Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 13-16 Nisan arası free fly weekend var. hesap alan direk uçabiliyor. hesabı benim ref kodumla alırsanız size de bana da para geliyor shdf STAR-T7T2-5L6J Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 9 km'den hit https://streamable.com/pgr55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Xenocide said: 3.1 çıkmış niye kimse sölemiyo lan :/ Adam gibi mining ve scavenging gelene kadar bi anlamı yok abi unutun simdilik yapıcak şey arttıgında shill'leriz. 3.2 diye biliyorum onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Free Fly haftasonu, satın almayanlar girip bakabilir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Phyx said: 13-16 Nisan arası free fly weekend var. hesap alan direk uçabiliyor. hesabı benim ref kodumla alırsanız size de bana da para geliyor shdf STAR-T7T2-5L6J Abi ne parası geliyor ben arkadaşa aldırdım recruitment point geldi sadece. 5 dolar geliyor diye okumuştum bir yerden gelmedi dolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Ben arada arena commander girmeye basladim ya. Kontrollere alismak icin. Yalniz hala joystickte yaw-roll tersligini yasiyorum. Alisik oldugum sistemde manevralarim sahane ama nisan almakta cok zorlaniyorum. Tersine cevirdigimde ise embesile donusuyorum direk gemi gitmiyor dhfj Deadzone ve joy sens. Ayarlari yok yalniz oyunda o biraz skkinti. Yaw sens. Dussem duzelcek gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Tridz said: Phyx said: 13-16 Nisan arası free fly weekend var. hesap alan direk uçabiliyor. hesabı benim ref kodumla alırsanız size de bana da para geliyor shdf STAR-T7T2-5L6J Abi ne parası geliyor ben arkadaşa aldırdım recruitment point geldi sadece. 5 dolar geliyor diye okumuştum bir yerden gelmedi dolar falan. evet para sadece karşı tarafa geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 https://i.imgur.com/3PPWhCA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Xenocide said: Ben arada arena commander girmeye basladim ya. Kontrollere alismak icin. Yalniz hala joystickte yaw-roll tersligini yasiyorum. Alisik oldugum sistemde manevralarim sahane ama nisan almakta cok zorlaniyorum. Tersine cevirdigimde ise embesile donusuyorum direk gemi gitmiyor dhfj Deadzone ve joy sens. Ayarlari yok yalniz oyunda o biraz skkinti. Yaw sens. Dussem duzelcek gibi sanki. Spectrum'da sor onu, yardım edecek baya insan var öyle tech kısmında işin, otistikler orada hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 External joystick app leri var sanirim, onlari yukluyosun, ayari oyle yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 mavi tişörtlülerin, kırmızı tişörtlülere yaptıkları bu zulüm ne zaman son bulacak siteye sonradan kayıt olduğum için bana da kırmızı tişört vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 @xunn corp vs. bisiler yokmu, aksamlari arada girmeye basladim oyuna. p.s: corp demisken, galiba dun bi req gonderdim sizin iki kisilik corp a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 :? uyandigim yerden cikamadim.. kapiyi actim ustume geri kapandi ve yuzyillarca oradayim artik. bari bug ilk 3. saniyede olmayaydi. 1920x1080 de gtx 980 ile lowun dibinde settingsde, 15 fps??? bende bir yerlerde hata olmali bu kadar olamaz. 8gb ram bu kadar etkilememeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Kanuni said: daha var cikisina 2018-2019.. adam olana kadar expansion patch vs 2020. 2016 da yazmisim, sunu ben 2022 ye cekeyim 2020 az. 8gb ram daha alacagim bugun bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Scalanova said: :? uyandigim yerden cikamadim.. kapiyi actim ustume geri kapandi ve yuzyillarca oradayim artik. bari bug ilk 3. saniyede olmayaydi. 1920x1080 de gtx 980 ile lowun dibinde settingsde, 15 fps??? bende bir yerlerde hata olmali bu kadar olamaz. 8gb ram bu kadar etkilememeli.. Ben 16 gbyim 970 var yine 15 fps. Universe şu an fena. Arena commander falan gir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Teşekkürler.. Garip zaten belli. Performansdan baska bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 gecen girdim crusadera neler degismis bakayim diye de , surekli fps drop yedim. kasiliyo surekli bunun duzelmesi heralde anca betada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Gladmir said: @xunn corp vs. bisiler yokmu, aksamlari arada girmeye basladim oyuna. p.s: corp demisken, galiba dun bi req gonderdim sizin iki kisilik corp a Hemen alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 hatta, eskiden 10-15 fps de olsa iyi kötü gemiyi falan kaldırmıştım, biyerlere gitmiştim. şu anda 3. 4. dakikadan sonra crash yiyorum. hiç oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Son 2 gundur sacmalik var, gecen hafta cok temizdi. Setup: 1080 gtx ti (12 gigs), 32 gigs ram, 6 core i7 8th gen. - Cpu usage 60% civarinda, bazen 80% peak bile yapabiliyor, anormal. - Gpu 30% u gecmiyor, cpu utilization a bakinca anormal. - 10 gigs memory usage, arada levski ye gidip geldigim de crash kesin, memory leak var belli region larda. Bu setup ile 38 fps sabit, saka gibi :) Ping ve round robin e bakiyorum, 20 civari ping, arada 40-50 ms e firladigi anda direk freeze/stuttering basliyor. Net code hala boktan, 2.6.1 de bir sekilde oturtmuslardi, 3.0 ve sonrasi yine icine edildi. Ama hersey bir yana, baya content birikti ve bir kac version sonra gercekten aplha seviyesine gelecek gibi oyun ama release icin safak karanlik. Edit: 4k da memory leak daha da fazla, tamamen deneme yanilma yontemi ile yaziyorum, teknik aciklamasi yok. AA duzgun olmadigi icin 1080p'de de camur gibi oluyor, ozellikle yazilar/fontlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 xunn said: Gladmir said: @xunn corp vs. bisiler yokmu, aksamlari arada girmeye basladim oyuna. p.s: corp demisken, galiba dun bi req gonderdim sizin iki kisilik corp a Hemen alalım. ahanda girdim, sizin saat ile sanirim 22:00 civari oyunda oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 pc yi 16 gb a yukselttim sayesinde. iyi yanindan bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Glad su an oynamaya calısman büyük vakit kaybı abi. Mining, scavenging falan bekle. Hatta bi alhpa/beta bişi olsun şu kabız hali gitsin performansın öyle oynarız. Su an sadece moral düşürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Esh said: gecen girdim crusadera neler degismis bakayim diye de , surekli fps drop yedim. kasiliyo surekli bunun duzelmesi heralde anca betada olur iyimserlik guzel bir sey tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Oyun cıkana kadar hardware oyunun demand'e yetişir abi, plan o sanırım dfgdfh. Bide hiç optimize değil SC su an. Yapmasınlar da her patch ayrı ayrı optimize edilmez yani bitirsinler optimize etsinler kafaız rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar