Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 cift gimbal s3 2 de fixed s1 i varmış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 1xS4, 2xS3, 2xS1 hardpointleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 s4 front mount mu, ben niye gormedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 unmanned turretmiş. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 O sitedeki gemi specleri yanlış oluyor abi, onlara bakma hiç S4 tepede, ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 s4 olmasa cok orta karar diyecektim de fiyata göre iyi gibi duruyo firepowera bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Alpha 3.0 gelse de oynasak, her update sonrasinda 20gb+ indirmek istemedigim icin 2.0den beri oynamadim hic https://gfycat.com/GlumEmotionalBeauceron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 https://i.imgur.com/M1CWKrj.jpg Sick gains bro!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 CUTLASS IS T H I C C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 abi sanırım bu oyun çıkana kadar 1100 serisi gelecek ya. "nasıl kaldıracak lan" sorularım giderek azalıyor, gpular çok iyi geliyor artık seriler arası atlama olarak. 1100 baya tanrı parçacığı olacak gibi. 1080ti bile 30% performans koydu 1080 üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 DÜŞÜNSENE 4K STAR CITIZEN OYNAYABİLİRMİŞİZ. öyle bir gelecekte boşanmak ve çocuk yapmaktan vazgeçmek gerekiyor herhalde. işi söylemiyorum bile yani. elveda hayat, star citizen awaits https://2.bp.blogspot.com/-FL7MTkZ6-pU/V1F-23A0cHI/AAAAAAAAcYg/8pRdl2A172QD9zDWRnCsZYJSNE7dBr01ACLcB/s1600/done%2B3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yine weirdest bonerlar yaşanmış durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sebebi neydi ki cutlass az mi geliyodu nedir yani bu mantikla warden i falan 65 metreye cikarirlar iki patche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 50 gemi mi ne var, bu ilk yapılanlardan, tekrar yaptılar işte fonksiyonalitesini koruyabilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Esh said: sebebi neydi ki cutlass az mi geliyodu nedir yani bu mantikla warden i falan 65 metreye cikarirlar iki patche Cutlass hiçbir rolü yerine hakkıyla getiremiyordu. Fighterla kapısamıyor, frigate'la kapısamıyor, garip salak saçma birşeydi yani. Şimdi hafiften size ve firepower arttırmışlar, agility azalmış. Freelancer avlıcak tam pirate olucak işte. Fighterlarla kapısamaz yavaş kalıcak ama asıl amacı olan cargo yakalama konusunda yıldız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Cutlass'ın yan kapı Huey'ler gibi, oraya bir de gun mount eklenirse temsili: https://www.youtube.com/watch?v=S06nIz4scvI edit. Kapının ismi de "Raiding Door" sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Cutlass'ın yan kapı Huey'ler gibi, oraya bir de gun mount eklenirse temsili: https://www.youtube.com/watch?v=S06nIz4scvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Cutlass CIGnin konsepti fakat engine'e gecerken cinli bir sirkete outsource yaptirdilar o zamanlar yeterli sayida calisanlari olmadigi icin Hangara ilk geldiginde berbat bir haldeydi, kanatlarla govde arasinda bosluklar falan vardi dsf Bunlara ek olarak cok kotu dizayn hatalari vardi modelde (ozellikle thrusterlarda) Sadece cutlass degil, butun kickstarter gemileri (aurora, 300i falan) elden gececek kalite kontrol ve yeni sistemlerin eklenmesi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 oyun cikamadan 8 kere elden gececek zaten hersey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 beiler https://robertsspaceindustries.com/schedule-report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Sırf 3.0 sıfır için Constellation'a upgradeledim Sabre'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Forumdan bir guild cikacak gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 3.0 bekliyorum ben mustangi mi yollara çıkartmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar