dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 çirkinlerin varlığını zaten biliyorum fede. ama bunu uzaylılara bağlamıyorum. ne yazık ki uzaylı değilsin sen de. sadece çirkinsin. bir dogon kadar çirkinsin hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 fm 105.6 da yayın yapıyomuş uzaylılar. ordan arayın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 işte şimdi saçmalamaya başladın eski dostum. senden daha entellektüel bi tartışma, bir birikim beklerdim... yahut beklemezdim. emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu kadar çıkıyo benden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ahaha seni küçük zavallı şeytan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 eve gidip spore oynicam gaza geldim! butun galaxye hukmedicem yeni ırklar yaratıp tanrı olacam nihohahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hmm.. düşünsene. o kadar genetik çeşitlilik "sonsuz" varyasyon. ve en iyisi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benim ingilizce hocami uzaylılar kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dünyalar, galaksiler arası seyahat edecek kadar gelişmiş bir yaşam formu bence barışçıl amaçlar için bunu yapmaz, buraya gelip millete medeniyet öğretmişler tezlerini mantıksız buluyorum, ha adamlar bunu bir şekilde not etmişler derseniz, dünya üzerinde yaşamış önceki gelişmiş medeniyetler tezi daha inandırıcı ha belki insanlar olarak bizde belki uzay göçmeniyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 uzayda yaşam vardır; ama bence çok nadir rastlanan birşeydir. hele hele insan gibi akıllı bir canlı çok çok nadirdir; ama vardır bence gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://frozenly.com/wp-content/uploads/2010/02/Mariana-Trench-17.jpg şöyle hayvani basınçlar altında dahi hayat oluşabiliyor. tek hücreli bakteriler değil bildiğin hayvanlar bile yaşayabilirken güneş sisteminde bile bir yerlerde hayat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dünya her halükarda çok özel bir yer. jurassic park'taki deli doktorun dediği gibi "doğa ana bir yolunu buluyor". sonuçta hayat bulaşmış dünyaya, her tarafında canlı çıkması normal. hayatın bir kere başlayabilmesi bence mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 belkide biz ilk canli nesilleriyiz ve yasadigimiz zaman kavrami an icinde cok yavas gecmesine ragmen baska bir bilince gorede cok hizli gecip evrene yayilmis durumdadayiz .ve bunu suanda sonsuz uzayda yasayan kavimler toplulugu var. hubble in gozlemledigi fakat aslinda orda olmayan gezegenler gibi.yasam yok gozukuyor ama aslinda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 uzaylilar var, asil bu saatten sonra yok demek garip kaciyor. ha buraya gelmisler midir, onu bilmek tam mumkun degil. hayir gelemezler, kimse isiktan hizli seyahat edemez falan demek isin kolayina kacmak oluyor biraz. SU AN bildigimiz kadariyla isiktan daha hizli gitmek mumkun degil. ancak "isiktan hizli gitmek" ile "a noktasindan b noktasina isiktan hizli varmak" ayni sey degil. en basitinden wormhole teorileri var; bunlarin var olup olmadigini, ilerde kullanilir hale gelip gelmeyecegini bilmiyoruz. ancak bizden milyonlarca yil ilerde olan bir medeniyetin isik hizini (bir sekilde) asamayacagini soylemek dogru degil. ha olayin mantik kismina girelim. "ee bu adamlar bu kadar uzaktan sadece gokte isik sacip gitmek icin mi geliyor?" diye soracaksiniz, bende size "ee napacak adam senin gibi ilkel otesi megaloman bir medeniyete evrenin sirrini mi verecek?" diye soracagim. yani soyle dusunun, guney amerikada hala ilkel kabile hayati yasayan insanlar var medeniyetten habersiz. simdi siz bu adamlarin onune helikopterle inip "haci bak sana iphone getirdim al kullan" mi diyorsunuz, yoksa onlari rahat mi birakiyorsunuz? ha adama iphone versen ne olacak, ne ise yaradigini bile anlayamaz ki adam? ayni sey. bizden bir milyon yil ilerde olan adam buraya sadece bizi izlemek icin gelir, dogrudan mudahalede bulunmaz. o hareketin sorumlulugunu almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 leoparın post çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 uzaylıların olma ihtimali bana göre çok yüksek. hatta ben bu konuda erich von danikenciyim-her ne kadar pek çokları o adamı şarlatan olarak nitelese ve her ne kadar ben bir çok görüşlerine kuşkuyla baksam da,onun "geçmişte,onbinlerce yıl önce akıllı uzaylı atalarımız geldi ve bizi dünyaya ekti, dönem dönem de gelip kontrol ettiler ve hala da etmeye devam ediyorlar" şeklinde özetleyebileceğim görüşlerine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o adam sonra kendi kendini çürütmüştü bi ara sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu yazdıklarım konusunda yok öyle bir şey,adamın ana fikri bu ve değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bi de niye illa dünyaya ve insana göre çözümleme fikirleri yapıyoruz. mesela teknoloji ve teknolojinin gelişmiş olabileceği. insanlık iyi ki bi teknolojiyi gördü yani. belki teknolojiye ihtiyaçları bile yok abi, teleport falan var belki kendiliğinden. şu anda balıkla kendimizi ayırmaya geldiğinde mevzu, çok güzel ayırabiliyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 "Uzaylının iki gram aklı varsa şu çukura gelmez" denmemişse bile söylemiş olalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 time warp olayini kesfetmistir uzayli gidip geliyordur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 CoCa123 said: bi de niye illa dünyaya ve insana göre çözümleme fikirleri yapıyoruz. mesela teknoloji ve teknolojinin gelişmiş olabileceği. insanlık iyi ki bi teknolojiyi gördü yani. belki teknolojiye ihtiyaçları bile yok abi, teleport falan var belki kendiliğinden. şu anda balıkla kendimizi ayırmaya geldiğinde mevzu, çok güzel ayırabiliyoruz ama uzaylılar kim bilir belki 10 yüz bin milyon gezegene <> yaptılar dünya dahil ve belki bu gezegenlerin gelişimlerini birbirleri ile karşılaştırıyorlar. kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 buda burda dursun http://www.youtube.com/watch?v=zuZmhb5yrsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 uzaylıların varolduğu gerçeği zaten kabul edildi, şu an kaç ayrı ırk var onu tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Norak said: buda burda dursun http://www.youtube.com/watch?v=zuZmhb5yrsI ahahah southpark zaten bu adamların teorisini çürütmüştü sdf hattya bütün o programı tek cümleyle özetlediler "there is certainly no evidence that aliens did not contact ancient people" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar