imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hayvanlık resmen. abi millet ağzını yüzünü sürüyo o yastıklara ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bone said: direk ortaokullu yaptın köpee zaten direk ortaokullu, bilemedin liseli diyelim. ebeyvnlerin gitmesini bekle sonra go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ergenlik ne kötüydü ya, ailen dışarı çıkacak hadi hazırlan der. Yok baba ben gelmiycem ya yorgunum dinlenicem siz gidin falan. Böyle miskin miskin tavırlar, ayağı halıya sürüye sürüye yürümeler. Sonra evden çıkınca herkes 0-100 km 6 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Zorla düğüne götürmeyeydiler iyiydide işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benim ergenliğime de benziyor aslında asfadfg. ben direk vhs videoyu kurardım.. eve biri gelecek korkusu bambaşkaydı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aniden biri gelecek korkusu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile Of çok sertmiş bu, ahah Kerkiniyormuşum'da direk kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahuahua efsaneymiş ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 köpeği erkek sanıyordum okuyasıya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: benim ergenliğime de benziyor aslında asfadfg. ben direk vhs videoyu kurardım.. eve biri gelecek korkusu bambaşkaydı be ve genelde süreyi uzattığından dolayı gelirlerdi de. içinde kalmışlığın acısı ve kamufle zorluklarıyla içinden "ulan 5 dakka önce bitirecektin işte şunu da izliyim, az da şöyle yapiyim diyene kadar halledip gidecektin işte" diye sızlanışın kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 vaperon said: :D Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bağlantıyı cözemedim kramer demi yastıklarla haşır neşir oluyodu ? ana duvardaymış tablo oda süper :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 duvarda kramer tablosu v armış bende yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aylak bilim adamları araştırma yapmışlar, kedilere kamera takıp ne yaptıklarını falan gözlemlemişler. Bu da linkleri, http://theoatmeal.com/comics/cats_actually_kill http://www.kittycams.uga.edu/photovideo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 video ayrı komik ama kramer tablosu asdhahssdhahd koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 video baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yalniz ve kopek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yastıklarımdan iğrendim evde köpek falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Wilfred'e gitti aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bir esmere bir sarışına, harem kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben de video çektim ama köpek zeki çıktı gitti telefonu düşürdü kamera belli bi saniyeden snra siyah.. kimbilir naptı , yatağmamı sürttü koltuklaramı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aquila said: yalniz ve kopek. yastıklara odaklan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bizim köpek koltuk yiyordu ya bi gün geldik evde koltugun yarısı yok ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bi patlayamadı adsahsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar