Sylian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://t24.com.tr/haber/meclisteki-tezkere-gorusmesinden-torpil-cikti/214505 Ahahaha öğretmenlikten kahire eğitim ateşeliğine geçiş de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya bende ona şaşırdım haa müdür falan yapaymış önce bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Her olayda bir hayır vardır :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Löl adam işte torpille başkasının hakkını geleceğini çalıyor. Diğer postda suriyeye bu dneytolar savaş açarsa garibanın fakirin çocuğı gider ölür dedik, bu da kanıtı işte. Hatayda askerlik yapan oğlumu er bilmem neyin istanbul orduevinde yazıcı oalra kdeğerlendirilmesini k.çnızı yalayarak hürmetlerime arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 öğretmenlikten ataşeliğe hey maşallah. elini korkak alıştırmasaydın dayı milli eğitim bakanı olmasını isteseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bu adamı oraya yerleştirmeden önce düşünecektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Şaka gibi ya 18 yaşında milletvekili seçilme durumunu bi daha düşünesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 torpil diyince ben de sandım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ben artık torpilin patlayıcı anlamını sildim kafamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 aşk olsun,koskoca mebus yakını adam,o degil de ben mi egitim ateşesi olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hep cehape dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 cehape döneminde savaş oldu mu erzak depolayıp milleti aç bırakıyorlardı, bak AKP savaş döneminde torpillerine tam gaz devam ediyor vatandaş madur olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu haber olay değil ki. Meclis dışında sanki güllük gülistanlık, bir tek mecliste oluyor bunlar. Sonra da "AA TORPİL İSTEDİ OFF KÖTÜ". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sorun burda offical olması, din bilgisi hocası ataşe oluyo resmi torpil talebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 tezkere görüşmesi diyoruz bilmiyorum daha önemli ne görüşmesi olabilir. aklı fikri ....... derler ya bunlar da onun aklı fikri torpilde versiyon. adam orda tezkere görüşülürken nasıl torpil ayarlayacağını düşünüyor. ama normal, o adamın düşünmesine gerek yok RTE ne derse onu yapacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 turkiyede onceden de hep boyleydi noktasina dogru cok hizla ilerliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sparkcaster said: sorun burda offical olması, din bilgisi hocası ataşe oluyo resmi torpil talebiyle abi ilk mi bu? her sene cıkmıyor mu böyle haberler? ha işsizin teki çaycı olmak istemiş mecliste, ha birisi ataşe olmak istemiş. ikisi de aynı şey bana göre. kaldı ki bu adam milli eğitim bakanı da olsa, eskisinden daha mı kötü olacak. hepsinin bilgisi olmadan fikri var. bu iş medyaya sıçrayınca böyle gereksiz gürültü yapılmasına anlam veremiyorum ben. zaten kapılar ardında kimler nerelere geldi ve geliyor. tepki göstermeyelim demiyorum da herkes bildiğini okumayacak mı sonucta. 2 günde unutulacak, olay olmasın diye ataşe olmaz, başka yere atarlar 1-2 sene sonra başka yere promote ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bugün gazetede vardı torpil isteyen aday 53 alıp atanamayacak olduğu için sınav sisteminde değişiklik yapıp puanını 70 yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Doğalgaza gelen zammı bile unuttuk buda unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mighty_THoR said: bugün gazetede vardı torpil isteyen aday 53 alıp atanamayacak olduğu için sınav sisteminde değişiklik yapıp puanını 70 yapmışlar. puanlama sisteminin degistirmislerdir sdf. alinan puan 53 ise ve puani alanin akpli tanidigi varsa puani 1.5 katsayisiyla carpmak gibi mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar