Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Moldovya ile vizeler kalkıyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 moldovyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 "Türkiye ile ilgili olan dostlukların yanı sıra ticari ilişkilerin de iyi gittiğini belirten Filat, 2011 yılında Moldova'nın Türkiye'ye olan ihracatının yüzde 7, Türkiye'den ithalatının ise yüzde 70 arttığını dile getirdi." ihraçları artmış bize iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bi kafile kaldırmak farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 seksi moldovalı kızların foto galerisi linki nerede bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 şunlar iyimiş: http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/dunyanin-en-korkunc-ve-esrarengiz-10-yaratigi?tc=23&page=12&albumId=40786 - http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kiyametin-kapisi-boyle-aralanacak?tc=25&albumId=43980&page=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum. loser is always loser :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bazıları zenci sever. Yargılamayız tercihlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 saol kanka moral oldu +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Halvet olacak patilerimize buradan tebriklerimi gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 duj esprisi gelirse silkelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 vivavale said: lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum. loser is always loser :( uzulme o kadar zimbabwede de kadinlar tecavuz ediyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 @popeye reyz bogrume bogrume vuruyosun su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ne zaman ne zaman tarih versin biri!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 vivavale said: lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum. loser is always loser :(# ne var abi afrikada mis gibi iste, benim listemin en ust siralarinda afrika turu. moldovada bir bok var saniyorsan yaniliyorsun asil. hep seks turizmi, hep seks turizmi turk gencligi biraz alternatif rotalar cizemiyor anasini satiyim maslovun pramidinde hala en alttayiz toplum olarak, kumeye oynuyoruz paso. cok uzuluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sen bizi yanlış anlamışsın zep, biz oraya ülkemizi örf adetlerimizi tanıtmak için gitmek istiyoruz tüm dünya bizi tanısın istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Zep said: vivavale said: lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum. loser is always loser :(# ne var abi afrikada mis gibi iste, benim listemin en ust siralarinda afrika turu. moldovada bir bok var saniyorsan yaniliyorsun asil. hep seks turizmi, hep seks turizmi turk gencligi biraz alternatif rotalar cizemiyor anasini satiyim maslovun pramidinde hala en alttayiz toplum olarak, kumeye oynuyoruz paso. cok uzuluyorum lan Burdan sonra kaybettin patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kavurma said: sen bizi yanlış anlamışsın zep, biz oraya ülkemizi örf adetlerimizi tanıtmak için gitmek istiyoruz tüm dünya bizi tanısın istiyoruz. Tum avrupa örf ve adetlerimizden illahlah etmis durumda yakinda ustune para verelim örf ve adetlerinizi kendi aranizda yasayin dicekler zaten haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 valla biz elimiz çükümüzde dolaşmıyoruz dünyada herkes seks yapıyor. taylanda gittin mi hiç? tayland kralının bir söylemi vardır, bu ülkede bakire görmek istemiyorum bir gelen bir daha gelecek diye. bilinçli olarak sekse yönelten ülkeler varken biz gidip yedi sekiz tane moldovyalı ile görüşmüşüz çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 misal ben ocak şubat gibi Tayland a gidecem yalan söylemiyim.deli gibi de para biriktiriyorum.oraya sirf "mercan adalarını,açık nehir pazarını görmek için gidiyreröre" diyen adam yalan söyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kavurma said: valla biz elimiz çükümüzde dolaşmıyoruz dünyada herkes seks yapıyor. taylanda gittin mi hiç? tayland kralının bir söylemi vardır, bu ülkede bakire görmek istemiyorum bir gelen bir daha gelecek diye. bilinçli olarak sekse yönelten ülkeler varken biz gidip yedi sekiz tane moldovyalı ile görüşmüşüz çok mu? Ben sana seks yapmami diyorum adsfs Turk gencligi olarak cinsel tatmini baska ulkelerde kovalamizi kendi capimda sorguladim Sen de gelip bana taylandi ovmussun haha. Edit: vivalavila yazdi sanmistim birde ciddi cevap vermisim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yok abi estağfurullah ben neden taylandı öveyim sana? seksin ırkı dili dini olmaz bence seks evrenseldir neden illa kendi ülkemizdeki bayanlarla organizasyon yapıyoruz ki. dünyaya açılalım farklı farklı kültürler tanıyalım, kültürümüzü tanıtalım. yoksa mazallah birbirimizi öpeceğiz yakında. görüyoruz haberlerde ördek, tavuk, eşşek gibi envai çeşit hayvana saldıran tipleri. bunlar hep kapalı bir kutu gibi yaşamamızdan kaynaklanıyor, biraz daha kendimizi aşmamız lazım artık bazı tabuları yıkmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Norak said: şunlar iyimiş: http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/dunyanin-en-korkunc-ve-esrarengiz-10-yaratigi?tc=23&page=12&albumId=40786 - http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kiyametin-kapisi-boyle-aralanacak?tc=25&albumId=43980&page=11 ahahah starwars gülmüşken ardından sc öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 taylanda uzanan eller kırılsın! oraya giden adam gözüm de hacıdır benim için sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Tayland umre sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar