Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakan Binali Yıldırım'ın iPhone 5 isyanı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Masakari said:

Hemşom hakkında düzgün konuşun hülen, İzmir'i ele geçirinde yanına uğramayı düşünüyorum. Bize de bir ekmek çıkar artık.

sostizm said:

Yalniz sunu biliyorum. Bu adamla bire bir calismis HERKES adama hayran oluyor bi sekilde. Karsit goruste olanlar dahil bu dedigime.

Evet hemşom hakkında düzgün konuşun. Ayrıca Erzincan'da da tanıyan, alevi, sunni her görüşten adamın sevdiği bir adam.

Adam doğru söylemiş. Ayrıca bakan olarak çıkıp bizde yapacak adam yok diye ağlamaz kimse. İnsanlara bu bilinci vermek, özel sektörü gazlamak vb. nedenlerle "bizde yapabiliriz demesi normal". Ha esas olan bakanlık olarak bu tarz işler için uzun vadeli planları var mı? Kaynak ayırıyorlar mı? Orası önemli. Bunun temenni olarak kalmaması, devletinde taşın altına elini sokması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için, her şeyini gidip ordan mı satın alıyor? En güzelini kullanalım, ama en güzelini de üretelim.

Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok, ama biz de üretelim."

zamanında "15 liraya ülkede üretmektense 5 liraya yurtdışından alırız" diyen kişilerin şimdi böyle tripler atması çok komik lan.
böyle bi ülkedesiniz işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon eden Muzaffer adında bir müşteriyle Bakan Yıldırım arasında ilginç diyalog yaşandı. Borcu olmadığı halde telefonuna "Borcunuz var" mesajı geldiğini belirten müşterinin kimlik bilgilerini alan Yıldırım, annesinin kızlık soyadını sorunca beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bilgilerin çalınmaması için böyle bir yöntem izlendiğini anlatmaya çalışan Yıldırım’ın söyledikleriyle ikna olmayan müşteri, telefonu kapattı. Telefondaki diyalog şöyle gelişti: “Alo ben Binali Yıldırım. Size nasıl yardımcı olabilirim? Borcunuz var mı diye mesaj geldi. Ne borcu? Telefon hattınız hangisi? Vodafone. Mesaj ne diyor tam olarak? Ben kiminle görüşüyorum? Nereden arıyorsunuz? Beykoz’dan. İsminiz Muzaffer. Muzaffer Bey, bu işi halledelim, boşver olur mu? Borcun yoksa yanlış göndermişlerdir. Niye canını sıkıyorsun ki? Sen canını sıkma, her derdin çaresi var. Borcun yoksa yanlış yapmışlardır. Biz de yanlış yapanın canına okuruz. Sen numarayı söyle. Önce kimlik numaranı söyle. Nüfus kâğıdında uzun bir numara var ya, onu söyle. Yavaş yavaş söyle. Seri numarasını da söyle. Bayrağın altındaki, hilâlin altına bak. İşte o seri numarası. Daha bitmedi, devamını söyle. Annenin evlilikten önceki soyadını da söyle. Nasıl yani, annen daha önce mi vefat etti? Bunu niçin soruyorlar biliyor musun? Senin bilgilerini başkalarının kullanmaması için. Şimdi bilgilerini yazdık ya, birisi ele geçirmesin diye annenin kızlık soyadını soruyorlar. İlk ve ikinci harfini söyle. Muzaffer Bey diyor ki, 'Bir derdimiz var, anlatacağız, anamızın nikâhını bile soruyorsunuz.' Başlangıçta her şey güzel gidiyordu, anasının kızlık soyadını sorunca iş karıştı.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...