Zikko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 onu kazansan zamanın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 played time ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Karag8z said: Saeros said: modeminizin ışığı yanıyor mu ahaha yanıyor dostum, oyuna verecek zamanım yok anlamında (sanki milyar dolar kazanıyorumda :D) allah gönlüne göre versin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 herkes geri donecek dikkat blizzard oyunu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 cenk olması lazım bu adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kız arkadaş olayı ne beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 BonePART said: abi cok sıkıcı deil mi mya ben b charı 60 ladım intahara surukledi resmen 3uncu bitirişimde oynu inferno bitiremedim bile sıkıntıdan kapadım yarısında abi aslında sıkıcı da ne biliyim iş den çıktıkdan sonra günün sıkıntısını çıkarmak için act3'ün ilk 2 görevini yapıyorum ben hızlı ve basit.baya da iyi oluyor.yoksa dediğin gibi harıl harıl devamlı oynamak dediğin gibi bayıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 her gün act 3 ün ilk iki görevini yapıyosun ve eğleniyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Abi ne biliyim olabilir tabe. Ben mesela SC2 dende sıkılıyorum çok oynarsam rakip değpişiyo ama aynı probeyi aynı stalkerı üretmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oyun esnasında bir eğlence yok ki. kariyer gibi paragon alayım, item düşsün dyie geziyoruz başka bişy yok. bu hırs sarıyosa oynarsın aylarca, sarmıyosa kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 LethE said: her gün act 3 ün ilk iki görevini yapıyosun ve eğleniyormusun? valla sağolsun Ace baya bi item konusunda yardımcı oldu bana Act 3 e yeni geçtim sayılır o yüzden şimdilik baymıyor.baydığında da direk oyun değiştiriyorum bordersland 2 ve TF2 yardıma koşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gold'un dediği gibi olay hırs. kendine hedef koyup onu gerçekleştirmek. eğlence falan değil sonuçta zaman öldürüyorsun. eğlenen eğlenir, sıkılan sıkılır ben anlamadım niye dert oluyor insanlara kimin hangi oyunu nasıl oynadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sende acısı mı var bilemedim, ben eğlenemiyorum adama eğlenceli geliyormuş merak ettim sordum. hani yazıya döküncede çok saçma geldi 'her gün dişimi fırçalar gibi aynı şeyi yapıyorum' diyo. 'oohoo sen bunla eğleniyosun senin anan baban şöyle böyle' demiyoruz , dert felan da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi şu oyunun amacı her zaman daha iyi item bulmak oldu yani, yoksa aynı haritayı zilyon kere temizleyip aynı bossu zilyon kere öldürmekten kimsenin zevk aldığı falan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi yane wowda da aynı amacı güttükte wowda en azından ilerleme vardı diabloda anlamadıgım o yeni contentte yok ki o kadar basit ki yeni mob yeni boss koymaları oyna wow gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hiç d2 oynamamış gibi konuşuyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 d2 de birbirimiza çakıyoduk bari. bunda diabloyu 2 vuruşta alıyorum hue hue hue var bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar