Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Cikicak abisi cikicak. Half life 3ten once cikicak en azindan. Gerci epic games yuzunden hl3 basmak zorunda kalabilir şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 (düzenlendi) planetside modu yapmışlar sdf hoşuma gitti bakalım. sadece şeye triplendim, tamam mod güzel, oyunu daha iyi tecrübe etmemizi sağlayacak, bi sürü veri toplayacaklar ordan falan okey de, H1Z1 hikayesi gibi, asıl oyunu siktiredip küçük küçük başka modlara yoğunlaşıp iyice boka sarabilir iş. Kasım 23, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 1 saat önce, Xenocide dedi ki: asıl oyunu siktiredip Abi sana kötü bir haberim var. Nasıl söylesem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 bu mesaj 4 yil once mi atilmis diye baktim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 lol i knew this was comin. şunu şuraya bırakıp gideyim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Watch the Livestream https://robertsspaceindustries.com/citizencon/livestream https://www.twitch.tv/starcitizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 laf ediyonuz ama wormhole nası seksi olmuş öyle vay babam vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 roberts, kolonoskopi videosundan esinlenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 dandik değil mi yau biraz. bir kere yaparsın iki kere yaparsın sonra bunu beklemek bile sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Hem de basil bayar... kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Cloth physics, wind, and snow on a visor https://clips.twitch.tv/TolerantAnimatedPorcupineHotPokket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 .. Notably, a hefty $9.5m of Star Citizen's current crowdfunding total was raised last month in the lead-up to this year's CitizenCon event in Manchester .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 LOW Settingsde bile hala oynanamiyor oyun. bunca sene sonra ceyrek milyara su durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 oyunaniyor, ssd yuklenmen lazim. yok her saniye shutter yersin. bir cok yerde +45 fps aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 PCIe M.2 NVMe SSD de yuklu idi silmeden once ama 3440x1440 cozunurlukte denedim low da full stutter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Low dedigin 4k'ya yakin cozunurluk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Settinsdeki ayarlari lowda o cozunurlukte bundan daha boktan performansli bir baska alpha beta ya da cikmis oyun oynamadim ve tum bu performans dandikligi 8 m2 osuruktan oda ve disindaki kiytirik koridorda yasadigim berbat 10 dakikalik tecrubenin 9,30 dakikasinda durmadan gerceklesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 On 24.11.2019 at 21:58, goldbären dedi ki: dandik değil mi yau biraz. bir kere yaparsın iki kere yaparsın sonra bunu beklemek bile sıkar. Hala öyle mi bilmiyorum ama bi ara vizyon şeydi, bunu kaydedip sonra ileride autopilot olarak kullanabileceksin, hatta başka oyunculara parayla satabileceksin (çok zor wormhole'lar varsa mesela uğraşmak yerine sana para ödeyecekler) gibi bi olayı vardı. Yani her seferinde manuel kontrol değildi. Bi de işte geçtiğin yere göre wormhole boyutu geçebilecek geminin boyutunu da kısıtlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 bunlar pek fun içerik değil mesela. zorlama geldi baya. ebesinin şeyi artık yani. yok temizlik işçisi tutalım, gemimizi temizlemezsek karakter hasta olsun bıkbıkbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 stand alone oyun var aslında viscera cleanup detail diye sdf. arkadaşlar alıp zorla oynatmıştı iki saat coop, ulan manyak mıyız niye hademelik yapıyoruz diye isyan etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar