deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Deliyle mi seviştin diyebilirsiniz de, Türkiye'ye döndüğümden beri fenalık geldi bu iş-tecil-askerlik olaylarından. Yüksek lisansın tez aşamasında uzatma aldım, adamlar tecilimi mart 2013'e kadar uzatmış, ben de hiç bir yere iş başvurusu yapamıyorum bu nedenle. En fazla kasım 2013'e kadar o da şansım yaver giderse tecil alabiliyorum ama çoğu müessese 2 seneden fazla tecil istiyor ve bunu önbaşvuruda istiyorlar. Yani ben gidip adamlara zaten 1 sene tecilliyim, 1 sene de bitirince tecil ettirme hakkım var; sonrasında da doktorada olacağımdan 2020'ye kadar tecil ettirebileceğim diyemiyorum. Direk reddediyorlar. Her neyse savaş kapıda, şu bu o derken, aralık ayı geliyor, gözüme kestirmişken gideyim 5 ay yapayım, kurtulayım diyorum. Zaten ülke her geçen gün boka batıyor, şimdi değil 5 sene sonra askere gitmek zorunda kaldığımda herşeyin daha iyi olacağının da garantisi yok. Aklım karışık böyle wot döşeyesim geldi, bağa fikir virin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yap kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya bu soruyu paticikte sorarsan "sadece aptallar askere gider" "fakir misin ya" gibi cevaplar gelir .kaç defa tartışıldı en mantıklısı, gitmemek gibi bi imkanın varsa (yurtdışı-bedelli vs) gitme ama yok eninde sonunda gidicem diyosan fazla erteleme daha zor geliyor.hem boş boş oturuyosan şimdi gitmen daha iyi sonra çalışırken ayrılıp gidersen 6 ay alamadığın maaşa yanarsın üstüne cebinden yiyosun askerlik boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 çürük al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bende tecil var 2014 nisana kadar, yine de aralikta gidiyorum. ayni sekilde, daha sonra daha iyi olacaginin garantisi yok, ayni is muhabbeti hep kafami kurcalayacak, yapip kurtulayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi aynı dertten muzdaribiz şu an hali hazırda bir işim var ancak begenmedim sadece boş kalmıyayım diye girdiğim kurumsal olmuyan biryer. Dediğin gibi yapıp kurtulayım diye aralıkı gözüme kestirip gideyim diyordum ancak şimdi savaş kapıda gibi haberleri gördükçe yusuf gelmiyor değil. Haftaya salı subeye gidecem hala kararrımı veremedim. Dediğin gibi askerlik olmadan iş görüşmesine bile çağırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ahmedinejad said: yap kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gitmeyin. kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aptal aptal gidip gebermeyin abi ne gerek var böyle bi ülkede şu an askere gitmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yap kurtul diyenler trap atiyor. gitme tabi lan. hele boyle skimsonik bir ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sene olmuş 2012 hala askere giden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 iş bulamamak daha büyük sorunsa git 1-2 sene daha idare edebileceksen gitme askere gitmekten çekiniyorsan ve para da lazımsa git bir hkahvecide barista ol, pub da barmen ol daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ahah ya ne bileyim önümü göreyim diyorum işte, iş görüşmesine çağırıyorlar ama istediğim pozisyonlar hep başvuruda eliyor 1 sene altı tecillileri. Daha nasıl tecil ettiririm bilmiyorum. Bir de teklif de var işte askerliğini yap gel başla diye. Öte yandan da kafama havan topu düşer düşüncesi hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 deadwoll said: ve bunu önbaşvuruda istiyorlar. Yani ben gidip adamlara zaten 1 sene tecilliyim, 1 sene de bitirince tecil ettirme hakkım var; sonrasında da doktorada olacağımdan 2020'ye kadar tecil ettirebileceğim diyemiyorum. Direk reddediyorlar. heee bu cok dogru ben de aynı durumdaydım askere gidiyim dedim işe aldılar ahsjşaskdfasşgklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Finans, İK, Yönetim ve Organizasyon, Operasyon gibi sektörlerde çalışacaksan eğer hiç durma git, sırf ben yaş geçmesin diye gidiyorum aralıkta. Yok ama mühendislik, yazılım, grafikerlik gibi sektörlerde çalışıyorsan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 LethE said: çürük al geç su olursa cok tatlı oluyor.ciddi bi ameliyatın varsa bi sekilde ordan ekmek cıkarmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 valla ben okul bitti gidiyim dedim. kilo çok hastane git gel dediler gittim geldim 2 kere çürük veridler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 vivavale said: LethE said: çürük al geç su olursa cok tatlı oluyor.ciddi bi ameliyatın varsa bi sekilde ordan ekmek cıkarmaya bak Benim imkansız, tek kusurum eskiden düz taban olmam. 3 kez ameliyat oldum gerçi de onlar çok alakasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kilon 80+ ise kilo almaya bak yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Curuk olmak sizce bir avantaj mi ise girmek acisindan yoksa 1 yil tecilliyi almayan 'kurumsal' yer curugu hic mi almaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 çürük teorik olarak askerlikle alakası kalmamıştır oluyor, yani 1 yıl tecilli adamdan çok daha iyi. bence alır %90'ı firmaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fistan said: gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yav said: Curuk olmak sizce bir avantaj mi ise girmek acisindan yoksa 1 yil tecilliyi almayan 'kurumsal' yer curugu hic mi almaz? Curuk adamlar açısından en süper olay işte, tecil derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar