ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Neyse bari 15 gün kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Buldum abi. Mobil programdan Facebook ile gir diyince girmiyor ama Facebook kullanıcı adın ve şifreni normal giriş yerine girince çalışıyor güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Deezer'ın deal-breaker (hukuki terim kullanmadan nasıl söylerim bunu dilimizde?) noktası ile karşılaştım. Premium aldığımda sadece bir mobil cihaza izin veriyor; kıyaslama için Spotify iki cihazı ayrı ayrı yönetmeye, Rdio ise sınırsız cihaza izin verirken hepsi aynı cihaz gibi kullanmaya izin veriyor. Bilgisayar, akıllı telefon ve tablet kullanan biri olarak Deezer oluyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi internetten niye bedava indirmiyorsunuz herşeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çünkü gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://memecreator.eu/media/created/uy55q8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Şurada demiştim aslında: Ayrıca benim prensiplerim yok, sonuna kadar korsan kullanırım, müzisyenlerin buzdolabını umursamam diyorsanız da kullanın diyorum çünkü çok rahatlar. İstediğiniz albümü istediğiniz zaman dinleyebilmek, indirebilmek yeter. Okulda bir arkadaş Woodkid diye bir grup var, kesin dinle dediğinde hemen indirip dinleyebilmek güzel bir şey. Ya da torrent'te seed bulma rapid linki bulma derdi olmaması. Hele paralı rapid alıp ağırlıklı şarkı indiriyorsanız... Torrent'te bulamayacağınız kadar şarkı var. Soulseek'de sıraya girip, indirip, tag ayarlayıp, artwork bulana kadar Spotify ile cep telefonuma eşlerim ya da direk stream eder dinlerim. Ayrıca Soulseek dahil hiç bir yerde olmayan şeyler de var. Sırf korsan tartışması değil, aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Radyo özelliğiyle bir sürü yeni grup keşfedip albümlerini filan dinledim, telefona indirdim. Değiyor yani paraya. Bu her zaman güncelliğini koruyor tabii: http://forum.paticik.com/thumbnails/e65/f2e/759/e7c/939/c3a/831/4e2/f11/d58/69_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://soundcloud.com/ var beles bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Tam olarak acildi sonunda. Pahali ama Rdio gibi benzerlerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 rdio 4.99$ web 9.99 unlimited değil mi? deezer 4.99tl premium 9.99 tl premium+ olarak gözüküyor ben mi yanlış bişeylere baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hadi lan! Hemen uye olurum o zaman! Ben de 9.99 pound diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yeni uyelik aldim, 9.99 TL dedi. Alin bunu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 web arayüzü baya bir itunes olmuş bunun. veya itunes yeni sürümde bundan çalmış olabilir orasını bilmiyorum. türkçe arşivi biraz zayıf geldi bana ama denemek lazım radyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 güzelmiş 15 gün trial verdi mobile app için sonra parasını vericez. peki kalite nasıl bunda ? spotifyda para verince 320kb oluodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Kalite guzel geldi. Rdio ve SPotify ile ayni. Buna gectim bende. Fiyat cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Sesi HQ yaptim, Rdio ile arasinda bir fark algilayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar