Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ayakkabı numarası mı pantalon numarası mı anlamadım.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 c# mi ? Hmm gel bizimle çalış ozaman hemen başla 3 ay sigortanı yapmam daha sonra başlatırız sigortanı. asgari ücret ödeyebilirim Fazla bir yoğunluğumuz yok kendi projelerimiz var onlar üstünde çalışıyoruz. Seviyeni bilirsem daha iyi olur
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 3 ay sigorta niye yapmion lan yazık değil mi cocuğa
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bütün iş olanaklarını değerlendirdin mi http://www.sojones.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/Deuce-Bigalow-04.JPG
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yazilimci olup da is bulamamaksa durum bence problem sende. Ha maas, calisma sartlarindan falan dolayi var olanlari istemiyorum diyorsan deal with it diyebilirim.
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Editor said: c# mi ? Hmm gel bizimle çalış ozaman hemen başla 3 ay sigortanı yapmam daha sonra başlatırız sigortanı. asgari ücret ödeyebilirim Fazla bir yoğunluğumuz yok kendi projelerimiz var onlar üstünde çalışıyoruz. Seviyeni bilirsem daha iyi olur klasik yavşak* patron yaklaşımı işte. bu zihniyet yüzünden sektörden soğudum, ama millet hala deli gibi php yazılımcısı arıyor... karın tokluğuna o kadar kafa patlatılır mı lan? * yavşak bi hayvanın yavrusudur, küfür diil.
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ağır olmuş hocam bu. yakışı kalmamış. değiştir istiyorsan.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nesi yavşak nesi patron yaklaşımı anlamadımki şimdi ? arkadaşa yaptığım teklifimi kıskandın ? adam sadece c# biliyorum diyor yazılım işi ariyorum diyor belki adam bende sadece günlük ortlama 1 saat çalışacak çalışmayacak duruma göre... ve aldığım yoruma bak .. peh ne bekliyorsunuz ki patronlardan 2000TL maaş al sana. Gel başla çalışmaya ?
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 5000 ver yeter ya. sana özel indirimli fiyatım.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben de iyisini arıyom, kimyagerim ama kimya dışı hre işi yaparım alın beni
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Beni de işe alın ya, excel falan biliyorum sonra çok çalışırım öğrenirim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Fakirim abi ben iş arıyorum diyorum dalga geçiyorsunuz benle ya =(
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen zenginsin sen zenginsin dediniz, bak noldu simdi.
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fabrikalardan birini sat bide fakirim diyor lan fakir görmesek inancaz da.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nesi fena abi, adam issiz fakir, isli fakir olsa daha mi iyi.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dunyyada genelde is bulanlarin 80% networkle bulur, 10% kendi isi vs gibi bisidir, geri kalan 10% ilanla bulur. amerika avrupa vs boyledir. tr istatistiklerini bilmiyorum ama o da oyledir cok degismez. en azindan bildigim sirketlerde de oyle 5-10 civari onlarda da. o yuzden ilan siteleri yerine network yapmaya odaklanin.
Öne çıkan mesajlar