Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SlayerS dağılıyor...

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

Sensei said:

KuddusiMavra said:

Dağılsınlar artık, ben geldim 40 yaşına.

Takım zaten kurulalı bi sene oldu, biz de geldik 40'a ama ne alaka?

Neyse, impartor sanırım SK'da koçluk yapacakmış. Orda da MC başına iş açmaz umarım :)

o sk o sk değil

Bosstoss efendi adam abenziyo auheahua.
ama farklı sk onnar
birei sk gaming
dieri sk telekom
Sosyal ağlarda paylaş

baya adandılar jessicaya, oda cosmayın acıklamak istemediğim seyleri acıklattırmayın bana dedi. bunu uzerin

esf'in baskanı, slayerstan özür dileyerek istifa etti.

bayada ağır özür dilemiş

said:
"This is eSports Federation President Won Jong Wook. With the short notice I have thought about this event and without any hesitation, I apologize to Team Slayers on how we have behaved.

Also the Federation and it's eight team's managers have made bad decisions and that lead to harming Team Slayers and the manager Kim Ga Yeon and for that we apologize. I sincerely ask for forgiveness and I apologize with my head down.

Also I would like to apologize to the many companies involved in e-sports and I apologize the fans who have cheered us on and trusted us, I am sorry to have disappointed you. With this I bow down to you and ask for forgiveness. I am taking this time to say that I will be resigning from this position and I am full aware of what has happened.

I want to apologize to all the people who have helped us and loved us before, even the fans, and I also want to thank you for all your previous support. eSports Federation is looking back at what it has done and full regret it and we will work harder to prevent this kind of event in the future.

If we make any sort of mistakes in the future please let us know of our wrong doings.

Lastly I want say that I am truly sorry to Team Slayers and its players. Won Jong Wook, Kang Dong Hoon, Choi Yoon Sang, Park Wae Shik, Lee Hyung Sub.

Translation by Min Soo Park"

baya kompleks yapıp ciddi sorunalr yaratmıslar slayers'a. esf takımları oıyuncularının slayersla antreman yapmasını yasaklamıslar, sponsorlara onlara destek vermeyin biz beleşe reklam yaparım falan gıbı durumlarda olmus. baya batırmaya calısmıslar slayers'ı.

kii daha asıl bombaları acıklamamıs oldu jessica.

Hell knoweth no fury like a woman scorned
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini tek tek okudum, pislik olan Jessica çıktı, boxer da karısı diye ufaktan ona uymuş, boxerı da bozmuş hatun... bw oynamadığım için kendisine öyle pek saygım yoktu, tek saygım bu kadar fan kitlesi yaratmasınaydı onu da bu hatalar aldı götürdü :P

tl:dr yılanın başı Jessica

+ bi Grubby değil
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

hepsini tek tek okudum, pislik olan Jessica çıktı, boxer da karısı diye ufaktan ona uymuş, boxerı da bozmuş hatun... bw oynamadığım için kendisine öyle pek saygım yoktu, tek saygım bu kadar fan kitlesi yaratmasınaydı onu da bu hatalar aldı götürdü :P

tl:dr yılanın başı Jessica

+ bi Grubby değil

Oyunculukla yöneticilik aynı değil, oyuncuyken imparatordu ama koçluk yaparken ne olacağı belli değil daha. Hatta slayers'ta olanlara bakınca SK'da geleceği çok parlak değil gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç sanmıyorum.Boxer gibi bir adamın senelerce Emperor olarak anılıp şan şöhret içinde kendini bozmayan biri olarak ki bu dönemin ufak bir kısmında da olsa jessica ile ilişkilerini bozacağını.MMA gibi sonradan gelmeler araya çomak sokmuş belli...İyice karı programlarına döndü haa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi elinden tutulmasına gerek yok, her yenildiginde replayine bakıcaksın maçın, ha o bunu yapmış ben bunu yapsam yada bunu scoutlasam tutardım diyeceksin. Ve turnuvaları izleyeceksin, bütün olayı bu SC keyfinin.

Turnuvaları izle, oyuncuları tanı, yaptıklarını yapmaya calış, başta sıç sıva, sonra başar ve erekte ol.

Ha istiyorsan abi ben giriyorum dersin skype'tan, ben de gelirim maç atarız şunu yap bunu yap derim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...