aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 2 yılı aşmayacak şekilde izlenmezse olmaz diyebileceğiniz korku, aksiyon, bilim kurgu filmleri var mı patidaşlar? Bağlantı boşta beklemesin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yok öyle bedavaya söylemeyiz mi diyorsunuz¿ :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Son 2 yilda oyle film cikmamis da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kv suriye hacı torrent sitesinde indirme sayısına göre listele diyorsun çıkıyor güzse filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yerli torrent sitesi bulamıyorum ya ben mi hödüğüm yoksam O.o yerli ne alaka diyeceksiniz hastayım sdfsdf isohntta yok o şekilde lsiteleme : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 korku, aksiyon, bilim kurgu dedik arkadaş Milk dedi geyli film çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paranormal activity olabilir ama izlemissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 2. filmi izlemedim evet onu da ekleyim listeye, teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bilim kurgu olarak Star Trek, Pandorum ve District 9 ama bunlar 2009 filmleri. şahsen 2009 dan beri güzel bilim kurgu izleyemedim ben. gerilim olarak Insidious, aksiyon olarak Priest fena değildi The A-Team var baya başarılı. Jûsan-nin no shikaku (13 Assassins) var yeni çekilen o da çok güzel. sonra izlemediysen Watchmen ve X-Men: First Class koy araya. sonra Tinker Tailor Soldier Spy ve The Girl with the Dragon Tattoo da izle. Shutter Island güzel film onu da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1899353/ guzel aksiyon. 2011 filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo ve Serbuan Mautu çok övmüştü bi arkadaş. District 9 son dönemde izlediğim ilgimi çeken filmlerden birisiydi gerçekten ama görsel anlamda biraz daha doyurucu olabilirdi. X-men, Priest, Shutter Island izledim, diğerlerini de ekleyelim listeye. Bir de Resident Evil konusunda kararsız kaldım, sinemada izlemek istiyorum ama gidip gören herkesin yorumu tek bir yerde toplanıyor o da zaman kaybı olduğu :(( halbuki çok da sevdiğim bir seri ya. bilemedim. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 resident evil ve taken 2 bunlari sakin sinemada izleme cidden uzuluyorsun verdigin paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 o zaman torrent süzülsün sanal alemden sabit diskime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 imamizer said: bilim kurgu olarak Star Trek, Pandorum ve District 9 ama bunlar 2009 filmleri. şahsen 2009 dan beri güzel bilim kurgu izleyemedim ben. böyle düşünenler varsa Moon ve Source Code izlesin, hoşlarına gidebilir. bilim kurgu - aksiyon açısından Dredd ve Total Recall da zevkliydi biraz daha alternatif filmler arayanlar varsa, Beyond the Black Rainbow, Eden Log, Cargo, Peiru Kokun (Pale Cocoon) filmlerine göz atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aramil said: yerli torrent sitesi bulamıyorum ya ben mi hödüğüm yoksam O.o yerli ne alaka diyeceksiniz hastayım sdfsdf isohntta yok o şekilde lsiteleme : piratebay ? https://tpb.pirateparty.org.uk/ http://getmagnetlink.comuf.com/index_eng.php http://pirateproxy.net/ http://proxybay.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bone said: imamizer said: bilim kurgu olarak Star Trek, Pandorum ve District 9 ama bunlar 2009 filmleri. şahsen 2009 dan beri güzel bilim kurgu izleyemedim ben. böyle düşünenler varsa Moon ve Source Code izlesin, hoşlarına gidebilir. bilim kurgu - aksiyon açısından Dredd ve Total Recall da zevkliydi biraz daha alternatif filmler arayanlar varsa, Beyond the Black Rainbow, Eden Log, Cargo, Peiru Kokun (Pale Cocoon) filmlerine göz atsınlar. hepsini ekledim eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 moon baya değişik bir filmdi ya, disturbing yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 silent hill revelation güzel bir filme benziyor, bu aralar çıkması lazım tam tarihini bilmiyorum. korku gerilim aksiyon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 battleship iyi gibimsiymiş de yine yaşlı askerlerle amarigan ordusunun yüceliğine değinmeselermiş daha şık olurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Şiddetle tavsiye ettiklerim şiddet sırasına göre sıralanmıştır. 1) Batman - The Dark Knight Rises öncekini izlemediysen onunla birlikte izle 2) The Avengers 3) Snow white and the huntsman 4) Thor 5) Transformers 3 izlemediysen en baştan izlenebilir 6) Resident Evil: Retribution 7) Sherlock Holmes 8) X-Men: First Class 9) The Girl with the Dragon Tattoo 10) Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DareJedi said: 1) Batman - The Dark Knight Rises öncekini izlemediysen onunla birlikte izle 2) The Avengers 3) Snow white and the huntsman 4) Thor 5) Transformers 3 izlemediysen en baştan izlenebilir 6) Resident Evil: Retribution 7) Sherlock Holmes 8) X-Men: First Class 9) The Girl with the Dragon Tattoo 10) Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides şunları izleyelim bakalım, eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar