senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Aynen. Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde falanız, x3 alabiliyoruz sonuçta para bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o direk fakir jipiymiş kia sorenta alsın bari dürüst fakir olur en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Selam, A4'ü 1.6 almak zaten çok büyük hata iken daha geniş olsun diye X3 alınmaz be abi! İç hacimde çok fark yaratacağını sanmam. Elbette genişleme olacak ama kasa da daha heybetli hale gelecek. 1.6 zaten kötürüm bir motor VW ailesinde. Şu an 1.8TFSI denen 125HP'lik garip "şey" 1.6'dan rol çaldı resmen. Audi motor konusunda enteresan. 1.4TSI motoru A4 ile sunsalar süper olacaktı ama ı-ıhh. Gösterilen araç da beni boğdu; her şey siyah! Ferah bir araç isteyen biri en azından iç kısımda açık renkler kullanılmış bir araç tercih etmeli. BMWlerin içi nedense bana sıkıcı geliyor : O bütçe daha verimli kullanılabilir. Ferahlık isteyip 3 serisi alınmaz bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sipeys'e şunu title olarak versinler senko said: B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Araba'nin feryadi: "Buyuyunce hepsini dovucem, anne odamdan cikabilir miyim? cezam dolmadi mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bmw 1 serisinden x6 sına kadar niye hepisinin içini aynı yapıyorki? şimdi bu x3 e binen fakirlerle x6 ya binen benim gibi zengin godomanları niye aynı kefeye kouyorlar. cok darıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ha bu arada sipeys B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 forgiver said: o direk fakir jipiymiş kia sorenta alsın bari dürüst fakir olur en azından Kia yi kucumseme ya gecen Mohave diye bir modelini kullandim, araci al 5 cocuk yap, omur boyu kullan arabasi, cok begendim, harika bisi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gerçekten çok kötü x3 ya. hiç olmadı audi q5 falan kurcalardım ben, hakkaten kötü x3 tasarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 He bu arada illa bu tarz bisi alacaksa baban o fiyatlara Land Rover alsin, en azindan erkek araci, x3 gorunce yolda garanti kadin diyorum ben sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sokakta x3 görünce içindekine bakıyorum ne kafada bua rabayı alıyorlar lan bunlar diye tipinden karakter tahlili de yapılmıyor değişik değişik insanlar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Fistan said: sokakta x3 görünce içindekine bakıyorum ne kafada bua rabayı alıyorlar lan bunlar diye tipinden karakter tahlili de yapılmıyor değişik değişik insanlar sdfds ahahah aynen. Dedim şimdi değişik geliyor da sonra uzaktan arabana bakıp bu ne lan diyeceksin diye. Yok, alacak adam kararlı. Kendi knows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sipeyskeyk said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2008-bmw-x3-2-0-d-cam-tavanli-premium-100795213/detay şu araba. Hoca direk para biriktirin en azından şunu alın Q5 Ha Q5 de çok matah bişi değil ama en azından x3 gibi önden "kalk gidelim" arkadan "bok yeme otur" demeiyor, daha derli toplu bişi. Bu arada B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 q3 daha güzel degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bi mustang degil ya topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 senini ilan silinmiş ama şu güzel iksüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 x3un neyini begenmedin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 samet e sorulmuşsa sorun yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 x3 un son kasasi on far takimi gorsel olarak igrenc olsa da kendisi bir onceki x3 e gore bir hayli iyi. araba son kasada resmen sinif atladi. malzeme de 5 serisi ve x5 le ortak bir cok kisim var ic mekanda. ayrica boyutlari da x5 in ilk kasasinin boyutlarina vardi diyebiliriz, dolayisi ile kabin mekani yeterli olacaktir. eski x3 u magna-steyr avusturya da uretiyordu, kronik problemleri olan bir hayli sikintili bir araba idi. (magna yi kucumsemeyin, chrysler dan mercedes e serisine, grand cherokee den x3 e, bir suru araci uretebilen kapasitede uretim tesisleri, ornegin simdi bmw ile bir mini uretim kontratlari var, countryman leri onlar uretiyorlar) yeni x3, aynen x5 gibi amerika da uretiliyor ve avrupaya oradan geliyor, bu nedenle x5 ile ortak bir cok parca var, maliyeti dusurmek icin. bu tuketicinin lehine oluyor tabi ki de. ayrica bmw nin yeni 8 ileri zf sanzimanlari ile geliyorlar ve yeni suspansiyonlar basarili. halen asfalt jipi ama. bu fiyat araliginda karda kista yolda kalmayacak bir sey icin, igrenc ic mekanina katlanilabilirse, otomatik arazi vitesi ile Freelander 2 en iyi secenek olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 x3'ü niye beğenmediniz ya tam bakkal arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254776_430510053661520_955503057_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 surada yorum yazan adamların cogu hayatında x3 ün son kasasının içerisine bir kere bile oturmuş degil. cogu "x5 e paran yoksa x3 alırsın" ya da bir onceki kasanın " cok sorun cıkarıyormus abi" ya da genel olarak "range rover a ozenir, parası yoktur fakirin, x3 alır" kafası ile yapılan yorumların kulaktan kulaga hesabı baskalasması ile oluşmuş on yargılar. baska markaların baska modellerinde de benzer olaylar vardır. x3, dunyanın en fazla satan sehir SAV larından bir tanesidir. park yeri dar olan sehirlerde, ya da karı kışı sert olan bir sehirde yasayan ancak araziye girme ihtiyacı olmayan ama bütçeside uygun olsun diyen tonla insan tarafından tonla ülkede tercih edilmiştir. kotu mudur? hayır degildir. burada onemli olan parasını hakediyor mu kısmıdır. bence yeni kasa ile parasını haketmeye basladı. ancak o farları birisi bir makyajlasın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar