Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içenlere daha hızlı kanser verilmeli

Chemical

Öne çıkan mesajlar

bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

bully yap abi. masalarını kaldır masalarının yerine küçük de olsa bi şey koy, sonra onlar bunu kaldırırsa ve sen bunu onlar otururken farkedersen onları takmadan kaldır masayı sonra yerine koy o şeyi. bu sırada kavga falan çıkar zaten. profit. haklı olman ve polise intikal etmesi durumunda bunu kanıtlayabildikten sonra şiddet en iyisi şuan için. DÖV DÖV DÖV.

Ahah üstüne birde polislerden dayak yer.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

yeter arkadaş, 5 kişi sigara içiyor camın altında zaten gripten mal mal öksürüyordum şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce.

sigara içiyorsanız ölün de biz rahat edelim lan

geber, inadına inadına suratına üflüyorum senin gibilerin
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım

bak bakalım nası bırakıyolar...

sigaraya yapılan her zammın arkasındayım

200 lira yapsınlar sarıp içeriz sıkıntı yok. ben de trafikten rahatsız oluyorum benzine litre başına 500 tl fiyat çeksinler. alkolde günah zaten hiç hoşlanmam şişe başı 1000 lira olsun. şeker de çok zararlı hastalığım var çikolatalar 50 lira olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...