Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 On 16.01.2020 at 17:14, Xenus dedi ki: oh hoşgeldin. daha yeni başlıyor dsdf hahahhh hep aynı
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 netflixde olması biraz huylandırdı ama. inş güzeldir.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 gömdüm hemen tüm bölümleri, güzeldi. Netflix böle tek seferde tüm bölümleri koyunca da olmuo, hemen bitiyor, devamı için ne kadar beklicez şimdi bilmiyorum. Şu Jojoyu otursunlar devamlı yapsınlar artık ya
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 yıllar önce ilk sezonu izleyip bırakmıştım, iyileşiyor mu ilerledikçe? ilk sezonda stroheim filan iyiydi de sardı da diyemiyorum. tam böyle adına yakışır bizarre ama ilginç gelmemişti.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 ilk sezondan sonra bambaşka hale geliyor. İlk sezon introduction diyeceğim ama tam da değil çünkü abilityler combat tarzı falan da değişiyor bambaşka bir hal alıyor. İlk sezon daha çok bu nesiller boyu olan Jojo vs. Dio muhabbetini anlatıyor. Sonrası bambaşka. Tavsiye ederim valla hala yıllardır düzenli olarak takip ettiğim animelerden. Çok anime izledim başka bu tarz yok.
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 dün bitirdim. güzel partmış. biraz hıızlı geldi; Spoiler ilk başta izlerken baktım hikaye biraz hızlı gidiyo, acaba dedim netflix hıyarlık yaptı da sağından solundan mı kesti? mangayı kontrol ettim yok bire bir gidiyor. herif yazarken darlanmış heralde, 6. part oldu daha ne girizgah yapıcam der gibi 2. bölümde jolyne'e first kill'i aldırdı lol op ve ed çok zayıf ama hiç jojo kalitesine yakışmamış. neyse yarıda kaldı hikaye, inşallah devamı bahara gelir.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Ben de bir gaz başladım bakalım. İlk nesil'i biraz zorlanarak geçtim, şimdi stardust crusaders'ın ortalarındayım. Hala tam yıllardır süren hype'ın nedenini anlamış değilim, belki biraz daha güncele gelince oturur
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 On 09.12.2021 at 01:53, Sam dedi ki: yıllar önce ilk sezonu izleyip bırakmıştım, iyileşiyor mu ilerledikçe? ilk sezonda stroheim filan iyiydi de sardı da diyemiyorum. tam böyle adına yakışır bizarre ama ilginç gelmemişti. ikinci sezonu izle mikemmel sonra 3 direk, hatta asagi koydugumu izlersen oturur ayni saniye indirirsin az cok tanidiysam sadfafd modern memetic material konusunda en bereketli sey jojo olabilir ilk 3 sezon ama asfdasfd
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 23 saat önce, Dynun dedi ki: Ben de bir gaz başladım bakalım. İlk nesil'i biraz zorlanarak geçtim, şimdi stardust crusaders'ın ortalarındayım. Hala tam yıllardır süren hype'ın nedenini anlamış değilim, belki biraz daha güncele gelince oturur Abi stardust en iyisi. Sarmadıysa eğer pek senlik değil demek
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 stone ocean part II çıkmış. ama baya bayık yapmışlar ya. keyif alamadım eski jojolar gibi
Öne çıkan mesajlar