Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içenlere daha hızlı kanser verilmeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV.
Mesaj tarihi:
camı kapat. klima varsa klimayı kökle odada durma bu sürede.

sigara içenlerin kafası şu şekilde: bu muhteşem keyfi yaşamıyosunuz uzak duruyosunuz, hadi içmiyosunuz da bana karışmayın. adamlar din gibi savunuyo, bu güzel şeyi yaşamıyosun bari git uzakta ateist ol kafası
Mesaj tarihi:
Akito said:

bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV.

Ahah üstüne birde polislerden dayak yer.
Mesaj tarihi:
ya Chemical, foruma zamanında "yeni elektrikli testere aldım performansı çok iyi" yazan adam değil miydin? Allah aşkına en kötü ihtimal catapult ile yanan gülle falan atacak kapasitedesin...
Mesaj tarihi:
Kovayla dökücen suyu. Hayvanlara bir şey yapmamalarını öğretmek için fıs fısla su sıkarlar ya aynı hesap. Bu eylemi uzun süre tekrarlarsan her sigara içtiklerinde biri üzerlerine bir kova su dökecek sanıp korkarlar.
Mesaj tarihi:
Boyle birkac sigir vardi askerde, kantinde sigara icerlerdi surekli yasak olmasina ve o kadar uyarmama ragmen. Bir gun komutanlardan teki gorup tokatlamisti bunlari, icimin yaglari erimisti.
Mesaj tarihi:
Gidip konuşmayı dene adamlarla insan gibi.
Araları okumadım konustun ve hayır cevabı aldıysan camı kapatıcan.
Bu arada ölün gidin demek biraz ayıp ooluyor chem.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

yeter arkadaş, 5 kişi sigara içiyor camın altında zaten gripten mal mal öksürüyordum şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce.

sigara içiyorsanız ölün de biz rahat edelim lan

geber, inadına inadına suratına üflüyorum senin gibilerin
Mesaj tarihi:
senin gibi trebuchet, crossbow yapan adama yakismiyor boyle seyler

burada nukleer mancinikla marsa astronot gonderme planlari yapiliyordu, sen de cek bi nukleer mancinik, ustlerinden ucarken kovayla dokersin suyu
Mesaj tarihi:
0ne said:

bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım

bak bakalım nası bırakıyolar...

sigaraya yapılan her zammın arkasındayım

200 lira yapsınlar sarıp içeriz sıkıntı yok. ben de trafikten rahatsız oluyorum benzine litre başına 500 tl fiyat çeksinler. alkolde günah zaten hiç hoşlanmam şişe başı 1000 lira olsun. şeker de çok zararlı hastalığım var çikolatalar 50 lira olsun.
  • Yeni Oluştur...