deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben hep buradayım, adamları bulun geleyim.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben ayda bir uplıyorum daha bi tane char yaratan yok
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 laptopum tamirde gotum gibi netbooktaçile çekiyorum bu akşam işim yok 3 kişi bulursak frpye döneriz
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 V:TM olcaktıda yane usenmesem 3rd edition d&d bile olabilir
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi eski mesajlara bakarsan karakter yaratma felan anatmışım şu anda bi kadro yok akşama kadar 3 kişi olabilirseiz oynatırım yarat karakteri dursun bikenarda
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben özelden bi şeyler yazdım da. izleyici değil oyuncu olurum az kişi olursanız.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hacı ona cevap veremedim daha hiç beceremedik yapmayı o sebeble kimseye surda felanız demedim
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Peki hazirlayayim karakter kagidi. The Bone Flower Dharma assassin school of Daisetsuzan in the Bone Flower Dharma book. Ninja hazirlasam olabilir mi ?
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bi çok kişi için ilk oyun felan olabileceğinden ayır basit bişi hazırla ayrıca ninja ne D&D olarak ninja mı eger mumkunse V:tm ilk tercihim
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu klan VM de var Uzakdoguda Ninja Vampir Klani The Bone Flower Dharma assassin school of Daisetsuzan in the Bone Flower Dharma book.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kindred of the east ile vampire masquerade arasında epey fark var herkesin oradan seçim yapması gerekir
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi başka dünya değilde batı kindredları ile doğu kindredları birbirinden tiksiniyo yane şöle özetliyimhatta kan düşmanı sabbat ve camarilla gerektiğinde beraber davranıp doğu vampirlerini tokatlamakiçin beraber çalışıyo şey biraztopraklarını ve haklarını savunmak WoD dünyasının hepsinde durum aynı doğu batı kurt adamlarıda birbirlerindne tiksiniyo yane ikisini beraberoynatmak imkansız bide doğunun sistemi biraz farklı chi felan var dikkatini cektiyse eğer assasin tarzı bişi oynucaqksan assamite diye bi klan var illa japon oynucaksan türkiyede yaşayan bi expatolabilirsin burda embrace edilmiş
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ninja ve japon olabilmemi saglayacak bir yol bulalim :)
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 türkiye dyorum anca senden olsa olsa sushi ustası olur chinese expessde eauhueahu
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 clan assamite nature ve deamon kendin bul concept martial artist uzak doğu spor hocası olan bir japonsun biri gelip seni vampire yapıyor bunun üstüne background yazabilirsin. free pointte var onlada 3 melee gerisinide kafna gore dagıt
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 castno reflections baya saglam flaw bu arada lasombra clan flawı olması zaten sakat bide kameralarda felanda gorulmuyosun direk kıl bişi böle havalimanı felan hiç bi yeregiremessin yane bol kameralı
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ole ninja kafasına 2 dk yapılmıs karakter kagıdı onumu dusunucem d:
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bde bece obfuscate lazım ninjaya gorulmeme cart curt neyse zaten illaninja olmak sacma istanbul burası ama tercih oyuncunun
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Tesekkur ederim Wolas san yardimlarinizdan ve ilgi alakanizdan oturu.
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: castno reflections baya saglam flaw bu arada lasombra clan flawı olması zaten sakat bide kameralarda felanda gorulmuyosun direk kıl bişi böle havalimanı felan hiç bi yeregiremessin yane bol kameralı Bu yaklasiminizdan oturu oynamama karari aldim. Tekrar tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin. Tekrar iyi oyunlar dilerim sizlere Bonepart san.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ninja said: BonePART said: türkiye dyorum anca senden olsa olsa sushi ustası olur chinese expessde eauhueahu Bu yaklasiminizdan oturu oynamama karari aldim. Tekrar tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin. Biraz prensibleri olan bir bireyim. Tekrar iyi oyunlar dilerim sizlere Bonepart san. ??? ne yaklaşımı anamadım türkiyede ninja olsa olsa sushi expressde çalışır dedim eauehauh niye alındıki aceba japon nerde çalışcak başka lan fabrikada mğhendisolamaz gündüz gözüyle çalışamadığından en uygunu akşam shiftinde restorandaçalışmak marmarayda olabilir aslında sürekli gece shiftinde çalışırsan
Öne çıkan mesajlar