7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Şu son bir haftadır torrent'ten bir şey indiremez hale geldim, speed test sonuçları iyi olmasına rağmen (20mb bağlantı) torrent hızım yerlerde, 20kb ile dl yapıyorum çevrede aynı problemi yaşayan bir kaç arkadaşım daha var patide hiç bu sorunu yaşayan var mı yada ben bunu nasıl çözücem ? Modem resetliyorum bazı iplerde 1mb e kadar fırlıyor kısa zamanlı olsada sonra tekrar düşüyor 100kb civarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 adil kullanim kotasi falan olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bende de var aynı sorun, sebebini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yok adil kullanım değil, daha kotam dolmadı. Ayrıca zaman zaman hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Valla bende youtubeden birşey izleyemiyorum.En düşük kalitede bile video izlenmiyor.Bazen google.com 10 sn de falan açılıyor.Arayıp iyi bir sövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bi VPN ustunden baglanip oyle dene bakalim. Degisiklik olursa anla ki SOL baya baya cakmis limiti P2P'lere. =) edit : bi de o speedtest'leri kendi sitelerinden degil, speedtest.net'ten falan yurt disi lokasyonlari secerek yapin zira torrent ile baglandiginiz yer yine cogunlukla yurt disi IP'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 speedtest.net ile sofya 30mb almanya civarları 20mb çıkıyor. Vpn olarak da ne kullanabilirim ki denemek için ? edit: demin aradım müşteri hizmetlerini kadının biri çıkıp ftp anadolu.ed.tr den 4 tane dosya indirtip hızlarınız normal diyip kestirdi attı, dedim torrent böyle böyle o zaman torrent'e mail atın dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 BTK yolu gözüktü. Mail at adam akıllı, baya kulaklarını çekiyolar uğraşıyolar ilginç bi şekilde. Bende bu akşam atıcam, bende 50mbit var hız yerlerde sürünüyor bu aralar. Salak salak download testler yaptırıp yok çalışıyo bu ayağı çekiyolar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 di'nin dediği gibi vpn'den test edip elimde kanıt olursa felaket yardırıcam zaten ama olaya çok hakim değilim körü körüne de saçmalamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 inan superonlineda vs çalışanlardan daha bilgilisin konuda. sıkıntı yok, bildiğin şekilde at btkya maili sen. telefondaki modeme reset at, hız testi yap diye darlar. teknik servis gelir modeme reset atar öyle bakar. speedtestlere güvenmez, bi de şurdan bakalım burası bizim der. ttnet / superonline hepsinin teknik servisi aynı. kalifiye eleman yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tespitiniz doğru bende superonline fiber kullanıyorum ve torrentlerde hızım çok nadir 200 kb/sec'ı geçiyor. Vpn kullanınca 1.5-1.8 mb/sec'ı rahat buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Torrent icin kimseye bir sey yardirma hakkiniz oldugunu sanmiyorum esasen. =) Hani illegal hic bir veri indirmiyor olsaniz hakli olursunuz da, su halde degilsiniz. Adamlar suratiniza suratiniza vurabilir gayet. Bir de Turkiye'ye ozgu bir durum degil bu. Dunya capinda hemen her ISP yapiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dizelim listeye legal bir şeyler :D, yada p2p direk olarak yasal olamayan bir şey mi ki çemkiremiyoruz ? Adamlar bariz engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aynı durum bendede var. 100mbit fiber superonline kullanıyorum. torrentleech ten gecen aylarda 4-5 mb/s kadar indirebiliyordum istediğimi. private tracker olduğu için ve güncel diziler olduğu için seed sorunu olması imkansız. mesela şunu: 2331 seed var ve sadece 11 kişi indiriyor gözüküyor. The Big Bang Theory S06E03 HDTV x264-LOL Added in TV :: Episodes on 2012-10-12 00:30:23 6 136 MB 6576 times 2331 11 110 kb/s ile indiriyorum. 