4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ELMANDER REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 OH BE burak yılmaz çıktı rahatladık lan ayrıca terim hamitten vazgeçemiyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Kanada inmeler olunca oluyor işte. Güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hamit sonunda sakalları kesmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 elmander burakı sevmiyormuş lan bariz herif çıktıktan sonra kendine geldi eski elmander sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hakan bariz sabote ediyor elmanderle amrabatı asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 emrenin intikam arzusu golu yedirdi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 saçma sapan gol yedik yemin ederim. sakin maç izleyen bana masa yumruklattı bizimkilerin amatörlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 AHHAHAHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 emre yüzünden maç ne hale geldi kapadım tv yi çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Allah hamitin ve hakan baltanın cezasını versin. Her maça 9-13 çıkıyoruz resmen. Bişey olsa da şunlara sahada yer alamasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 rage quit atmayın abi 20 dakika var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Son 10 yılın en balon transferi oldu hamit. Q7'den bile kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bak güldüm yine eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kaç kaç maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 en iyi transfer hamit yaw taraftar havalara ucmustu gelnce sdsf,ayni burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Son on yilin olmasada, bu senenin bariz en balon transferidir Hamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 işte kedi misali. ya bu emreden nefret ettim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ya taraftar havada uçurur. Kim alırsa alsın hamit kime gelseydi taraftar uçururdu. Göz göre göre balon transfer yapılmaz zaten, transfer balon çıkar. Göz göre göre balon transfer yapılmaz dedim de burak var gerçi, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi son 2 senesi kayip hamit, neresi balon degil ya :D o degilde FT emreyi döver lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 şuan real klubesinden kim gelse banko oynar. da hamitin problemi bariz kafada.istemeden mi geldi karısıyla kavga mı ediyor bi problem var yani.hani milli takımda iyiydi orda bile sıçıyor artık suratından mutsuzluk akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi kayıp dediğin adam hamit diye düşünüyosun işte. Bazen performans tek başına bişey ifade etmeyebiliyor.Ha olmadı o ayrı. Olabilirdi de. Kısmet. Hadi hamit tamam uyum sağlayamadı dersin, hamit gibi adamın küfür yememe kredisi vardır. Ama burak gibisinin yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hayır ben şeyi de anlamıyorum. 5 metre ileride kale var. adamın önü 1 metre boş. 15 metre havaya vuruyor. arkadaşım senin işin ne yahu. mühendiz 2 milim hata yapınca kan alıyorlar buralar bunların babalarının çiftliği maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 duran toplara hamit yerine sabri vursa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar