fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ayakkabı numarası mı pantalon numarası mı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pantalon herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 istanbulda bidolu is varda veren yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 isi veriyorlar da parayi vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 c# mi ? Hmm gel bizimle çalış ozaman hemen başla 3 ay sigortanı yapmam daha sonra başlatırız sigortanı. asgari ücret ödeyebilirim Fazla bir yoğunluğumuz yok kendi projelerimiz var onlar üstünde çalışıyoruz. Seviyeni bilirsem daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 3 ay sigorta niye yapmion lan yazık değil mi cocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bütün iş olanaklarını değerlendirdin mi http://www.sojones.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/Deuce-Bigalow-04.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yazilimci olup da is bulamamaksa durum bence problem sende. Ha maas, calisma sartlarindan falan dolayi var olanlari istemiyorum diyorsan deal with it diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Editor said: c# mi ? Hmm gel bizimle çalış ozaman hemen başla 3 ay sigortanı yapmam daha sonra başlatırız sigortanı. asgari ücret ödeyebilirim Fazla bir yoğunluğumuz yok kendi projelerimiz var onlar üstünde çalışıyoruz. Seviyeni bilirsem daha iyi olur klasik yavşak* patron yaklaşımı işte. bu zihniyet yüzünden sektörden soğudum, ama millet hala deli gibi php yazılımcısı arıyor... karın tokluğuna o kadar kafa patlatılır mı lan? * yavşak bi hayvanın yavrusudur, küfür diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ağır olmuş hocam bu. yakışı kalmamış. değiştir istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nesi yavşak nesi patron yaklaşımı anlamadımki şimdi ? arkadaşa yaptığım teklifimi kıskandın ? adam sadece c# biliyorum diyor yazılım işi ariyorum diyor belki adam bende sadece günlük ortlama 1 saat çalışacak çalışmayacak duruma göre... ve aldığım yoruma bak .. peh ne bekliyorsunuz ki patronlardan 2000TL maaş al sana. Gel başla çalışmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 5000 ver yeter ya. sana özel indirimli fiyatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 o kadar ucuza satma lem kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben de iyisini arıyom, kimyagerim ama kimya dışı hre işi yaparım alın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Beni de işe alın ya, excel falan biliyorum sonra çok çalışırım öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 senin fabrikan var sen hakkını kaybettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen kucukken kobiye dustun, sana yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Fakirim abi ben iş arıyorum diyorum dalga geçiyorsunuz benle ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen zenginsin sen zenginsin dediniz, bak noldu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fabrikalardan birini sat bide fakirim diyor lan fakir görmesek inancaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 işsiz+fakir+sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hacı senin pek fenaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nesi fena abi, adam issiz fakir, isli fakir olsa daha mi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dunyyada genelde is bulanlarin 80% networkle bulur, 10% kendi isi vs gibi bisidir, geri kalan 10% ilanla bulur. amerika avrupa vs boyledir. tr istatistiklerini bilmiyorum ama o da oyledir cok degismez. en azindan bildigim sirketlerde de oyle 5-10 civari onlarda da. o yuzden ilan siteleri yerine network yapmaya odaklanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar