Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: Xenocide said: ben valla hala x52'imle nasıl oynarım bilemedim. yaw mekaniği hala uygun değil. bu arada bi taşınma sürecindeyim o yüzden uğrayamadım yanınıza. flight mekaniklerinin basicini kavradım o gün, sıçıcam ağzınıza bi bitsin şu işler Seni decoupled'ı kapatıp correctional thrustsız döverim düdük. ben buna "Elite: D 'de Flight assist off combatın kitabını yazdık, siz daha correctional thrustın ne olduğunu çözmeye çalışırken, before it was mainstream" temalı bi cevap yazmıştım da postlamayı unutmuşum sonra da kapamışım pencereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 E: D uzayda sümüklü böcek hızında uçak combatı abi, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 DFGDFHFDG Elite combatıyla bir tutma abi SC'yi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 elite'i ilayt diye okuyosa sizden iyidir pilotaji bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bright said: E: D uzayda sümüklü böcek hızında uçak combatı abi, sori ahahah yok lan fighter'lar hızlı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Tamam da yaw'ı sıfırlamışlar sonuçta atmo style. Star Citizen'in şu en yavaş hallerinden birinde bile 6 serbestlik derecesinin keyfine varıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 http://i.imgur.com/6WyxPf6.gif AY NE GÜZEL OTURDU YAW'IN ÜSTÜNE HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ya bu görevleri yapabilen var mı? 3-5 sat comm link i tamir et diyo, giderken pesime pirate takılıyo roketli sdfg bende pıt pıt ates eden sikko lazer var iki tane. dmg veremiyorum adama vursam da sdfg. silah upgrade i mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 galiba turretleri cannonları falan kiralayabiliyomusuz. ben istasyonda sadece satın alma opsiyonu gordum ama yanlış mı gördüm acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ufaktan station a yaklas ama dibine girme. Pirate lar spawn oldugu vakit diger NPC ler de spawn oluyor. Onlar birbirlerini yerken aradan bir iki tane alabiliyorsan alip, ortalik sakinlesince station a yanasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Olm ne var o pirate'ları öldürmede, 2 sıksan ölürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 e sıkıyorum zaten. vuruyorum da, hani boşa sıkmıyorum. herif roket sallıyo evade ediyorum snra bi tane daha sallıyo falan ne bileyim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi flare atsana dfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 OLM Bİ BASIC FLIGHT VIDEOSU IZLETEMEDIK YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 YA AMK İZLİYORUZ KİMSE FLARE MLARE ATMIYO. DIKŞ DIKŞ DALIYOLAR BUNLAR DA PATLIYO. MUSTANG NİYE PATLATAMIYO DİYE SORUYORUM AAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 NASIL ATMIYORLAR LAN, 50 TANE FLARE VAR MUSTANG'DE, SÜS MÜ ONLAR. ABARTMIYORUM 50 TANE VAR. BAGIRIYORUM SU AN. Aç keybindları, bak G'de ne var. C O U N T E R M E A S U R E S. G'ye basınca swaplıyo türler arasında, basılı tutunca atıyo ne kadar tutarsan o kadar atıyor. HADİ İYİ DIKŞINLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bi de secondary missionda kocası öldürülen dulun araştırma görevi var. evidence ı bulmaya herifin kaza yapmış uçağına girdim, biri daha girerken taradı amk. benim elimde silah yok. silahı ilk stationdan alıyoruz sanırım? 4k falan bazı silahlar ama yine de equiplenebiliyo sanırsam o kadar para olmamasına rağmen. o nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Biri grieflemiş abi seni, şu an npc piyade yok, pvp yapmışsınız dfg. Silah herkesde var default, baseden cıkınca silah kullanabildigin alanlarda cekebiliyosun. 1 pistol 2 assault rifle. Farklı silahlar için diger pazar serverı var oradan alıyorsun yine REC'le. Karşin snipelıyor gece gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 of çok güzel ilerlemiş AĞBİ ATEŞ EDİYOR MUSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: NASIL ATMIYORLAR LAN, 50 TANE FLARE VAR MUSTANG'DE, SÜS MÜ ONLAR. ABARTMIYORUM 50 TANE VAR. BAGIRIYORUM SU AN. Aç keybindları, bak G'de ne var. C O U N T E R M E A S U R E S. G'ye basınca swaplıyo türler arasında, basılı tutunca atıyo ne kadar tutarsan o kadar atıyor. HADİ İYİ DIKŞINLAR. olm onu biliyorum, hatta countermeasure type ı da degişiyo. roket evade edebiliyorum. benim sordugum adamı vurdugumda neden hull dmg almadıgı. cunku 3. 4. manevradan sonra o da beni vurup parcalıyo motor falan ne varsa HERYERDE YANGIN İŞARETİ ÇIKIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: Biri grieflemiş abi seni, şu an npc piyade yok, pvp yapmışsınız dfg. Silah herkesde var default, baseden cıkınca silah kullanabildigin alanlarda cekebiliyosun. 1 pistol 2 assault rifle. Farklı silahlar için diger pazar serverı var oradan alıyorsun yine REC'le. Karşin snipelıyor gece gündüz. pvp de yapmadık ki amk herif arkadan taradı ne olduğunu anlamadan sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Yangın işareti götünde IR füze var demek abi, yanıyosun demek değil dfgdfgdfgh ay ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 YANGIN İŞARETİ AHAHAHA Füze uyarısı o abi, yangın işareti değil Buglanıp takılı kalabiliyor. Globe radar varsa o gösterir gelen füze olup olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: Yangın işareti götünde IR füze var demek abi, yanıyosun demek değil dfgdfgdfgh ay ölücem. NE BICIM UI AMK BU SDFHSF YANIYOSUN GOTUNDEN VURULDUN OLARAK ALGILIYORUM BEN ONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yalniz ucaga gir cik yapinca globe radar acilmiyo sanirim, bug olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar