antiban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 iyi de birader sen arkadaş değil resmen amele arıyorsun. ben şahsen bir arkadaşıma kıyıp da 200 kg motor var 5 km itecez gel diyemem. böyle mütahitlerin filan amele topladıkları yer olurdu eskiden kaldıysa bi kaç gün oralarda takıl arkadaş edin ya da ver parasını itsin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lan olum benim arkadaşlar beni boya badanaya çağırdı.. ev taşımaya çağırdı hep gittiydim. adamlar şimdi burda olsa yada konuşsam gelirlerdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ya itilir araba sorun değil de izmirdeymişsin hacı :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sanki sen her arkadasin bu tarz yardim istediginde gittin, simdi gelmeyenlere kiziyorsun :). Birak hacim, birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Llama said: eşya taşımaya gelince arkadaş yok ulan alayınız yamuksunuz lan!! Adres ver adam toplayıp gelelim!!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Aluriel said: niye itiyosunuz motoru binip gitsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 "en büyük hobim araba itmek! yok yok bilardo daha mı iyi? hmm yok araba itmek en büyük hobim" taylan -esmer olmayan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Llama said: yok la motoru iticez taşınma yok... motorcuya gidicez 4 5 km yol 200 kilo motor iticez canım tut bir kamyonet, ver 50 kağıt, çekilir mi o çile 4-5 km ittir de ittir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kamyon tutacak para yoksa gönderelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Başlık jigolo kokuyor, içerik amele çıkıyor. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kamyon istiyosan gondereyim aynen kiraliyip napcan, al dursun bi kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 valla varsa yollayın para ben 10 liraya muhtacım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 boşuna bekleme bunlardan 1 allah kuruşu hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cicibeybe said: Flassh said: bursaya gelirseniz benide alın hiç motor itmemiştim, değişiklik olur Abi süper buldum seni Haftasonu bi iş arkıyla içmeye çıkçaz pub gibim bir yer arıyoruz güzel kaliteli fln tavsiye ver bağa aha bursa çocukları! toplaşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Abi ben ekim sonuna kadar buradayım iş için geldim haftasonu toplaşılırsa katılmaya çalışırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende olay tam tersi. sorun hangisinde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adamın motor ittirme konusu bile toplaşalım görüşelim konusuna döndü. hakket karıya kıza arkadaş var ama motor itmeye adam yokmuş lan sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o da değil şu cümle tehlikeli NolaxThensbane said: cicibeybe said: Flassh said: bursaya gelirseniz benide alın hiç motor itmemiştim, değişiklik olur Abi süper buldum seni Haftasonu bi iş arkıyla içmeye çıkçaz pub gibim bir yer arıyoruz güzel kaliteli fln tavsiye ver bağa aha bursa çocukları! toplaşak bursa toplaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 motorla esya mı tasınır, arasaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aramış abi açmamışsın ben tolgayı 30kere aradım telefona bile bakmadı diye mızmızlandı durdu çocuk dedim işi vardır toplantıdadır tolga falan. tanımam etmem halbuki!! özür dile. çabukaç telefonu özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok lan valla aramadı. neyse aksam sorarım hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kas gerektiren iş dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Llama gibi arkadaşım olsa anca karı kız ortamı kurmuşsa yanına giderim, başka da bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Llama gibi arkadaşım olsun eşyasını taşır sonra beni karılı kızlı ortama davet etmezdi..sonra gidip esyalarına çöreklenirdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi bu kesin olurdu bak. hani friendzone un tersi bi durum olur kesin. "abi ben meriçle, mithatcan ile çıktım yaaa" falan der arayınca. garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar