Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 4-5 defa şikayet ettim sonuç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Onlara küçük süprizler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 alt katta mı içiyorlar yoksa böyle bina dışında mı? çöp at onların sigara içtikleri yere, devam ederlersede sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sıgara içsene, hala çok geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 patinin gay forumu olmasını engellemeliyiz DÖV ONLARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 önce sıç sonra döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sende başla içmiyonda noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 camı kapat. klima varsa klimayı kökle odada durma bu sürede. sigara içenlerin kafası şu şekilde: bu muhteşem keyfi yaşamıyosunuz uzak duruyosunuz, hadi içmiyosunuz da bana karışmayın. adamlar din gibi savunuyo, bu güzel şeyi yaşamıyosun bari git uzakta ateist ol kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sende onlara sinek ilacı sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito said: bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV. Ahah üstüne birde polislerden dayak yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ciddi söylüyorum 10-15 kişi basarsak evlerini bi korkuturuz altlarına bile yapamazlar ondan sonra bırak sigara içmeyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya Chemical, foruma zamanında "yeni elektrikli testere aldım performansı çok iyi" yazan adam değil miydin? Allah aşkına en kötü ihtimal catapult ile yanan gülle falan atacak kapasitedesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Kovayla dökücen suyu. Hayvanlara bir şey yapmamalarını öğretmek için fıs fısla su sıkarlar ya aynı hesap. Bu eylemi uzun süre tekrarlarsan her sigara içtiklerinde biri üzerlerine bir kova su dökecek sanıp korkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Boyle birkac sigir vardi askerde, kantinde sigara icerlerdi surekli yasak olmasina ve o kadar uyarmama ragmen. Bir gun komutanlardan teki gorup tokatlamisti bunlari, icimin yaglari erimisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gidip konuşmayı dene adamlarla insan gibi. Araları okumadım konustun ve hayır cevabı aldıysan camı kapatıcan. Bu arada ölün gidin demek biraz ayıp ooluyor chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Chemical said: yeter arkadaş, 5 kişi sigara içiyor camın altında zaten gripten mal mal öksürüyordum şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce. sigara içiyorsanız ölün de biz rahat edelim lan geber, inadına inadına suratına üflüyorum senin gibilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sigara icmeyen de kanser oluyo zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sigara içmeyenlerin %100ü ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 5 kisi iciyosa killik yaparsan net dayak yersin, bugun olmasa yarin. ben disarda sigara icerken biri gotluk yapsa dayanirim kapisina valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Söndürün ulan demek yerine aynı anda degilde sıra ile içseniz çok dumanaltı oluyorum gibi çözümle yaklaş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 senin gibi trebuchet, crossbow yapan adama yakismiyor boyle seyler burada nukleer mancinikla marsa astronot gonderme planlari yapiliyordu, sen de cek bi nukleer mancinik, ustlerinden ucarken kovayla dokersin suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kemikıl boş boş bıdı bıdı yapacagına hemen 5 feet içerisindeki bütün havayı temizleyen gadget yapsın. Bu işin adamı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım bak bakalım nası bırakıyolar... sigaraya yapılan her zammın arkasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne said: bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım bak bakalım nası bırakıyolar... sigaraya yapılan her zammın arkasındayım 200 lira yapsınlar sarıp içeriz sıkıntı yok. ben de trafikten rahatsız oluyorum benzine litre başına 500 tl fiyat çeksinler. alkolde günah zaten hiç hoşlanmam şişe başı 1000 lira olsun. şeker de çok zararlı hastalığım var çikolatalar 50 lira olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar