Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslınd baya guzel prog
neden kullanmadıgımı unuttum
skinleri falan guzeldi ama bi sorunu vardı hatırlarsam yazıcam
uzun zaman oldu.. ama bi sorun vardı mutlaka.
Edit: sanırım trillian daha az source yiyo bole bi avantajı da var
[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem

[Bu mesaj GeeM tarafından 23 Ocak 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kullanıyorum çünkü : addware reklam vs. yok, 5 farklı programı aynı anda çalıştırabiliyor(aim,icq,irc,msn,yahoo ben sadece 2 tanesini kullanıyorum), çökme-çökertme derdi yok temiz program, domuzdan maymuna dişlekten lol a envai çeşit smile var:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Setup sırasında yüklü bir icq database ini importlıyım mı diye sordu, bende o sırada icq olmadığı için yapmadım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Bende de o an nedense beceremedi. tahminen 2003 kullabndığımdan onu desteklemediğindendir. Bir daha da yapılamıyor herhalde neresini karıştırdıysam bulamadım. Anladığım kadarıyla icq son versionlar gibi contact' larını serverda backuplamıyor ya da en azından icq' nun backup ladıklarını görmüyor. Büyük bir eksiklik.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
icq bi şekilde serverda backuplıyo olması lazım çünkü herhangi biyerden icq lite la girince geliyo contact list[hline]Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonaparte
Mesaj tarihi:
Setup sırasında icq klasörünü gösterip dosyaları bulduruyosun sonra update mi ne bişeye basıyosun ve contact list ini gruplarıyla beraber alıyosun.Arkadaşta yaptık oldu[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
UP! Ben bi kac gundur kullaniyorum pro olani gayet iyi gibin simdilik baska kullanan warmi? Nasil bir programdir nedir ne degildir daha tam bilmiyorum. Gerci bilincek nesi var onuda bilmiorum :D
Mesaj tarihi:
gecen haftalarda msn sorun çıkartınca geçtiydim bende. bence msn'den çok daha ii bir program. çökmüyor kapanmıyor gerekli gereksiz. binmilyon tane de seçeneği var zaten. İstediğinize göre bayağı güzel bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
bu topik sayesinde icq aklıma geldi, eski numaramı şifremi falan hatırladım bi girdim tekrardan, nostalji yaşadım ufak çaplı. sahi niye bıraktık ki bu icqlarımızı, çok fena oyununa geldik galiba ms'in. :)

böyle hafifletilmiş-birleştirilmiş im programı olarak bi de miranda vardı zamanında, bilmem hani şimdi neye yarar da, aklıma gelince ekliyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

bu topik sayesinde icq aklıma geldi, eski numaramı şifremi falan hatırladım bi girdim tekrardan, nostalji yaşadım ufak çaplı. sahi niye bıraktık ki bu icqlarımızı, çok fena oyununa geldik galiba ms'in. :)

böyle hafifletilmiş-birleştirilmiş im programı olarak bi de miranda vardı zamanında, bilmem hani şimdi neye yarar da, aklıma gelince ekliyeyim dedim.

icq türk iplerini banlediği için bıraktık.
Mesaj tarihi:
hakkatten dimi, bi ara icq lara hiç giremedik. ondan sorna bıraktık gitti. icq nun kendi hatası biz naapalım yoksa severek kullanıoduk yani. özellikle msin o ezik zamanlarında hiç geçmezdik yani :)
  • Yeni Oluştur...