SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abow HTC neyse alet tek kelime ile where is your god now olmus. http://www.theverge.com/2012/10/17/3515158/htc-shows-off-stunning-5-inch-1080p-j-butterfly-phone-in-japan http://www.engadget.com/2012/10/17/htc-j-butterfly-htl21-440ppi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Asiri iyi olmus da While this is a Japan-specific model and almost certain to stay that way Ne zaman gelir muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Selam, Bu ne yaaa!!! Resmen hayallerle oynanmasıdır bu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 telefonlar sürekli büyüyor durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 T______T whyyyy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 People who liked this also liked: http://www.youtube.com/watch?v=reTx5sqvVJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oh god. Oh god. Why only japan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hersey uberde o pil ne be oyle 2k mah. Iki tane satmak icin zekice yontem herhalde , biri sabahtan ogleye digeri ogleden aksama. Ince yapicam diye koymayin pil hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 konusulmus galiba yeni islemcilerin enerji performansina guceniyorlar ama HTC pil hatasini hep yapiyor bkz htc one x ve htc one x+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Evet htc klasiklesti bu konuda.. Abi teoriyi bilmem ben , yeni islemci gak guk, kullaniyorum iste elimde bitiyor pil zort diye. Bitmeyeni varsa onu alayim soyleyin. 2-3 gun sarssiz giden 5 senedir falan cep telefonum olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 motorola'lar. yenilerinde de yüksek mAh koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ama onlarda moto :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi o adamlar utanmadan 3500 mah koyuyor insafsizlar o konuda asdf ama aletin dizayni flan cok tatli HTC cozdu bu tasarim isini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 moto'nun kevlarlısını alabilirim ya.. direk rugged alet (türkçesi seccadeli olması lazım bu kelimenin. okunmuş da allah korumuş gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.gsmarena.com/sonim_xp5300_force_3g-4255.php 1500 saat standby rugged.. Gerisi yok. Ciddi dusunuyorum yani biktim. Nede olsa ipad laptop kicimda hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 3-4 ay sonra daha yüksek bataryalı Butterfly+ sürümünü piyasaya sürerler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 1080p ekran +4000mah pilli bir telefon bekliyorum. htc, samsung veya apple böyle bişi yaparsa direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Selam, Nokia E55 kullanıyorum ve lanet aletin pil ömrü rahat 3 gün. Ekranına dokunayım dediğin anda, alet de pile dokunuyor fena şekilde. Bakalım yeni nesiller nasıl olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 benim s2 nin speaker i gitti, tamiri sanirim 200 dolar civari bisi iscilik pahali oldugundan. yerine telefon mu alsam diye bakiyodum, s3 440 dolar ne de olsa. butterfly a rastladim, s3 yi kagit ustunde eziyo ciddi, bekleyeyim bakalim. gerci yaptiradabilirim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Pics Feck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Htc droid DNA olarak piyasaya çıkması bekleniyor. 13unde bir htc eventi var umarım o zaman aciklanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi bu çözünürlük yarışının da şeyini çıkardılar ama. Ayfon retina diye ekran çıkardığında güya insan gözünün algılayabileceğinden daha yoğundu piksel yoğunluğu. E o zaman ne anlamı var daha fazlasının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Çözünürlükten cok pil mevzusunu çözsünler. Şarj aletine bağımlı yasıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aktiftablet said: Abi bu çözünürlük yarışının da şeyini çıkardılar ama. Ayfon retina diye ekran çıkardığında güya insan gözünün algılayabileceğinden daha yoğundu piksel yoğunluğu. E o zaman ne anlamı var daha fazlasının? Pazarlama stratejisiydi tamamen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sidik yarışına dönmesinin de bi manası yok. En iyi ekran bile öğlen güneşinin altında zor görünüyor, bunları gelştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar