Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=8d86EdiDvDY

traileri buraya koyayim aki :)

bu arada sarkinin bu versiyonu (td)

20 sezon iyidir.

edit : bu arada The CW kanalinin en cok izlenen 3. dizisi gecen sene, onca zirva sezona birde sam'e ragmen tabii :)
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

tanrı evreni yaratırken neden böyle bir fedakarlık yapmış orası boşlukta kaldı biraz. sis istemiyor muydu yaratmasını nedir? niye böyle anlaşmazlığa düştüler yani.

sam de vahiy görmeye başladı ölümden döndükten sonra. tanrı müdahale etmeye başladı mevzulara demektir bu.

Mesaj tarihi:

tanriyi kutuya kapatip zincirlere vurmuslar.

esas soru onu kim kutuya kapatti..

living tribunal veya beyonder olabilir sanirim.
buradan da avengers'a baglarlar. guzel olur

dalga geciyorum haci. ciddiye alma hemen. sapsal.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni başladım bu diziye. önceden 3-4 kere denemiştim sevememiştim. ilk 3 bölümü güzel kafayla izledim güzelmiş dizi. saçmamı saçma ama güzel. dean çok güldürdü beni birkaç bölümdür fasdsa

ama şu sam in son sezondaki haline b akayım dedim. ne puppy eyes kalmış ne bir şey. nasıl bozulmuş lan adam fafçöam
Mesaj tarihi:
baştan başladıysan çok geride kalmışsın 11. sezonunda. arada boka sardığı birkaç sezon var. bu sezon iyi başladı ama sonraısnı izlemedim biriksin biraz izlerim diye. ama iyie gidermi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:

izlemeyenlerin anlamayacağı spoiler içeriyor. yani aslında spoiler değil.

ben başla derim sonrasında küfür etmeyeceksen. ama bu ne yea diyebileceğin çok şey olacak ve bunun yerine the wire vs gibi bişey izleseydim diyebilirsin.
Mesaj tarihi:
sezon olarak 1-2 sıradan gidiyor, 3 ile kıpırdanmaya başlıyor, 4-5 ile şahlanıyor sonrasında zaten o kadar gaza gelmiş oluyorsun ki ne olursa olsun izliyorsun.

Espri anlayışı ile bile izletir sadece bu dizi.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

sonrasında zaten o kadar gaza gelmiş oluyorsun ki ne olursa olsun izliyorsun.

aileden oluyorlar bildiğin. adamlar kuzenlerimden daha yakın gibi geliyor artık.
  • Yeni Oluştur...