Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW: mists of pandaria satış rakamı


Makaba

Öne çıkan mesajlar

World Of Warcraft'ın merakla beklenen ve nihayet oyuncularla buluşan son eklenti paketi Mists Of Pandaria için ilk hafta satış rakamları açıklandı.

Açıklanan bilgilere göre World of Warcraft: Mists of Pandaria, ilk haftasında sadece 2.7 milyon adet satabildi. Mists of Pandaria'dan bir önceki WoW paketi Cataclysm ise sadece ilk gününde 3.3 milyon satmış, ilk ayında ise 4.7 milyonu devirmişti.

Bu bilgilere bakılırsa Blizzard'a bazı tehlike sinyallerinin yollandığını söyleyebiliriz. Çünkü paketin çıkışından sonra Lazard Capital Markets isimli araştırma şirketi, Blizzard'ın ilk gönderim yani çıkış günü için 600 bin ila 700 bin arasında bir dağıtım yaptığını açıklamıştı. İlk haftada gelen 2.7 milyonluk satışa bakılırsa, bu bilgiler hemen hemen doğru gibi...


Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir haber ;

İlk günkü satış rakamlarının düşüklüğü sebebiyle Blizzard'ı endişelendiren Mists of Pandaria'nın 1. hafta satış sonuçları açıklandı. Cataclysm genişleme paketinden sonra oyundan soğuyan oyuncu kitlesi sebebiyle satışlarında belirgin bir düşüklük olan Mists of Pandaria ilk haftanın sonunda giderek artan bir satış grafiğiyle 2.3 milyon orjinal kopya sattı. Bu sayının içinde oyunun websitesinden dijital olarak satın alan kişiler de dahil. Uzmanlar Mists of Pandaria'nın satışlarının giderek artacağını düşünüyorlar çünkü Mists of Pandaria şimdiye kadar ki en yoğun içeriğe sahip genişleme paketi olarak görünüyor. Zamanın neler getireceği bilinmez ancak, Mists of Pandaria için durum artık o kadar da umutsuz görünmüyor.


Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı kaynaklarda 2.7 milyon rakamı geçiyor. Ve tam da dediğim gibi Çin'de oyun 02 Ekim'de satışa çıkmış ve Çin rakamları henüz bilinmiyormuş. Bunun üzerine, Ağustos ayı itibariyle 9.1 milyona düşen subscriber sayısı tekrar 10 milyonu aşmış. Period.

> End of rine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda farmlanabilecek şeyler o kadar bol ki daha 1 hafta dolmadan fiyatları anormal ucuzladı zaten.

Para edecek malzemelerde BoP olduğu için onları körü körüne farmlamak birşey ifade etmiyor. Farmladıktan sonra bir de meslek kasıp, rep kasıp tarif bulup craft edip satmak gerekiyor. Farmerler bu tarz alengirli şeyleri sevmez, onlar 1 tane itemi satmaya çalışmak yerine hammaddeyi her item yapana satmak ister.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

botlarin ekmek kapisini kapattilar bu expansionda, bi bardak soguk su icsinler ustune


Farmlanacak materyal olarak evet belki ama Black Market Auction House sayesinde gold daha kiymetli su an , bildigin p2w olmus. Gold satanlarin isleri acilacak ki oyle 10k falan degil millet milyonla gold alacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aksine AH de arbitraj haric kolay para kazanma yolu kalmadi, botlar mat farmlayi satarak para kiriyordu, onun onunu kapadilar, black money ise sahane moneysink oldu

Goldun degeri articak parayla almak isteyen icin, gold arzi sabit oldugundan ekonomi daha saglikli olucak, gold cop olmaktan cikicak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda o craftlar 2-3 ay sonra güncelliğini yitirecek o bence çok büyük bir darbe değil sonuçta adam mote u satmıyor gidip bar ını satıyor ore sini herb ini yine farmlatıyor ve satıyor. Gold sellerlar her türlü para kazanır. Blizzard ın önlerini tıkama gibi bir politikası yok. Sadece kendi denetimleri olmadan satış yapan küçük bireysel satıcıları ve gold kasarken ah ı çok fazla manipüle edenleri banlıyorlar. Bot kullananlarıda umursadığı filan yok. Çünkü ciddi bir ekonomi oluşturuyor o iş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...