Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda streaming müzik sitesi geldi bize de, Deezer

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Deezer'ın deal-breaker (hukuki terim kullanmadan nasıl söylerim bunu dilimizde?) noktası ile karşılaştım. Premium aldığımda sadece bir mobil cihaza izin veriyor; kıyaslama için Spotify iki cihazı ayrı ayrı yönetmeye, Rdio ise sınırsız cihaza izin verirken hepsi aynı cihaz gibi kullanmaya izin veriyor. Bilgisayar, akıllı telefon ve tablet kullanan biri olarak Deezer oluyor =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şurada demiştim aslında:

Ayrıca benim prensiplerim yok, sonuna kadar korsan kullanırım, müzisyenlerin buzdolabını umursamam diyorsanız da kullanın diyorum çünkü çok rahatlar. İstediğiniz albümü istediğiniz zaman dinleyebilmek, indirebilmek yeter. Okulda bir arkadaş Woodkid diye bir grup var, kesin dinle dediğinde hemen indirip dinleyebilmek güzel bir şey. Ya da torrent'te seed bulma rapid linki bulma derdi olmaması. Hele paralı rapid alıp ağırlıklı şarkı indiriyorsanız... Torrent'te bulamayacağınız kadar şarkı var. Soulseek'de sıraya girip, indirip, tag ayarlayıp, artwork bulana kadar Spotify ile cep telefonuma eşlerim ya da direk stream eder dinlerim. Ayrıca Soulseek dahil hiç bir yerde olmayan şeyler de var. Sırf korsan tartışması değil, aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Radyo özelliğiyle bir sürü yeni grup keşfedip albümlerini filan dinledim, telefona indirdim. Değiyor yani paraya.

Bu her zaman güncelliğini koruyor tabii:

http://forum.paticik.com/thumbnails/e65/f2e/759/e7c/939/c3a/831/4e2/f11/d58/69_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...