copry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Nako said: Maydanoz yiyemiyorum ben. +1 Igrenc bisey maydanoz. Kokusi kotu tadi kotu . Insanin damagina disine yapisiyor kotu. Kotu kotu kotu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 resim error? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Maydanoz candır abi. Off. Balık yanında şöyle soğanlı, maydonozlu salataya bol limon sıkacaksın. Yahnileri tatlandırmada maydanoz ve limon mükemmeldir. Süperdir maydanoz. Sevgiyle tüketelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben rastladıkca yiyorum kanser degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa viral yapmış. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa said: kişniş. çok süper çok harika dünyanın en iğrenç sebzesi olabilir. 4kilo kereviz yersim 1kilo kişin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Btw C vitamini içeren şeyleri metalle kesmek vitamin yapısını bozuyor vs. gibi bir şey duymuştum ben. Şimdi adamlar rendeleyin diyor, bu iyice içine etmek demek değil mi besinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Onun çok abartıldığı kadar önemi yok. Fakat birşeyi kestikten sonra 1-2 saat içinde tüketmek gerek yoksa 6 saatten sonra besin değerlerinde kayıp oluyor. Aslında ürünü koparmaya başladığında oluyor diye biliyorum ben. Topraktan koparıp yıkayıp yemek gerek ama nerde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 fenn said: Alıntı: [i][i]Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. .... olmadı 15 kat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 limon demisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Soris said: mardox said: edit: gerçi sabah programlarına çıkıp şeker hastalarına baklava üzerine limon sıkıp yiyebilirsiniz diyenlerin ülkesi... herşey beklerim :D Bu cidden dendi mi? hastanın biri sormuştu tv'de böyle duydum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 size bi hikaye anlatayım. yakın bir arkadaşım bırakın limon'u yemeyi, görmeyi, ismini bile duyunca TİSSSSSS diye bir moda giriyor dilini dışarı çıkarıp. biz de lisede eğlenirdik falan baya. bi gün kadıköy'de dolanıyoruz geceleyin bu arkadaşımla, dedik midye yiyelim. gittim midyecinin önüne, adam çıkardı bi tane midye, arkadaşın tam göz hizasından 10 cm uzakta midyenin üstüne limonu bir sıktı, arkadaş yerlere atıp debelenmeye başladı, sara krizi geçirir gibi oldu falan. çok ilginçti. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 nasilsatsak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ama kabul etmeliyim donmuş limonu rendeleme fikri fena diil böyle sağa sola sıçrayan akan limon suyuyla uraşmıycan direk çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa said: dasaaa said: kişniş. çok süper çok harika dünyanın en iğrenç sebzesi olabilir. 4kilo kereviz yersim 1kilo kişin yerine ruslar, azeriler herşeyin içinekoyuyor bunu, allah kolaylık versin sana. bildiğin ağzına at osurmuş gibi bir his veriyor çiğ şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 eğer aldığınız gün hepsini yemiyorsanız höp höp, üstteki resimde ideal muz 4 numara. kenarlardan hafif yeşil olursa 2 güne bozulmaz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Absolut said: Göze damlatın parlak gözleriniz olsun ayrıca. http://www.uzmantv.com/goze-limon-sikmak-dogru-mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gotunuze sokun, belli olmaz belki bi faydasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Maydanozu kaynatın, suyunun içine limon sıkın. Limonun kabuğunu rendeleyip yer elması, kereviz ve pırasa kullanarak yaptığınız salatanın üzerine ekleyin. Sıktığınız suyu bu salatanın yanında yiyin. Sırtınız bir daha yere gelmez. İsteğe göre guliburu suyu ile tatlandırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar