ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Trillian kullananlara ve kullanmayanlara sorulur: 1- Neden Trillian kullanıyorsunuz/kullanmıyorsunuz? 2- Avantajları ve dezavantajları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 aslınd baya guzel prog neden kullanmadıgımı unuttum skinleri falan guzeldi ama bi sorunu vardı hatırlarsam yazıcam uzun zaman oldu.. ama bi sorun vardı mutlaka. Edit: sanırım trillian daha az source yiyo bole bi avantajı da var [hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem [Bu mesaj GeeM tarafından 23 Ocak 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Kullanıyorum çünkü : addware reklam vs. yok, 5 farklı programı aynı anda çalıştırabiliyor(aim,icq,irc,msn,yahoo ben sadece 2 tanesini kullanıyorum), çökme-çökertme derdi yok temiz program, domuzdan maymuna dişlekten lol a envai çeşit smile var:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Pekiii icq database nasıl import ediliyor? Edilebiliyor mu yoksa tek tek mi gircem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Setup sırasında yüklü bir icq database ini importlıyım mı diye sordu, bende o sırada icq olmadığı için yapmadım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Bende de o an nedense beceremedi. tahminen 2003 kullabndığımdan onu desteklemediğindendir. Bir daha da yapılamıyor herhalde neresini karıştırdıysam bulamadım. Anladığım kadarıyla icq son versionlar gibi contact' larını serverda backuplamıyor ya da en azından icq' nun backup ladıklarını görmüyor. Büyük bir eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 icq bi şekilde serverda backuplıyo olması lazım çünkü herhangi biyerden icq lite la girince geliyo contact list[hline]Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonaparte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 evet Trillianı deniyim dedim icq çalışmayınca bugun Database i alamadığım için bi işe yaramadı Bir yolunu bilen varsa rica edelim katılımını :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Setup sırasında icq klasörünü gösterip dosyaları bulduruyosun sonra update mi ne bişeye basıyosun ve contact list ini gruplarıyla beraber alıyosun.Arkadaşta yaptık oldu[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 UP! Ben bi kac gundur kullaniyorum pro olani gayet iyi gibin simdilik baska kullanan warmi? Nasil bir programdir nedir ne degildir daha tam bilmiyorum. Gerci bilincek nesi var onuda bilmiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gecen haftalarda msn sorun çıkartınca geçtiydim bende. bence msn'den çok daha ii bir program. çökmüyor kapanmıyor gerekli gereksiz. binmilyon tane de seçeneği var zaten. İstediğinize göre bayağı güzel bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 customize edilebiliyo, başka bi espirisi yok. bu tip programları kullanmıom çok, default msn net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu topik sayesinde icq aklıma geldi, eski numaramı şifremi falan hatırladım bi girdim tekrardan, nostalji yaşadım ufak çaplı. sahi niye bıraktık ki bu icqlarımızı, çok fena oyununa geldik galiba ms'in. :) böyle hafifletilmiş-birleştirilmiş im programı olarak bi de miranda vardı zamanında, bilmem hani şimdi neye yarar da, aklıma gelince ekliyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 icq 98 den sonra yeni versionlar çıkarmaya başladı diye bıraktık, ctrl-l ctrl-g de bırakıcaktı aslında, icq chat ownz du ama işte işte işte.evet.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 miranda gayet güzel. kullanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 icq > all her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kaspar said: bu topik sayesinde icq aklıma geldi, eski numaramı şifremi falan hatırladım bi girdim tekrardan, nostalji yaşadım ufak çaplı. sahi niye bıraktık ki bu icqlarımızı, çok fena oyununa geldik galiba ms'in. :) böyle hafifletilmiş-birleştirilmiş im programı olarak bi de miranda vardı zamanında, bilmem hani şimdi neye yarar da, aklıma gelince ekliyeyim dedim. icq türk iplerini banlediği için bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hakkatten dimi, bi ara icq lara hiç giremedik. ondan sorna bıraktık gitti. icq nun kendi hatası biz naapalım yoksa severek kullanıoduk yani. özellikle msin o ezik zamanlarında hiç geçmezdik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar