buherseyicin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Merhabalar, Ben internet cafe kuruyorum. Ve oyun arşivi satın almak istiyorum. Elinde güncel oyunlar dahil arşivi olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. [email protected] yada 0545 8814249 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 amaç orjinal oyun mu, eğer öyleyse kullanılmış keylerle falan uğraşmaktansa steam var ki zaten aynı aktivasyonla farklı bilgisayarlarda olamayacaklar ha amaç ilaçlı satın almaksa pfffahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 steamin cafelere özel bi uygulamasi vardı galiba. cybercafe mi ne. toplu lisans veriyordu diye okuduydum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 https://cafe.steampowered.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bagirmadan da alabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Korsan istiyorsan tabii burada bulamazsın. Türkiye'nin tek ağırlıklı orijinal oyun oynanan oyun forumuyuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bir an elit hissettim. Sonra arkaplanın turuncu olduğunu hatırladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yeşil benim. Sakalım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 huzur yeşilde reklamdan olmasa turuncu daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 said: Korsan istiyorsan tabii burada bulamazsın. Türkiye'nin tek ağırlıklı orijinal oyun oynanan oyun forumuyuz sanırım. ^^ insan hayal ettiği müddetçe yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Önce hayaller ölür, sonra insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 insanlar hayallerinin buyuklugu kadar dingildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 herkes ölür ama kimse gerçekten yaşamaz....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 YOLOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dividi arşivi istiyo herhalde kafeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 metin2, hasan3, ahmet4, kınayt online, gta5 hepsi var full peçli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Masakari said: metin2, hasan3, ahmet4, kınayt online, gta5 hepsi var full peçli Hahahahahaha :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar