salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arcane said: Black-ice said: serverda ilk ben yaptım diye boktan spined seti 8 katı fiyata satmaya çalışmıştın. ama esas sinirimi bozan çok pahalı diyince DEAL WITH IT diyip koca beetle'ınla gidivermiştin konuşurken. 10 yıl olmuş unutamıyorum şu olayı nefretim geçmiyor sana. belki de hayatımdaki çoğu sorun o gün bana yaşattığın travmadan kaynaklandı. :( bilsem bedava verirdim :( şaka lan tailorlar kolay yetişmiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hele hele. o zamanlarki tad olsun yine razıyım kazıklasın kazıkçı Arkainne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ciplak el ile yere dusen adamin kafasini yere vurarak oldururken bunu hizlandirma yolu var mi? karakter bazen hizli olduruyor bazen kafasini cok yavas vuruyor yere. acaba zemine gore mi degisiyor yoksa oyunun dingilligi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Duvar kenarındaysa tek harekette öldürüyorsun. Larger combo window maskesi kullanıyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 duvar dibi cort diye gömüyo. bi de uzaktan silah at kafasına, sonra meleeye switchle öyle bitir işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 al kaplanı ver gözüne gözüne ne kasıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 di mi ya. yumruğunla öldürücen komiserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Cuce said: al kaplanı ver gözüne gözüne ne kasıyosunuz score pesindeyim o yuzden combo mask gidiyorum. baska zevki kalmadi zaten oyunun. duvara yaslaninca tek vurusta olduruyorsun ama malesef polislere olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tüm mapler a+ benim drill var bi tane, onunla güzel skor oluyodu ama fixlediler galiba sonradan. bayadır oynanıyorum. farklı silah kombinasyonlarıyla hızlı ve bitmeyen kombolar iyi puan veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 adam a+++'a oynuyo hacı sdf. polislere exeküt oluyo muydu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 a+ falan sallamadam hiçbir oyunda ama bu benim için goty 2012 olduğundan oynamıştım sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 arcane said: polislere exeküt oluyo muydu ki assault bolumundekileri diyorum. baskina gelenlere olmuyor malesef. a+ zaten her sekilde aliyorsun silph. ben ilk 10 icin oynuyorum mapleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 normal insanlar a+ her şekilde alamıyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çoğu insanın beyni yanıyo abi hotline miami oynarken bırak a+yı asdf, youtube lets play vidyaları komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=exg_OxsaHyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oo najs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oo iyi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XE3M4CLhZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 vaaaaaaaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Vay be ne kadar iyi yapmışlar.Bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 süper olmuş farkında olmadan 3 kere izledim. *p* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 steam'de 85% indirim var. 1.5 dolar oyun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 oynamayan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Gog bedava vermişti bi ara sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 araya gireyim, 2. oyun gelsin artıkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar