MoBa bölümnde sapık katil resimleri koyup duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben axedicedan da daha şüpheliyim, foruma alteregosunu sıçratmış olabilir axedice said: dasaaa said: Ahahaha kızın kafası kopuyor harika yapmışlar. Bütün seri (tu)(tu) hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Hahaha bi arkadaşım ekolüne kurban gidiyorum bildiğin. Ya ciddiyim abi hayal edilecek bişey değil o mesaj, adama bildiğin oha dedik yuh dedik lort argos diye dalga geçtik hatta. Nasıl hatırlamazsınız paranoyak yapmayın adamı =( Asimetrik karın kaslı arkadaş değil mi bu, ordan biliyorum adamın mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fotografci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ulan arkamdan atıp tutmuşsunuz, böylemi sizin delikanlılığınız hea? Geldim işte yüzüme konuşun bakiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice said: ...Nasıl hatırlamazsınız paranoyak yapmayın adamı =( ... You are about to enter another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind. A journey into a wondrous land of imagination. Next stop, the Twilight Zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 fotografci said: Ulan arkamdan atıp tutmuşsunuz, böylemi sizin delikanlılığınız hea? Geldim işte yüzüme konuşun bakiyim ? http://www.deque.com/padam/img/rage-guy-meh-face.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fotografci Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Şişşt hoop konuda adı geçen fotoğrafçı benim, argos genç bi sıkıntımı var ? Herif beni dövcekmiş bide anket yapmış. Hangi kafalardasın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 fotografci said: Ulan arkamdan atıp tutmuşsunuz, böylemi sizin delikanlılığınız hea? Geldim işte yüzüme konuşun bakiyim ? dur fake kardeş öbür fake daha süper şimdi. senin beklemen gerekecek ilgi çekmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 baya başarısız troll lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar