Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 abi sakiz adasina gidip izleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ben konuştum, sakız adasında lenslerde sıkıntı varmış, yenilerini sipariş vermişler japonyadan daha gelmemiş, yetişmez diyordu kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Esh said: abi sakiz adasina gidip izleyin? sneak attack fdsjgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 abi full frontal falan var herhalde de hadi onu kestin fragmandaki askıdaki bedenleri falan nasıl kapatırsın ya. hiçbir saniyesine dokunulmasını savunmuyorum da sansür aklıma gelmeyecek yerde bile yaptılarsa, hele stüdyo otokontrolle yaptıysa hepten sakız adasına taşınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Esh said: abi sakiz adasina gidip izleyin? ya hic olmadi artvinde arkadasiniz varsa gurcistandan kameraya ceksin getirsin 20 lira minibus parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 rus dublajı ile ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Esh said: abi sakiz adasina gidip izleyin? dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Esh said: abi sakiz adasina gidip izleyin? sakız adasında sinema var mı kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 birine para verirsiniz o izler gelir çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 yılbaşı gibi düşer ya izleris öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 pazartesi günü ilk seansa gidicem akasya'da gelmek isteyen olursa beraber gidelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Aksya IMAX'de seyrettim, sansürlüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Yarin Tim le gidecegiz, telefonla cekip koyalim bir yerlere bari X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Komutan said: Aksya IMAX'de seyrettim, sansürlüydü. acaba imax kopyalari mi sansurlu, normal sinemada izleyen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 neyse korsanlarız sansüre para vercek kadar enayi değiliz dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Komutan said: Aksya IMAX'de seyrettim, sansürlüydü. bu bahsi geçen yerler mi sansürlü yoksa rahatsız edecek kadar bi saçmalık var mı. Yav filmde izletmiyor artık şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Film rezil olmuş denecek kadar bir şey yok. Ama zaten burada mesele filmin kalitesinin ne kadar etkilendiği değil bunu yapan zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 kimin zihniyetinin ürünü bu sansür? bizimkiler mi sansürleyin demiş yoksa bunlar kendi kafalarına göre sansürleyip mi yollamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 ben bu salaklarlar sansürlü yollanmış diye anladım ama emin değilim çünkü daha açık seçik bi ton film var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Türkiye'deki birinden talep gelmeden ABD'deki adamlar sansürlemez. O talep devletten mi geldi yoksa aklı evvel bir Türkiye temsilcisinden mi geldi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 tüm kopyalar mı sansürlü şimdi agalar, imax dışı giden biri de yazsın. bulamadım nette bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Komutan said: Türkiye'deki birinden talep gelmeden ABD'deki adamlar sansürlemez. O talep devletten mi geldi yoksa aklı evvel bir Türkiye temsilcisinden mi geldi bilemiyorum. produksiyon şirketleri yolladıkları bölgelere göre kendi editleyip yollayabiliyor filmleri herangi bir talep olmaksızın, böle bişey yapılması sansür korkusu tabiki, biz baştan önlemimizi alalım trnin ne yapca belli olmaz demişlerdir. Çine giden filmlerde cok uygulanıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 +18 için tr'de daha basit kriterler varsa adam da +18 istemiyorsa gişe kaygısı vs yüzünden kendi de karar vermiş olabilir. Çok daha fazlasında bile yapılmıyor çünkü. Tabi bir felaketin başlangıcı ise yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Sansür çok barizdi ve kötüydü baya ya Misal şu trailerda görülen hani plastiğin içinden kaydığı bir sahne var, orada o replicant ı yerde çıplakken gösteriyo anlaşılan filmde secde gibi bir pozisyonda (ama önden) adamlar kollara zumlamış böyle hayvan gibi başka vücudun hiçbir yeri gözükmüyor, ama zoomun boku çıkınca da görüntü kalitesi düşmüş falan baya rezil Aynı sahnenin devamında diz altından köprücük kemiği üstüne atlıyo falan kesme var, zumlama var ne ararsan var. Tüm filmi rezil etmiyo ama olan sahnelerde çok bariz ve çok acemice yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 +1 Ben 3D izledim sansurluydu. Cok acemice yapilmis, gereksiz bir sansurdu. Birde sock u soket diye ceviren salagi tartaklayasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar