Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tezkere görüşülürken torpil çıktı

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Löl adam işte torpille başkasının hakkını geleceğini çalıyor. Diğer postda suriyeye bu dneytolar savaş açarsa garibanın fakirin çocuğı gider ölür dedik, bu da kanıtı işte. Hatayda askerlik yapan oğlumu er bilmem neyin istanbul orduevinde yazıcı oalra kdeğerlendirilmesini k.çnızı yalayarak hürmetlerime arz ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

tezkere görüşmesi diyoruz bilmiyorum daha önemli ne görüşmesi olabilir.

aklı fikri ....... derler ya bunlar da onun aklı fikri torpilde versiyon. adam orda tezkere görüşülürken nasıl torpil ayarlayacağını düşünüyor.

ama normal, o adamın düşünmesine gerek yok RTE ne derse onu yapacak zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sorun burda offical olması, din bilgisi hocası ataşe oluyo resmi torpil talebiyle

abi ilk mi bu? her sene cıkmıyor mu böyle haberler? ha işsizin teki çaycı olmak istemiş mecliste, ha birisi ataşe olmak istemiş. ikisi de aynı şey bana göre. kaldı ki bu adam milli eğitim bakanı da olsa, eskisinden daha mı kötü olacak. hepsinin bilgisi olmadan fikri var.

bu iş medyaya sıçrayınca böyle gereksiz gürültü yapılmasına anlam veremiyorum ben. zaten kapılar ardında kimler nerelere geldi ve geliyor.

tepki göstermeyelim demiyorum da herkes bildiğini okumayacak mı sonucta. 2 günde unutulacak, olay olmasın diye ataşe olmaz, başka yere atarlar 1-2 sene sonra başka yere promote ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bugün gazetede vardı torpil isteyen aday 53 alıp atanamayacak olduğu için sınav sisteminde değişiklik yapıp puanını 70 yapmışlar.

puanlama sisteminin degistirmislerdir sdf. alinan puan 53 ise ve puani alanin akpli tanidigi varsa puani 1.5 katsayisiyla carpmak gibi mesela :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...