Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beslenme

forgiver

Öne çıkan mesajlar

uçan arabalar nerde deniyor da
şu hap şeklinde, kapsül yemekler de çıkmadı, mümkün deil mi ki teknolojik olarak

şimdi et-tavuk-balık protein döngüsü
patates-ekmek karbonhidrat olsun
bir de çorba

sebze eksik kalıyor

meyve yemeye üşeniyor insan, kim yıkıycak, soyacak, dilimleyecek, çabuk bayatlıyor, habire alışveriş yapcan

yapabildğim bir önceki güne göre farklı tür de bir şey yemek o da kasıyor yani kaç çeşit hazır yemek var ki

soru: sağlıklı nasıl beslenilir
Sosyal ağlarda paylaş

ulan şimdi kafamdan bu geçiyodu, kedilerin kuru maması nasıl, tane tane çıtır çıtır, fındık yer gibi yiyo hayvan ama içinde et süt balık tavuk at eşek herşey var anasını satim. hayır 1-2 tane attım ağzıma, ilk önce fena değil de biraz sonra kötü bi tat geliyo o tat gelmese yeminlen oturup kedi maması yicem.

bizde niye olmuyo abi böyle yemekler? küçük taneler halinde kraker gibi ama içinde her bi bok olsun böle kıtır kıtır yiyince doyalım falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ulan şimdi kafamdan bu geçiyodu, kedilerin kuru maması nasıl, tane tane çıtır çıtır, fındık yer gibi yiyo hayvan ama içinde et süt balık tavuk at eşek herşey var anasını satim. hayır 1-2 tane attım ağzıma, ilk önce fena değil de biraz sonra kötü bi tat geliyo o tat gelmese yeminlen oturup kedi maması yicem.

bizde niye olmuyo abi böyle yemekler? küçük taneler halinde kraker gibi ama içinde her bi bok olsun böle kıtır kıtır yiyince doyalım falan.

Sosyal ağlarda paylaş

manyak mısınız lan, oturun adam gibi yemeğinizi yiyin. eğer ki yemek yapamıyorsanız ya da zamanınız yoksa, bulun evinizin-işinizin yakınlarında ev yemekleri yapan bir yer, bi gün sebze bi gün et abanın işte.

kapsül çıkarsınlar da, oturup da onu yiyerek hayat geçmez yani. hani çok sıkışık bir durumdasındır, hop ağzına atarsın öğlen yemeğini geçiştirmelik, öyle olur da. sercan gibi kedi maması yiyerek hayat geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

manyak mısınız lan, oturun adam gibi yemeğinizi yiyin. eğer ki yemek yapamıyorsanız ya da zamanınız yoksa, bulun evinizin-işinizin yakınlarında ev yemekleri yapan bir yer, bi gün sebze bi gün et abanın işte.

kapsül çıkarsınlar da, oturup da onu yiyerek hayat geçmez yani. hani çok sıkışık bir durumdasındır, hop ağzına atarsın öğlen yemeğini geçiştirmelik, öyle olur da. sercan gibi kedi maması yiyerek hayat geçmez.

aynen şu.

bi de yemek yemek kadar keyifli kaç tane şey var lan? açken o sevdiğin yemeği löpür löpür götürmek.. sonrasında bi sakinlik çökmesi böyle sigara içiyosan sigara yakmak... hafiften mayışmak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...