Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 nasi cozuyosun gamayi. ben oyuna girince manuel duzeltiyorum. oynarken random yine kapkaranlik oluyo oyun ortasinda yine duzeltmek zorunda kaliyorum herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 vertex lightning, picmip 5 bi de gamma 1.8 yaptım ben güzel oldu bi de şu var configde, seta r_ignorehwgamma "1" o oynarken kendiliğinden değişmesi bunun 0 olması yüzünden sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bende mesela r_gamma ne startup da ne de baska bi yerde yemiyor. 1 e sabitlenmis vaziyette. Flux ile renk sicakligini arttiriyorum, bir de monitor brightness i aciyorum oynarken. Manuel gamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya oyunda bi ayar var mı oyuncuları takım rengine göre ayarlamak için? bi ara vardı sanırım öyle bişi de mod muydu yoksa oyundan yapılabiliyor muydu onu hatırlamıyorum. şöyle bi baktım oyuna da göremedim öyle bişi ayarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 elim acıyor Bone said: ya oyunda bi ayar var mı oyuncuları takım rengine göre ayarlamak için? bi ara vardı sanırım öyle bişi de mod muydu yoksa oyundan yapılabiliyor muydu onu hatırlamıyorum. şöyle bi baktım oyuna da göremedim öyle bişi ayarlarda To force an enemy model in OSP/CPMA, type /cg_enemymodel keel/pm in the console. To force the color type /cg_enemycolors 0hhh. The end result is a bright green keel as your enemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 gozlerim kaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ve günün adamı TURİST BONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 turist bone dm16 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arkadasa bakip cikicaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Daesu said: ve günün adamı TURİST BONE selamı da çakarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Silphatos said: To force the color type /cg_enemycolors 0hhh. The end result is a bright green keel as your enemy. yalnız bu dost modelleri de mi green yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 enemy diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 rail gunım tütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 KHaRoN said: enemy diyor. yani şöle sorayım, normalde dost/düşman green renkte skin seçebiliyor, bunu uygulayınca düşmanlar sadece green olup dostlar hangi skini seçtiyse (yeşilse, gene yeşil) o mu kalıyor, yoksa onları da başka bi renge değiştiriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 /cg_friendlycolors ffff yap sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hah işte onu soruyordum ben de yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben q3 indirdim ama 64 bitsin gerizekalı nasıl kurayım bunu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benimki de 64 bit, steam'den indirdiğim için herhalde quake 3'te sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benimde 64bit win7 sorunsuz, ama steam bende de ^__^ bone sağolsun kueklerin hepsini yollamıştı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yukledim ben kutuluya uzakdan. Mevzu baskaydi, su anda calisiyor. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ahaha adam baya iyi server, yenilirken torrenti on off yapmasa dajha güzel olcak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kubat damaj toplanıyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 uykusuz vardiyası olursa steamden titretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 silp hile yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hadi dövüşelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar