Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

jagd

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:

13-16 Nisan arası free fly weekend var. hesap alan direk uçabiliyor.

hesabı benim ref kodumla alırsanız size de bana da para geliyor shdf

STAR-T7T2-5L6J

Abi ne parası geliyor ben arkadaşa aldırdım recruitment point geldi sadece. 5 dolar geliyor diye okumuştum bir yerden gelmedi dolar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben arada arena commander girmeye basladim ya. Kontrollere alismak icin. Yalniz hala joystickte yaw-roll tersligini yasiyorum. Alisik oldugum sistemde manevralarim sahane ama nisan almakta cok zorlaniyorum. Tersine cevirdigimde ise embesile donusuyorum direk gemi gitmiyor dhfj

Deadzone ve joy sens. Ayarlari yok yalniz oyunda o biraz skkinti. Yaw sens. Dussem duzelcek gibi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tridz said:

Phyx said:

13-16 Nisan arası free fly weekend var. hesap alan direk uçabiliyor.

hesabı benim ref kodumla alırsanız size de bana da para geliyor shdf

STAR-T7T2-5L6J

Abi ne parası geliyor ben arkadaşa aldırdım recruitment point geldi sadece. 5 dolar geliyor diye okumuştum bir yerden gelmedi dolar falan.

evet para sadece karşı tarafa geliyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Ben arada arena commander girmeye basladim ya. Kontrollere alismak icin. Yalniz hala joystickte yaw-roll tersligini yasiyorum. Alisik oldugum sistemde manevralarim sahane ama nisan almakta cok zorlaniyorum. Tersine cevirdigimde ise embesile donusuyorum direk gemi gitmiyor dhfj

Deadzone ve joy sens. Ayarlari yok yalniz oyunda o biraz skkinti. Yaw sens. Dussem duzelcek gibi sanki.

Spectrum'da sor onu, yardım edecek baya insan var öyle tech kısmında işin, otistikler orada hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Scalanova said:

:? uyandigim yerden cikamadim.. kapiyi actim ustume geri kapandi ve yuzyillarca oradayim artik. bari bug ilk 3. saniyede olmayaydi.

1920x1080 de gtx 980 ile lowun dibinde settingsde, 15 fps???

bende bir yerlerde hata olmali bu kadar olamaz.

8gb ram bu kadar etkilememeli..

Ben 16 gbyim 970 var yine 15 fps. Universe şu an fena. Arena commander falan gir işte
Sosyal ağlarda paylaş

Son 2 gundur sacmalik var, gecen hafta cok temizdi.

Setup: 1080 gtx ti (12 gigs), 32 gigs ram, 6 core i7 8th gen.

- Cpu usage 60% civarinda, bazen 80% peak bile yapabiliyor, anormal.
- Gpu 30% u gecmiyor, cpu utilization a bakinca anormal.
- 10 gigs memory usage, arada levski ye gidip geldigim de crash kesin, memory leak var belli region larda.

Bu setup ile 38 fps sabit, saka gibi :)

Ping ve round robin e bakiyorum, 20 civari ping, arada 40-50 ms e firladigi anda direk freeze/stuttering basliyor. Net code hala boktan, 2.6.1 de bir sekilde oturtmuslardi, 3.0 ve sonrasi yine icine edildi.

Ama hersey bir yana, baya content birikti ve bir kac version sonra gercekten aplha seviyesine gelecek gibi oyun ama release icin safak karanlik.

Edit: 4k da memory leak daha da fazla, tamamen deneme yanilma yontemi ile yaziyorum, teknik aciklamasi yok. AA duzgun olmadigi icin 1080p'de de camur gibi oluyor, ozellikle yazilar/fontlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...