imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hayvanlık resmen. abi millet ağzını yüzünü sürüyo o yastıklara ya..
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile ahaha
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bone said: direk ortaokullu yaptın köpee zaten direk ortaokullu, bilemedin liseli diyelim. ebeyvnlerin gitmesini bekle sonra go go go
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ergenlik ne kötüydü ya, ailen dışarı çıkacak hadi hazırlan der. Yok baba ben gelmiycem ya yorgunum dinlenicem siz gidin falan. Böyle miskin miskin tavırlar, ayağı halıya sürüye sürüye yürümeler. Sonra evden çıkınca herkes 0-100 km 6 saniye.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Zorla düğüne götürmeyeydiler iyiydide işte...
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benim ergenliğime de benziyor aslında asfadfg. ben direk vhs videoyu kurardım.. eve biri gelecek korkusu bambaşkaydı be
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile Of çok sertmiş bu, ahah Kerkiniyormuşum'da direk kaybettim.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: benim ergenliğime de benziyor aslında asfadfg. ben direk vhs videoyu kurardım.. eve biri gelecek korkusu bambaşkaydı be ve genelde süreyi uzattığından dolayı gelirlerdi de. içinde kalmışlığın acısı ve kamufle zorluklarıyla içinden "ulan 5 dakka önce bitirecektin işte şunu da izliyim, az da şöyle yapiyim diyene kadar halledip gidecektin işte" diye sızlanışın kalır..
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bağlantıyı cözemedim kramer demi yastıklarla haşır neşir oluyodu ? ana duvardaymış tablo oda süper :p
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 duvarda kramer tablosu v armış bende yeni farkettim
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aylak bilim adamları araştırma yapmışlar, kedilere kamera takıp ne yaptıklarını falan gözlemlemişler. Bu da linkleri, http://theoatmeal.com/comics/cats_actually_kill http://www.kittycams.uga.edu/photovideo.html
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 video ayrı komik ama kramer tablosu asdhahssdhahd koptum
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yastıklarımdan iğrendim evde köpek falan da yok
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Wilfred'e gitti aklım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bir esmere bir sarışına, harem kurmuş.
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben de video çektim ama köpek zeki çıktı gitti telefonu düşürdü kamera belli bi saniyeden snra siyah.. kimbilir naptı , yatağmamı sürttü koltuklaramı :(
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aquila said: yalniz ve kopek. yastıklara odaklan...
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bizim köpek koltuk yiyordu ya bi gün geldik evde koltugun yarısı yok ahaha
Öne çıkan mesajlar