pan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mailime geldi biraz önce, yalan olduunu sanmıyorum beklenir yani HER YERDE BIZ VARIZ :) Eyfel Kulesi'nin en üst katinda, balkonu çevreleyen korkuluklarin üzerinde, "Gülü bir gün, Felek'i her gün, gülü solana kadar, Felek'i ölene kadar sevecegim" yaziyormus. Notre Dame Kilisesi'ndeki kulenin en tepesinde, doğu tarafina bakan duvarda koca koca harflerle "T.C. EMINE" yazisi varmis. Avustralya'daki ünlü Bonde plajini çevreleyen duvarin bir yerinde, devasa harflerle, "Nuray ara beni kusum" yaziyormus. Isviçre'nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarinda "Ibrahim Tatlises tek tek" yaziyormus. Suudi Arabistan, Medine garindaki istasyonun duvarinda, "Tekrar gelecegiz" yaziyormus. Altinda da, "Osmanli" imzasi varmis. Malum, Londra'nin Greenwich kentinden 0 meridyeni geçer. Temsili olarak duvara metalden bir çizgi çekilidir. Tam o çizginin yanında, duvarda, "Burayi da gördüm ya, artik ölsem de gam yemem! "yaziyormus. Meksika'daki Maya tapinaklarinda, en büyük piramitin bir odasinin duvarina, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazisi kazinmis.[signature][hline]wtf?
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bizden beklenir :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 belli ediyoz kendimizi ;)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 türkiye'deki üç büyükşehirde de "hamdi was here" tarzı yazılar görebilirsiniz duvarlarda vs. demekki bir tek kendi yurdumuzda baskın değiliz.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 onların çoğu özentidir zaten bizim türkçemiz varken gidip ing yazmayı neden tercih ederler anlamış değilim var mi türkçe gibisi ? :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bizim komutan anlatıo adamlar arnavutluğa göreve gitmişler bizim askerler birliğin anasını bellemiş sağa sola şafak yazmaktan.[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Cok enterasan ya her yere barmagımızı basmısız hele ben o beton yenı dokuldugunde oraya ısımlerını yazarlarya onu anlamıyomya nedne ısmını ayaklar altına alıyon :D...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Praq ta Terezin nazi kampında hitler ile ilgili bi defter var işte insanlar düşüncelerini fln yazıo... oradan alıntılar... "En büyük FENER" "Hayır CİMBOM" "ÇARŞI HERYERDE!!!" yurdum insanı[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yanlız "Tekrar gelicez - Osmanlı" çok takdir ettim :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 süper ya=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
dooman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yaw gitsinler yabancı yerlerde yapsınlar ama şerefsizler, beyinsizler geliyorlar sümela manastırındaki duvar figürlerinin üzerine emine mehmet yazıyorlar rezil oluyoruz cümle aleme ve gelen turiste. Yazık günah hayatımda o kadar küfür ettiğimi pek bilmem o yazıları görünce..
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 onu yazan kalemi alacan yazana monte edecen oturdukca imza atacak töbe töbe:)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ehea güzelmi$ cidden =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bisden beklenir[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 iide meksikada piramitin ne işi var?[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lol piramit sadece misirdami var? bknz:lise geometri kitabi[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 doğrudur...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eh kapadokya yöresindeki tarihi mekanları da piç etmiş yurdum insanı[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: slayerrr, 09 Kasım 2004 21:20 tarihinde demiş ki: iide meksikada piramitin ne işi var? MAYA tapınağı...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
EfsaneUye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kolpaaaa[signature][hline]Artık o bir efsane...
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 harbi sallama gibi geldi bana da ole maya tapinagina vs birak kazimayi izinsiz yanina yaklasamassin bile bence
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dünyanın en büyük piramitleri aslında meksikadadır Valla...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya bide nerden bulup birbirinden haber alıp toplamıslar bunu? (hadı bakalım annayan cıkcakmı?)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Helal olsun yazanlara yakında yunanistana gidince ben de yazarım..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 zöhe discovery,genel kültür ve oha için tamamda dierleri ne alaka heh benimde bilgim yetersiz kaldı bak şindi (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Öne çıkan mesajlar