7-8 dakikadır da açık durumda.. nette falan problem olabilir diye gittim nvidia nın sitesinden gpu driver falan indirdim görmek için hızı, download accelerator kapalıyken 2mb falan indiriyor, accelerator ile dibine kadar vuruyor 6-7 mb/s. artık p2p e mi filtreleme koymuşlar napmışlarsa... 1 ay daha bakarım, böyleyse durum ne yapayım ben fiberi lol ya. ps: adil kota falan aktif değil şu anda. private tracker ratio ya baktım (2.6) oradanda hız kısıtlaması vs olması mumkun değil. portlar açık. gel gelelim hız 110kb/s geçmiyor. üstüne torrent falan eklersen oda 30-40 la yüklüyor ------------------------------- bu arada şurdan Glasnost: Test if your ISP is shaping your traffic test ettim. BitTorrent üzerinde ISP bir kısıtlama yapmamış gözüktü.. ne kadar doğru bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bende de yapmamış diyor ama detaylı bakınca downloadlar 30kb, 2kb, 26kb falan, Upload 4-5mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 7thBreath said: speedtest.net ile sofya 30mb almanya civarları 20mb çıkıyor. Vpn olarak da ne kullanabilirim ki denemek için ? edit: demin aradım müşteri hizmetlerini kadının biri çıkıp ftp anadolu.ed.tr den 4 tane dosya indirtip hızlarınız normal diyip kestirdi attı, dedim torrent böyle böyle o zaman torrent'e mail atın dedi :D dogru demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Superonline'ın Internet Traffic Shaper kullanmaya başladığına dair bir söylenti var. Ha doğru mu değil mi ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Doğrudur,10 mbit fiber bağlantım ile torrentleech ve zamundadan 100 lerce seederı olan dosyaları max 500kb/s ile çekebiliyorum. Bunun yanısıra steamden sabit ~1mb/s ile dl yapabiliyorum.Speedtest ile yurtdışı hızım 10mbir civarı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bir haftadır dl yapmıyordum ama ben de 20mbit bağlantıyla 1mb/s civarı çekiyordum zamunda'dan vs. son haftalarda. Durum daha da vahimse fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 7thBreath said: Şu son bir haftadır torrent'ten bir şey indiremez hale geldim, speed test sonuçları iyi olmasına rağmen (20mb bağlantı) torrent hızım yerlerde, 20kb ile dl yapıyorum çevrede aynı problemi yaşayan bir kaç arkadaşım daha var patide hiç bu sorunu yaşayan var mı yada ben bunu nasıl çözücem ? Modem resetliyorum bazı iplerde 1mb e kadar fırlıyor kısa zamanlı olsada sonra tekrar düşüyor 100kb civarına. bende de oluyor böyle bişi, pek anlam veremedim. aynı pc, hız maximumda olunca gayet iyi indiriyorum hatta kotayı sömürdüm 3mbit'e düştü bağlantı. aynı dosyayı indiriyorum, bazen 10kb/s ile indiriyor, bazen 300kb/s'e çıkıyor. hani indirdiğim torrent dosyasında seed/peer oranından dolayı böyle oluyor desem o da değil. normal zamanda 5mb/s full hızla indirdiğim dosyayı 10kb/s ile indiriyorum şu an. o değil, bi de sık sık bağlantı kopartıyor torrent açıkken. illa modeme restart atmam gerekiyor. gelecek hafta bi de farklı bi modemle deniycem du bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yurtdışı bağlantı gitti gidecek şu aralar. Yurtiçi sitelerde sorun ama yurtdışı sitelerin çoğuna giremiyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 2 gündür test ediyorum bunu, dosyasına/paylaşana göre değişiyor benim gördüğüm, superonline ile alakası yok gibi. 7kb indiren var, 200 kb'da, hatta bir dl 2mb+ /sn ile indiriyor şu an, 20gb için 2.5 saat diyor: http://img715.imageshack.us/img715/5803/45643su.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar