Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaylilarin olma ihtimali

nedanko

Öne çıkan mesajlar

dünyalar, galaksiler arası seyahat edecek kadar gelişmiş bir yaşam formu bence barışçıl amaçlar için bunu yapmaz, buraya gelip millete medeniyet öğretmişler tezlerini mantıksız buluyorum, ha adamlar bunu bir şekilde not etmişler derseniz, dünya üzerinde yaşamış önceki gelişmiş medeniyetler tezi daha inandırıcı

ha belki insanlar olarak bizde belki uzay göçmeniyiz
Sosyal ağlarda paylaş

belkide biz ilk canli nesilleriyiz ve yasadigimiz zaman kavrami an icinde cok yavas gecmesine ragmen baska bir bilince gorede cok hizli gecip evrene yayilmis durumdadayiz .ve bunu suanda sonsuz uzayda yasayan kavimler toplulugu var. hubble in gozlemledigi fakat aslinda orda olmayan gezegenler gibi.yasam yok gozukuyor ama aslinda var.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaylilar var, asil bu saatten sonra yok demek garip kaciyor. ha buraya gelmisler midir, onu bilmek tam mumkun degil. hayir gelemezler, kimse isiktan hizli seyahat edemez falan demek isin kolayina kacmak oluyor biraz.

SU AN bildigimiz kadariyla isiktan daha hizli gitmek mumkun degil. ancak "isiktan hizli gitmek" ile "a noktasindan b noktasina isiktan hizli varmak" ayni sey degil. en basitinden wormhole teorileri var; bunlarin var olup olmadigini, ilerde kullanilir hale gelip gelmeyecegini bilmiyoruz. ancak bizden milyonlarca yil ilerde olan bir medeniyetin isik hizini (bir sekilde) asamayacagini soylemek dogru degil.

ha olayin mantik kismina girelim. "ee bu adamlar bu kadar uzaktan sadece gokte isik sacip gitmek icin mi geliyor?" diye soracaksiniz, bende size "ee napacak adam senin gibi ilkel otesi megaloman bir medeniyete evrenin sirrini mi verecek?" diye soracagim. yani soyle dusunun, guney amerikada hala ilkel kabile hayati yasayan insanlar var medeniyetten habersiz. simdi siz bu adamlarin onune helikopterle inip "haci bak sana iphone getirdim al kullan" mi diyorsunuz, yoksa onlari rahat mi birakiyorsunuz? ha adama iphone versen ne olacak, ne ise yaradigini bile anlayamaz ki adam? ayni sey. bizden bir milyon yil ilerde olan adam buraya sadece bizi izlemek icin gelir, dogrudan mudahalede bulunmaz. o hareketin sorumlulugunu almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaylıların olma ihtimali bana göre çok yüksek. hatta ben bu konuda erich von danikenciyim-her ne kadar pek çokları o adamı şarlatan olarak nitelese ve her ne kadar ben bir çok görüşlerine kuşkuyla baksam da,onun "geçmişte,onbinlerce yıl önce akıllı uzaylı atalarımız geldi ve bizi dünyaya ekti, dönem dönem de gelip kontrol ettiler ve hala da etmeye devam ediyorlar" şeklinde özetleyebileceğim görüşlerine katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de niye illa dünyaya ve insana göre çözümleme fikirleri yapıyoruz. mesela teknoloji ve teknolojinin gelişmiş olabileceği. insanlık iyi ki bi teknolojiyi gördü yani. belki teknolojiye ihtiyaçları bile yok abi, teleport falan var belki kendiliğinden. şu anda balıkla kendimizi ayırmaya geldiğinde mevzu, çok güzel ayırabiliyoruz ama
Sosyal ağlarda paylaş

CoCa123 said:

bi de niye illa dünyaya ve insana göre çözümleme fikirleri yapıyoruz. mesela teknoloji ve teknolojinin gelişmiş olabileceği. insanlık iyi ki bi teknolojiyi gördü yani. belki teknolojiye ihtiyaçları bile yok abi, teleport falan var belki kendiliğinden. şu anda balıkla kendimizi ayırmaya geldiğinde mevzu, çok güzel ayırabiliyoruz ama

uzaylılar kim bilir belki 10 yüz bin milyon gezegene <> yaptılar dünya dahil ve belki bu gezegenlerin gelişimlerini birbirleri ile karşılaştırıyorlar. kim bilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...