Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaydan ölüm atlayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

millet uzaydan atlıyo bizim zihniyete bak altyazıya koş

https://pbs.twimg.com/media/A5MOfhzCEAAii6d.jpg

abi oku şu başlığı

zihniyeti göreceksin.

ses hızı aşıldı abi
Mesaj tarihi:
şimdi diyor ki keşke buradakileri dinleyip kanatlı ayakkabı giyseydim çok daaa kolay olurdu diyor. patinin üstün aerodinamik mendislerine teşekkür ediyor.
spine girmezdim lan diyor
Mesaj tarihi:
nası bişi acaba şu duvarı aşma olayı,

bide neden bam güm pat çat ses çıkarıo duvar aşılınca? sonic boom neyin hedesi? benden hızlısın diyip tribemi girio meret?
bu adam atladığında da o oldu mu?

ses hızından hızlı kuş var mı?
ses hızından hızlı giden uçakta ki pilot uçak motorunun sesini duyar mı? yani metalden yayılan ses uçağın hızı + ses hızı olarak mı ilerler yoksa direk ışık tribine girip ses hızı default olarak mı takılır?

ses hızında giden füzeye tütütü diye ses dalgaları atan bi cihaz(hoparlör) taksam, tütütü ler arkada mı kalır önden mi gider

bütün bunların cevabını istiyorum paticik
Mesaj tarihi:
suark çok soru sormuşun da şu sesli olana cevap veriyim:) geride kalan sesi duymazsın ama yine de uğultuyu duyarsın çünkü havayı yaydığın için illaki titreşim kulağına da yansıyacaktır zaten ses dediğin şey kulak zarının titreşmesinden ibaret ancak muhtemelen özel kıyafette olduğu için sesin büyük bir kısmı absorbe olmuştur
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Şu spin olayını ve adamın toparlamasını güzel bir açıklayıverin bakalım ateist mühendisler, biz anlayamadık...

düzgün atlıyamamıs olmasi bile spin icin yeterli. toparlanması atmosferin daha yoğun bı olmasıyla ilgili
Mesaj tarihi:
surtunmesi çok düşük ortamda kontrolü sağlayamıyo işte açıklayacak ne var ki? ilk atlayışındaki milimetrik bi dengesizlik yeter öyle spin atmasına. ki o kadar hassas atlaması da imkansız zaten.
Mesaj tarihi:
alchol mekanlar dışarı örümcek beyinler içeri, türkiye gerçeği ÇOOK SERT vurdu gene, Aziz Nesin üstad sen rahat uyu buralarda değişen hiç bişey yok.

moriarty said:

millet uzaydan atlıyo bizim zihniyete bak altyazıya koş

https://pbs.twimg.com/media/A5MOfhzCEAAii6d.jpg
  • Yeni Oluştur...