Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı içerisindeyim / BMW X3

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Selam,

A4'ü 1.6 almak zaten çok büyük hata iken daha geniş olsun diye X3 alınmaz be abi! İç hacimde çok fark yaratacağını sanmam. Elbette genişleme olacak ama kasa da daha heybetli hale gelecek.

1.6 zaten kötürüm bir motor VW ailesinde. Şu an 1.8TFSI denen 125HP'lik garip "şey" 1.6'dan rol çaldı resmen. Audi motor konusunda enteresan. 1.4TSI motoru A4 ile sunsalar süper olacaktı ama ı-ıhh.

Gösterilen araç da beni boğdu; her şey siyah! Ferah bir araç isteyen biri en azından iç kısımda açık renkler kullanılmış bir araç tercih etmeli. BMWlerin içi nedense bana sıkıcı geliyor :

O bütçe daha verimli kullanılabilir. Ferahlık isteyip 3 serisi alınmaz bence.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sokakta x3 görünce içindekine bakıyorum ne kafada bua rabayı alıyorlar lan bunlar diye
tipinden karakter tahlili de yapılmıyor
değişik değişik insanlar sdfds

ahahah

aynen.

Dedim şimdi değişik geliyor da sonra uzaktan arabana bakıp bu ne lan diyeceksin diye. Yok, alacak adam kararlı.

Kendi knows.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2008-bmw-x3-2-0-d-cam-tavanli-premium-100795213/detay

şu araba.

Hoca direk para biriktirin en azından şunu alın
Q5
Ha Q5 de çok matah bişi değil ama en azından x3 gibi önden "kalk gidelim" arkadan "bok yeme otur" demeiyor, daha derli toplu bişi.
Bu arada B)-
Sosyal ağlarda paylaş

x3 un son kasasi on far takimi gorsel olarak igrenc olsa da kendisi bir onceki x3 e gore bir hayli iyi. araba son kasada resmen sinif atladi.

malzeme de 5 serisi ve x5 le ortak bir cok kisim var ic mekanda. ayrica boyutlari da x5 in ilk kasasinin boyutlarina vardi diyebiliriz, dolayisi ile kabin mekani yeterli olacaktir.

eski x3 u magna-steyr avusturya da uretiyordu, kronik problemleri olan bir hayli sikintili bir araba idi. (magna yi kucumsemeyin, chrysler dan mercedes e serisine, grand cherokee den x3 e, bir suru araci uretebilen kapasitede uretim tesisleri, ornegin simdi bmw ile bir mini uretim kontratlari var, countryman leri onlar uretiyorlar)

yeni x3, aynen x5 gibi amerika da uretiliyor ve avrupaya oradan geliyor, bu nedenle x5 ile ortak bir cok parca var, maliyeti dusurmek icin. bu tuketicinin lehine oluyor tabi ki de.

ayrica bmw nin yeni 8 ileri zf sanzimanlari ile geliyorlar ve yeni suspansiyonlar basarili. halen asfalt jipi ama.

bu fiyat araliginda karda kista yolda kalmayacak bir sey icin, igrenc ic mekanina katlanilabilirse, otomatik arazi vitesi ile Freelander 2 en iyi secenek olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

surada yorum yazan adamların cogu hayatında x3 ün son kasasının içerisine bir kere bile oturmuş degil.

cogu "x5 e paran yoksa x3 alırsın" ya da bir onceki kasanın " cok sorun cıkarıyormus abi" ya da genel olarak "range rover a ozenir, parası yoktur fakirin, x3 alır" kafası ile yapılan yorumların kulaktan kulaga hesabı baskalasması ile oluşmuş on yargılar.

baska markaların baska modellerinde de benzer olaylar vardır.

x3, dunyanın en fazla satan sehir SAV larından bir tanesidir. park yeri dar olan sehirlerde, ya da karı kışı sert olan bir sehirde yasayan ancak araziye girme ihtiyacı olmayan ama bütçeside uygun olsun diyen tonla insan tarafından tonla ülkede tercih edilmiştir.

kotu mudur? hayır degildir. burada onemli olan parasını hakediyor mu kısmıdır. bence yeni kasa ile parasını haketmeye basladı.

ancak o farları birisi bir makyajlasın yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...