Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paragon Level 100 Türk Oyuncu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karag8z said:

Saeros said:

modeminizin ışığı yanıyor mu

ahaha yanıyor dostum, oyuna verecek zamanım yok anlamında (sanki milyar dolar kazanıyorumda :D)

allah gönlüne göre versin kardeşim
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi cok sıkıcı deil mi mya
ben b charı 60 ladım intahara surukledi resmen
3uncu bitirişimde oynu
inferno bitiremedim bile sıkıntıdan
kapadım yarısında

abi aslında sıkıcı da ne biliyim iş den çıktıkdan sonra günün sıkıntısını çıkarmak için act3'ün ilk 2 görevini yapıyorum ben hızlı ve basit.baya da iyi oluyor.yoksa dediğin gibi harıl harıl devamlı oynamak dediğin gibi bayıyor..
Mesaj tarihi:
LethE said:

her gün act 3 ün ilk iki görevini yapıyosun ve eğleniyormusun?

valla sağolsun Ace baya bi item konusunda yardımcı oldu bana Act 3 e yeni geçtim sayılır o yüzden şimdilik baymıyor.baydığında da direk oyun değiştiriyorum bordersland 2 ve TF2 yardıma koşuyor...
Mesaj tarihi:
gold'un dediği gibi olay hırs. kendine hedef koyup onu gerçekleştirmek. eğlence falan değil sonuçta zaman öldürüyorsun. eğlenen eğlenir, sıkılan sıkılır ben anlamadım niye dert oluyor insanlara kimin hangi oyunu nasıl oynadığı.
Mesaj tarihi:
sende acısı mı var bilemedim, ben eğlenemiyorum adama eğlenceli geliyormuş merak ettim sordum.
hani yazıya döküncede çok saçma geldi 'her gün dişimi fırçalar gibi aynı şeyi yapıyorum' diyo. 'oohoo sen bunla eğleniyosun senin anan baban şöyle böyle' demiyoruz , dert felan da olmuyor.
Mesaj tarihi:
abi şu oyunun amacı her zaman daha iyi item bulmak oldu yani, yoksa aynı haritayı zilyon kere temizleyip aynı bossu zilyon kere öldürmekten kimsenin zevk aldığı falan yoktur.
Mesaj tarihi:
abi yane wowda da aynı amacı güttükte
wowda en azından ilerleme vardı
diabloda anlamadıgım o
yeni contentte yok
ki o kadar basit ki
yeni mob yeni boss koymaları oyna wow gibi
  • Yeni Oluştur...