sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 xaty said: copry said: 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( ne o pişman mısın (:P) Abi benim kız arkadaşım böyle saysa çok kızardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hala çıktığınızı varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çıktığı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aa çıktığı varmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hadi lan cıkıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry kezman değil ama kezman pişman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oda nasil bir tabirse. ama disiniz agrirsa copry yardim diye aglarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 "nutella yerim" said: hadi lan cıkıyolar mı abi adamı diyor çıkıyorlar diye!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A6sP_F_CAAEm7At.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sipeyskeyk said: xaty said: copry said: 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( ne o pişman mısın (:P) Abi benim kız arkadaşım böyle saysa çok kızardım :( niye kızıyım abi, nesine kızıyım daha doğrusu biraz zorlasan sondaki smiley'e belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hayır neden kuzey korede üzülüyorsun abi? gel vatanında üzül, olmadı iran'da üzül. çok güzel iran ya. tarih medeniyet yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sondaki smiley ' hic terkedilmedim saygilar' yazdiktan sonra kezban damgasi yedigim icin erkekim, tabii ki de pisman degilim Xoxo kips @ xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kopri kezman bana sabah akşam trip atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Keslan'im ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: Sondaki smiley ' hic terkedilmedim saygilar' yazdiktan sonra kezban damgasi yedigim icin erkekim, tabii ki de pisman degilim Xoxo kips @ xaty her coprynin sevgilisi bir gün ayrılığı tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 anlatım bozukluğu kasıtlı orada, gelmeyin üzerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bağırsaklarını deşip kanında dansetmek istiyorum dedi ayrıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 iyi yapmışsın kaygan olur düşer bir yerini kırardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar