Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8d86EdiDvDY traileri buraya koyayim aki :) bu arada sarkinin bu versiyonu (td) 20 sezon iyidir. edit : bu arada The CW kanalinin en cok izlenen 3. dizisi gecen sene, onca zirva sezona birde sam'e ragmen tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Son bolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ahahah son bolum iyiydi hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 son bölümde tam bir eskiye dönüş olmuş. Samın ruhu var, dean marktan kurtulmuş jerk bitch muhabbetine sarmışlar ama ama sam'e ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sister! Oms :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 tanrı evreni yaratırken neden böyle bir fedakarlık yapmış orası boşlukta kaldı biraz. sis istemiyor muydu yaratmasını nedir? niye böyle anlaşmazlığa düştüler yani. sam de vahiy görmeye başladı ölümden döndükten sonra. tanrı müdahale etmeye başladı mevzulara demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Bu dizi kesinlikle en iyi müziklere sahip dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 baydı biraz ya son bölümleri açıp izleyesimk gelmiyo. biriksin biraz bari boş bi zamanda tamamalrım.... secrets? secrets? diye diye ömürümü yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 tanriyi kutuya kapatip zincirlere vurmuslar. esas soru onu kim kutuya kapatti.. living tribunal veya beyonder olabilir sanirim. buradan da avengers'a baglarlar. guzel olur dalga geciyorum haci. ciddiye alma hemen. sapsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 kutudaki tanrı değil michael ve lucifer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 dasaa mesajını alttakini görüp editledi sandım, edit medit yok. Adam ileri görüşlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JAHA4Jh5jkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bolum tavsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hakkaten tavsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 anani avradini abow son bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 eyvahlar olsun neler oldu öyle ya bekle şimdi bekleyebilirsen 20 ocak'a kadar. 4000 yıllık kürt bıçağı da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 yeni başladım bu diziye. önceden 3-4 kere denemiştim sevememiştim. ilk 3 bölümü güzel kafayla izledim güzelmiş dizi. saçmamı saçma ama güzel. dean çok güldürdü beni birkaç bölümdür fasdsa ama şu sam in son sezondaki haline b akayım dedim. ne puppy eyes kalmış ne bir şey. nasıl bozulmuş lan adam fafçöam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 baştan başladıysan çok geride kalmışsın 11. sezonunda. arada boka sardığı birkaç sezon var. bu sezon iyi başladı ama sonraısnı izlemedim biriksin biraz izlerim diye. ama iyie gidermi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 napim abi başlamasa mıydım fçasömd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 izlemeyenlerin anlamayacağı spoiler içeriyor. yani aslında spoiler değil. ben başla derim sonrasında küfür etmeyeceksen. ama bu ne yea diyebileceğin çok şey olacak ve bunun yerine the wire vs gibi bişey izleseydim diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sezon olarak 1-2 sıradan gidiyor, 3 ile kıpırdanmaya başlıyor, 4-5 ile şahlanıyor sonrasında zaten o kadar gaza gelmiş oluyorsun ki ne olursa olsun izliyorsun. Espri anlayışı ile bile izletir sadece bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Aket-Atum said: sonrasında zaten o kadar gaza gelmiş oluyorsun ki ne olursa olsun izliyorsun. aileden oluyorlar bildiğin. adamlar kuzenlerimden daha yakın gibi geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sam gibi ağlak kuzenim olsa yorula yorula döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 KenshinHimura said: sam gibi ağlak kuzenim olsa yorula yorula döverim aynen. ama crowley ve dean sahneleri güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar