Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bugün şahsi telefonumu evde bıraktım 5 kere aramışlar. Sabah telefon yanımdayken de aradılar açmadım. Az önce bi daha aradılar. İnatla açmıyorum. Defolun lan uyuz herifler! Ödemeniz otomatik, aksamıyo hiç bi şekilde, ihtiyacım olsa ben ararım sizi zaten. Müşteri hizmetleri ismini müşteri tacizcileri olarak değiştirin bi zahmet. Açmıycam anasını satiim.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hiç sorma ya ,aveada aynı ki web işlemlerinde seçenek sunuyor işte kampanyalardan vs haberdar olmak ister misiniz diye hepsini kapadım hala kampanya mesajı geliyor ,arıyorlar pehh
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Digitürk'ü gördükten sonra hepsi çok kibar geliyor bana. Kapattıktan iki ay sonra aramaya devam ediyorlardı niye kapattınızı anlatabilir misiniz, tekrar bağlayalım 6 ay bedava kullanın diye. Telefonumu değiştirdim başka bir nedenle, ev telefonu çalmaya başladı.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Dominos iyiydi ama ya. Ben askerdeyken evi aramışlar, hayırdır epeydir sipariş vermiyosunuz diye. Annem oğlum askerde diye cevap vermiş. Hayırlı teskereler diyip kapatmışlar. :) He şimdi bok gibi oldu, Little Caesardan başka pizza yemez olduk. :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Dominos her gün 2-3 sms yolluyordu eski hattıma. Artık telefon numaramı kimseye vermiyorum, ne Yemeksepeti ne de başka bir internet sitesi. Google ve Facebook'da var sadece.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Düşmanlarınız telefon numarasını verip Yemeksepeti üzerinde piza alın.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 beni de aradılar buyrun yeni kampanya için mi aradınız dedim telefondaki hatun da herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı öğrenmek için aradım dedi benim bir sıkıntım yok sizlerde iyisiniz değil mi dedim sağolun efendim dedi nerden dedim istanbul bağcılar siz nerden dedi izmir boyoz dedim. ben daha çok gevrek tercih ediyorum dedi. birşey diyemedim.
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 digitürk zamk gibi yapışıyor hep arıyor. gittigidiyor ve vodafoneda devamlı sms atıyor
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hadi hadi onlarda arayıp mesaj atmasa hiç arayanınız yok.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi psikopat bunlar, bunu yazdıktan sonra 2 kez daha aradılar.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dominos farklı farklı şubelerden günde 4 sms gönderiyor. fem dershaneleri yaşa göre muamele yapıyor, lisedeyken öss mesajları atıyolardı, üniversite bitmek üzere şimdi kpss mesajları geliyor 118 xx temalı bilinmeyen numaralar servislerinden günde 2 mesaj net geliyor. vodafone zaten paso sallıyor yok pakedin doldu yok bilmem ne oldu, ulan paranı veriyoruz sus işte. böyle.
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 moriarty said: dominosta büyük sıkıntı. bu ya. yemeksepeti, call center, sube, en sonunda genel merkezi aradim fayda etmedi. en sonunda subeyi arayip yalvardim abi ben senin semtinden tasinali 2 sene oldu atma artik delirmenin esigine geldim diye
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bilgi, servis mesajı almak istemiyorum diye seçenek olması lazım onu şey etsenize.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Vodafone'da işlemiyor, Avea'da var, Turkcell'i bilmiyorum.
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 DA2019 said: Dominos iyiydi ama ya. Ben askerdeyken evi aramışlar, hayırdır epeydir sipariş vermiyosunuz diye. Annem oğlum askerde diye cevap vermiş. Hayırlı teskereler diyip kapatmışlar. :) He şimdi bok gibi oldu, Little Caesardan başka pizza yemez olduk. :( fast food'cunun hayır duasına sevinecek kadar açmışsınız demek ki...
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mr_Hand said: abi psikopat bunlar, bunu yazdıktan sonra 2 kez daha aradılar. aç, konuş, küfür et, kapat ve hemen telefonun bataryasını çıkar.
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 GERGE said: Digitürk'ü gördükten sonra hepsi çok kibar geliyor bana. Kapattıktan iki ay sonra aramaya devam ediyorlardı niye kapattınızı anlatabilir misiniz, tekrar bağlayalım 6 ay bedava kullanın diye. Telefonumu değiştirdim başka bir nedenle, ev telefonu çalmaya başladı. abi nazikçe kaparsan öle bizim üye numaramız 1000 küsürdü 12-13 yıl önce aldıydık daha o büyük siyah kasalardan, nese sorunlar oldu telefon açtım kardeşim bu ne rezillik kapatmak istiyorum dedim peki dedilre kapattık 2 gün sonra eleman gelip kasayı alıcak iyi aksamlar dedi suratıma kapattı o gunden beri arayan oyk beni
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ne gıcıksın açsana, aç aramayın de
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ahah ben bu isi yapiyorum size jisaca durumu anlatayim. Simdi ilk olarak sizi arayan bir sistwm var buna pds yani predictive dialing system deniliyor. Isi gucu olmayan biri oturup sizin numaranizi tuslamiyor. Sizin numaraniz sistemw dustugunde otomatik olarak aranir bunu acmazsqniz da otomatik olarak retry olarak atanir ve belirllenen sure sonra tekrar aranirsiniz. Birazdan detaylari yazarim ..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Otomasyonu olan bişey olduğu aşikar zaten de daha önce açtığımda direkt bant kaydı giriyodu, gereksiz olduğunu görüp direkt kapatıyodum. FAK DİS ŞİT. Buraya yazdığım en son yazıdan sonra 2 kez daha arandım yeter lan! İptal edicem zaten bu gidişle bu hattı. edit: (en son "2 kez daha" dedikten sonra ek olarak 2 kez daha aradılar yani)
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Simdi sistem sizi aradiktan sonra completion code atiyor sizin tepkinize gore, busy, no answer gibi durumlarda retry atiyor otomatik olarak sizin bu durumda yapmaniz gereken sey acip hizli bir sekilde kapatmak olabilir :) abandon call iolarak atanir , ya da turkcell hangi sistemi kullaniyor bilmiyorum ama acinca ayni ses tonuyla surekli alo diyebilirsiniz autovoice olarak algilayabiliyor bazi sistemler :) Mekanik ses cikarabiliyorsaniz onu da yapabilirsiniz :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 moriarty said: dominosta büyük sıkıntı. abi bi yanlış yapıp telefonla sipariş verdiydim tee bizamanlar. Sipariş için telefon numaramı da almışlardı. Hala sms atıyolar :/ başlıcam sosyal pizzasına da mangal pizzasına da...
Öne çıkan mesajlar