Akito Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 haklı, ben de kabullenmek istemem yalnız durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Aket-Atum said: Yalnız nasıl bir kabullenme varsa kimse ülkede teröristlerin yol kesip otorite gibi davranarak kimlik kontrolü yapıyor olmasına değinmemiş ya o garip. abi oralar bizim değil ki, ben kendimce çoktan vageçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Bir de merak ediyorum kaciniz kacirilmaya razi olup, orada gikini cikarmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Şahsen baba tarafım Erzincanlı, bende durum biraz farklı beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Aket-Atum said: Yalnız nasıl bir kabullenme varsa kimse ülkede teröristlerin yol kesip otorite gibi davranarak kimlik kontrolü yapıyor olmasına değinmemiş ya o garip. +1 abi sorusturma acılır o prosedur geregi.fakat teroristlerin yol kesip,makara yapması nedir abi nasıl kabulleniyor bunu bir devlet anlamıyorum. nasıl bir egemenlik anlayısı var,insanlar alıstı gercekten basın da guzel verdi gazı.Sanki,sıradanmıs gibi kansızlar rutin gorevlerini yapıyormuscasına haberleri servis ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 şikayeti yapanlar, sürekli o yoldan gidip gelen kişiler. Oradan gene geçmek zorundalar. Orada onları kimsenin koruyamayacağını da bilmektedirler. Ölen PKK'lının yakınları bile olabilirler. En azından yakınları onları tanıyordur. Bu olay, onlar açısından bu acı verici bir olaydır. Sadece yol kesmek isteyen birkaç PKK'lıdırlar yani . Elbetteki artık PKK'lı öldürmenin sonuçları olmaktadır. Teşekkürler iktidar. Zira bu kadar basiretsizlik ancak %50 oyla mümkünmüş anlaşılan. Teşekkürler Türk milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Jeeztro said: abi soruşturma dendiyse adamı asıcak halleri yok. her olaydan sonra açılır soruşturma zaten ? incelenir tamam denir gönderilir. adam tutuklansa anlarım bunu da, soruşturma hep olur yani. yolda kadına tecavüz eden birini vursa gene soruşturma açılır. hatta bildiğim kadarıyla her attıkları kurşunun hesabını verdikleri bir dönemden geçti bizim emniyet. Soruşturmadan öte yalnız, suç duyurusu bulunmuşlar polis hakkında. Tur şirketinin eşşekliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ardeth said: Ne istiyorsanız yani anlamadım adam vuran polisler "vurduğum adam PKKydı" diyince serbest mi bırakılsın? "vurduğum adam silahlı terör örgütü üyesiydi, yol kesip kimlik kontrolü yapmaya kalktı" olacak doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Fin said: kolluk kuvveti ve siviller arasındaki farklar çok farklı. tepki verdiğim nokta karakolda tecavüz edip çarşı ortasında sivil vuran polislere suç duyurusu bile açılmazken gerçekten görevini yapan bi insana açılıyor o yani suç duyurusu/soruşturma devlet memurluğunda kabahat bulunduran durumlarda oluyor ne kadar olumsuz anlamı olmasada orda hatalı olan şey o polislerin cezalandırılmaması ve görevden men edilmemesi zaten buna itiraz eden yok. ama hukuk devletinin gereği ülke içersinde birileri öldürüldüyse konu ile ilgili soruşturma yürütülür ve yapanın suçlu olup olmadığına hukuk yolu ile karar verilir kamuoyu ile değil. çok şükür daha bunu kaybetmedik ama tabi hukuk dandik olduğu zaman bir işe yaramıyor pek. yine de kamuoyuna tercih ederim. ilerde belki bir umut hukuğumuz düzelirse o zaman işe yarar bir sistem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Aluriel said: Ardeth said: Ne istiyorsanız yani anlamadım adam vuran polisler "vurduğum adam PKKydı" diyince serbest mi bırakılsın? "vurduğum adam silahlı terör örgütü üyesiydi, yol kesip kimlik