Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi yine iisiniz patiler

Katibim

Öne çıkan mesajlar

"Türkiye ile ilgili olan dostlukların yanı sıra ticari ilişkilerin de iyi gittiğini belirten Filat, 2011 yılında Moldova'nın Türkiye'ye olan ihracatının yüzde 7, Türkiye'den ithalatının ise yüzde 70 arttığını dile getirdi."

ihraçları artmış bize iyi iyi
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum.
loser is always loser :(
#

ne var abi afrikada mis gibi iste, benim listemin en ust siralarinda afrika turu.

moldovada bir bok var saniyorsan yaniliyorsun asil.

hep seks turizmi, hep seks turizmi turk gencligi biraz alternatif rotalar cizemiyor anasini satiyim

maslovun pramidinde hala en alttayiz toplum olarak, kumeye oynuyoruz paso.

cok uzuluyorum lan
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

vivavale said:

lan millet moldovya kapılarında ben afrikaya gidiyorum.
loser is always loser :(
#

ne var abi afrikada mis gibi iste, benim listemin en ust siralarinda afrika turu.

moldovada bir bok var saniyorsan yaniliyorsun asil.

hep seks turizmi, hep seks turizmi turk gencligi biraz alternatif rotalar cizemiyor anasini satiyim

maslovun pramidinde hala en alttayiz toplum olarak, kumeye oynuyoruz paso.

cok uzuluyorum lan

Burdan sonra kaybettin patiyi
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

sen bizi yanlış anlamışsın zep,

biz oraya ülkemizi örf adetlerimizi tanıtmak için gitmek istiyoruz tüm dünya bizi tanısın istiyoruz.

Tum avrupa örf ve adetlerimizden illahlah etmis durumda yakinda ustune para verelim örf ve adetlerinizi kendi aranizda yasayin dicekler zaten haha
Sosyal ağlarda paylaş

valla biz elimiz çükümüzde dolaşmıyoruz dünyada herkes seks yapıyor. taylanda gittin mi hiç? tayland kralının bir söylemi vardır, bu ülkede bakire görmek istemiyorum bir gelen bir daha gelecek diye. bilinçli olarak sekse yönelten ülkeler varken biz gidip yedi sekiz tane moldovyalı ile görüşmüşüz çok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

valla biz elimiz çükümüzde dolaşmıyoruz dünyada herkes seks yapıyor. taylanda gittin mi hiç? tayland kralının bir söylemi vardır, bu ülkede bakire görmek istemiyorum bir gelen bir daha gelecek diye. bilinçli olarak sekse yönelten ülkeler varken biz gidip yedi sekiz tane moldovyalı ile görüşmüşüz çok mu?

Ben sana seks yapmami diyorum adsfs

Turk gencligi olarak cinsel tatmini baska ulkelerde kovalamizi kendi capimda sorguladim

Sen de gelip bana taylandi ovmussun haha.

Edit: vivalavila yazdi sanmistim birde ciddi cevap vermisim haha
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi estağfurullah ben neden taylandı öveyim sana? seksin ırkı dili dini olmaz bence seks evrenseldir neden illa kendi ülkemizdeki bayanlarla organizasyon yapıyoruz ki. dünyaya açılalım farklı farklı kültürler tanıyalım, kültürümüzü tanıtalım. yoksa mazallah birbirimizi öpeceğiz yakında. görüyoruz haberlerde ördek, tavuk, eşşek gibi envai çeşit hayvana saldıran tipleri. bunlar hep kapalı bir kutu gibi yaşamamızdan kaynaklanıyor, biraz daha kendimizi aşmamız lazım artık bazı tabuları yıkmamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

şunlar iyimiş:

http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/dunyanin-en-korkunc-ve-esrarengiz-10-yaratigi?tc=23&page=12&albumId=40786
-
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kiyametin-kapisi-boyle-aralanacak?tc=25&albumId=43980&page=11

ahahah starwars gülmüşken ardından sc öldürdü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...