Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakan Binali Yıldırım'ın iPhone 5 isyanı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

iphone5'le zaman ve parasını meşgul eden insanlar bunu yaparken mutlu oluyorlarsa bırakalım olsunlar. kime ne?
ConsumeObeyDie çemberi sonuçta.
iphone5 değil olay sadece.

Theridone said:

bu adam diğer akape kurmaylarından biraz farklı. önyargıyla yanaşmamak gerek

kesinlikle..
izmir büyükşehir'e binali kozu gerçek mi acaba? çok merak ediyorum.

ayrıca hakikaten bu nedir yaof!
said:
1) Ulaştırma, 2) Denizcilik ve 3) Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,

bayrak gibi, para gibi özellikle de coğrafi konumun sebebiyle özel bağımsızlık unsurlarından olan denizciliğin hala özerk bir masasının olmaması!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ha tabi lol, teknoloji çalmadığımız sürece şimdi başlasak 30 seneye falan yaparız herhalde

Çalalım abi nedir yani? İyi birşeyi ülkeye getirmek için hırsızlık yapacağız robinhood misali. Çinliler ultrason makinası yaparken bi parçasını philipsten bi parçasını siemensten bi parçasını oradan buradan çalıyor çatır çatır da gelip ülkemizde satıyorlar mesela. Bizde yapalım bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

O ticaret turizm gıda taşımacılık heykırlık sosyal medya uzmanlığı diye giden şirket isimlerine gerek yok artık, yeni TTK ile birlikte ultra vires denilen şirketin faaliyet kollarının bu isimlerle sınırlandırılması uygulaması kalktı.

coco said:
said:

bayrak gibi, para gibi özellikle de coğrafi konumun sebebiyle özel bağımsızlık unsurlarından olan denizciliğin hala özerk bir masasının olmaması!!!

Ahahaha kabotaj kafası da iyiymiş. BAĞIMSIZLIK UNSURLARINDAN DENİZCİLİK LOZANLA ALDIĞIMIZ HAKLAR PİS EMPERYAL DEFOL!!!11

Çünkü bakanlık olunca bi anda her şey rayına oturuyor, altyapı maltyapı hak getire. DÖRTBİRYANIDENİZLERLEÇEVRİLİCENNETÜLKEM
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

O ticaret turizm gıda taşımacılık heykırlık sosyal medya uzmanlığı diye giden şirket isimlerine gerek yok artık, yeni TTK ile birlikte ultra vires denilen şirketin faaliyet kollarının bu isimlerle sınırlandırılması uygulaması kalktı.

coco said:
said:

Ahahaha kabotaj kafası da iyiymiş. BAĞIMSIZLIK UNSURLARINDAN DENİZCİLİK LOZANLA ALDIĞIMIZ HAKLAR PİS EMPERYAL DEFOL!!!11

Çünkü bakanlık olunca bi anda her şey rayına oturuyor, altyapı maltyapı hak getire. DÖRTBİRYANIDENİZLERLEÇEVRİLİCENNETÜLKEM

Bakanlik olmadi ki... Denizcilik mustesarligi vardi, icinde uc bes adam gibi adam, orayi kontrol edememekten oturu CAT mustesarligi ulastirma bakanligina gecirip kapattilar, ulastirma bakanliginin adina da bi deniz eklediler. Ayni bina simdi bakanlik binasi, herkesin yeri degisti genel mudurluklerin yekileri dagitildi/toplandi, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

lan biyürügit dicem oncelikle.
herif sanki bana linea ya biniyor,tokide oturuyorda niye pahalı telefon alıyonuz diye dert yanıo puşt.

in lan o merso dan cık orandaki villandan sonra konus.hadi necdet sezer gibi bi adam falan dese bende haklı derdimde hassstt...r diyorum.saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu adami hayatimda ilk kez canli burda izledim
http://tvarsivi.com/binali-yildirim-netasda-konusma-yapiyor-27-07-2012-izle-i_2012070803869.html

acaip keyif aldim, cok ilginc tespitleri var amcanin, tumune olmasada fikirlerinin bi kismina katiliyorum genelde.

burda 8 milyon euro luk arge hibesinin haberini vermisti netas a...

biyerlerde video da , arge sarti ve yerli urun sarti koymalariyla ilgili yaptiklarini anlatiyor.. yani sonucta bunun icin calisan kurumlar var turkiye dede.. tabi telefon uretmekten ziyade,
LTE vericilerini yapiyorlar.

vsvs..

edit: surdada hiben fonunun tum firmalar icin toplam 300 milyon tl oldugu aciklanmis http://www.sentezhaber.com/ekonomi/yildirim-sadece-bilisimle-sinirli-olmak-uzere-ar-ge-fonunu-olusturduk-h93252.html

ahanda uretilen nane de su iste..
http://www.thelira.com/haber/104882/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...