kontrolü yapmaya kalktı" olacak doğrusu evet olabilir. bunu diyen bir polisin doğru söyleyip söylemediğine, gerçekten profesyonel hareket edip otobüstekilerin hayatını tehlikeye atıp atmadığına sen mi karar vereceksin ya da halk mı karar verecek? Kimse adama suçlu demiyor zaten, hakkında soruşturma açılına bir adama suçlu muamelesi yapmak akp kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Yalnız adam polislikte harcanıyo, özel komando falan olması lazım. Elinde dandik bi tabancayla 5 kişi yolunu kessin, birini hemen indir, diğerini yarala, o 4 taneyi sindirip tek başına hepsini püskürt, sonra yoğun ateş altında şoförle tartış, direksiyona geç, millet biner binmez de doğru gerisin geri ateş hattından kaçarak şehre dön, bi de hastaneye yetiştir adamları. Chuck Noris gibi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ardeth hakli. Adam zaten yasalara uygun bi sekilde davranmis ise sorun yok. Karsidakinin pkk veya yol kesen silahli hirsiz olmasinin farki yok. Yasalara aykiri davranmissa da cezasini alir, yine PKK olup olmamasi degil olay. PKK olunca duygusala baglayip kanunlar cignenmez. Cignemistir demiyorum ama karsidaki pkk olmasi kanunu degistirmez. Ornegin bende illegal silah varsa, ben bunla pkk li oldursem yine ceza alabilirim illegal silah tasimaktan. Kanun her zaman kanundur. Demokrasinin saglikli bi sekilde islemesi icin exception yapilmaz. Bunu cidden ozumsemek cok onemli. Ha cok absurd bisi ise, yine demokrasinin icerisinde o kanunlarin degistirilmesi icin hukumete, millet vekiline vs baski yaparsin, mektup yazarsin, isin sacmaligini anlatirsin. Ama burada kilit nokta yapilan islerin yasalar cercevesinde olmasi. PKK olup olmamasinin hic bi onemi yok, seri katilde olabilir o adam. Bu arada adam cezada alabilir, ornegin ilk aklima gelen sey o adamin pkk li oldugunu nereden biliyodu da saldirdi vs gibi argumanlar olabilir. Kafana gore hukum kesemessin. Ha karsidaki silah cekmis ise o zaman bunlar gececrsiz olur hakli olur. Sadece yasal olarak hakki olup olmadigina bakilir, hakli degilse oradan yine ceza yiyebilir oldukca normal. Adam oldurmekten ceza yemez yani nefsi mudafa oldugu icin ama yetkisi disinda silah kullandigi icin yiyebilir. Bunlara alismak gerek, yasaya tam saygi oldugu zaman bu ulkede insanca yasanir. Yani dingonun ahiri olmamasi gerek, her sey yasalara gore olur, eger ki yasalarda sacmalik varsa yasa degistirilir, olaya gore yasalar yamultulmaz kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Tüm yasaların takır takır uygulandığı bir ülkede dediğiniz her şeyde sonuna kadar haklısınız da tecavüzcülere para ödülü verilen, işkenceci polisleri terfi ettiren hatta döven polisin "adamı döverken elim acıdı" diyerek dava açabildiği bir hukuk sisteminde pkk'lılarla çatışan bir polisin hemen yargılanmaya başlaması insanlara dokunuyor. Zaten AKP'nin son yıllarda hukuku bariz bir şekilde kafasına göre manipüle etmesi meselesi bu kadar ayyuka çıkmamış olsaydı kimse bu kadar tepki göstermezdi bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ceza alirsa dokunmasi anlamli, ama bu daha bi sorusturma zaten, ben sadece fikir yuruttum. daha bisi yok, sorusturma herseye acilir bu tur olaylarda. normal oldukca bunun dokunmamasi gerek, ceza almadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Aket-Atum said: Yalnız nasıl bir kabullenme varsa kimse ülkede teröristlerin yol kesip otorite gibi davranarak kimlik kontrolü yapıyor olmasına değinmemiş ya o garip. ben ufaktan laf sokmuştum fenn said: memurlar(pkk) görevini yapsın diye öylece bekleyecekmiydi. quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar