sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 xaty said: copry said: 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( ne o pişman mısın (:P) Abi benim kız arkadaşım böyle saysa çok kızardım :(
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry kezman değil ama kezman pişman gibi
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oda nasil bir tabirse. ama disiniz agrirsa copry yardim diye aglarsiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 "nutella yerim" said: hadi lan cıkıyolar mı abi adamı diyor çıkıyorlar diye!!!!1
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A6sP_F_CAAEm7At.jpg
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sipeyskeyk said: xaty said: copry said: 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( ne o pişman mısın (:P) Abi benim kız arkadaşım böyle saysa çok kızardım :( niye kızıyım abi, nesine kızıyım daha doğrusu biraz zorlasan sondaki smiley'e belki
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hayır neden kuzey korede üzülüyorsun abi? gel vatanında üzül, olmadı iran'da üzül. çok güzel iran ya. tarih medeniyet yuvası
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sondaki smiley ' hic terkedilmedim saygilar' yazdiktan sonra kezban damgasi yedigim icin erkekim, tabii ki de pisman degilim Xoxo kips @ xaty
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kopri kezman bana sabah akşam trip atıyor.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: Sondaki smiley ' hic terkedilmedim saygilar' yazdiktan sonra kezban damgasi yedigim icin erkekim, tabii ki de pisman degilim Xoxo kips @ xaty her coprynin sevgilisi bir gün ayrılığı tadacaktır
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 anlatım bozukluğu kasıtlı orada, gelmeyin üzerim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bağırsaklarını deşip kanında dansetmek istiyorum dedi ayrıldık
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 iyi yapmışsın kaygan olur düşer bir yerini kırardı
Öne çıkan mesajlar