Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 iranlılardan da alıntı yaptırdın ya bana akp helal olsun sana ama adam doğru söylüyor, "İranlı Ayetullah Mekarim Şirazi, Suriye nedeniyle Türkiye’yi sert dille eleştirirken Türk yetkililerine yönelik "Sizler gaspçı İsrail ile ele vermişsiniz, masum insanları katletmek için Suriye'ye terörist gönderiyorsunuz ve bu yüzden tarihte rezil rüsva olacaksınız" diye konuştu." http://dunya.milliyet.com.tr/-tarihte-rezil-rusva-olacaksiniz-/dunya/dunyadetay/04.10.2012/1606750/default.htm buda ayrı bir olay tabi, sınırın durumu: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/39146/21623896/1/iste-sinirda-son-durum.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ben ondan önce söyledim bunu. 50 sene sonra Tarih kitaplarına iç savaş körükleyen yavşak devlet olarak geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben ne geçecem akp ve şakşakçıları geçsin... bu kadar savaş taraftarında anlamıyorum, tamam sivilde akp den bir şekilde nemalanıyorsun, savaş çıkınca sana ne vaat etiler veya ne gördün tünelin sonunda da bu kadar sesin gür çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 o işler öyle işlemiyor işte malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hayret medya niye çark etmiş acaba savaşın başından beri HAYİN ESAT YİNE ONBİNMİLYONKİŞİ ÖLDÜRDÜ diye haberler yapıp duruyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 esat değil eset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 10 senede binlerce yıllık türk tarihinin içine sıçtılar ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yüzbin yıllık hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yazık ya valla yazık, yapacak o kadar iş, var nelerle uğraşıyoruz aylardır, ne için? o bile belli değil, petrol desen yok, maden desen yok? bu arada aselsan hisleri %8 artımış deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Türkiye şu an tam bir leş yiyici modunda heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 leş bile yok ki ortada suriyede ne var? üstüne birde mülteci bakacaz diye cash para veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Neyse Esad'ın füzeleri İzmir'e yetişmez en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 iran parası %50 değer kaybedince ordada isyanlar başlamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Feamer said: yazık ya valla yazık, yapacak o kadar iş, var nelerle uğraşıyoruz aylardır, ne için? o bile belli değil, petrol desen yok, maden desen yok? bu arada aselsan hisleri %8 artımış deniyor arkadas maden ve petrolden onemlisi var. amerikan abimizin gozune girmek. dusunsene bi suriyeye yapcagmiz operasyonda obamanin gozundeki reputationu. amerikanin gozune girdinmi gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bende bu işin sonunu göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: Yalnız buna nasıl nato izin veriyor? Meclis resmen cihan harbi için izin aldı lan istese Arjantin'e asker çıkarır =) Nabıonuz olm siz diyen yok mu? Civ 5 gibi dünyaya nota verdik anasını satıyım ne atarlı giderli memleketmişiz. Asıl neden petrol... Peak Oil gerçekleştiği için Ortadoğu'da değil de Af-Pak bölgesinde petrol karşılığı görev yapacak askeri güç olacak. Aslında tezkere ileriye yönelik çıkarıldı. Günümüzde para değil de, gücü yeten belli kaynaklara ulaşabilecek, gelişen bütün tantanalar tüketimi azaltıp, petrol yataklarına ve/veya petrol boru hatlarına konma mevzusu. Bu olaya asker gönderilecekse ilerde profesyonel orduya tamamen geçileceğini düşünüyorum. Bilmiyorum WOWTurkey forumlarını sıklıkla takip eden var mı, orada Global sermaye ve Güç savaşı diye bir başlıkta bir eleman 2006 dan itibaren korkutucu öngörülerde bulunmuş (günümüzdeki balyoz, ergenekon vb. davalar ve odakları hakkında da özellikle), ve tek tek çıkıyor acı bir şekilde. Ahanda forum başlığı Adamın (yaşlıca biri olduğunu da söylemiş kendisinin) soğukkanlı anlatımından tüylerim ürperdi. Bir ara ELM hakkında bir blog yazısını da asmıştım "komplo teorisi" olarak geçiştirilmişti ama durum bu. EREOI (enerji elde etmek için birim başına harcanan enerji oranı) petrolün azalmasıyla azaldığı için, faiz tabanlı büyüme, aynı EREOI oranlı bir enerji kaynağı global çapta bulunana / keşfedilene kadar yalan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim merak ettigim eger romney secimi kazanirsa o zaman ne halt yicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 o değil de her fırsatta dünya siyasetine atılmaya çalışıyor bizim tayyip. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 HotLine said: benim merak ettigim eger romney secimi kazanirsa o zaman ne halt yicez? Gozunu kapatican zevk almaya bakcan yigidim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 HotLine said: benim merak ettigim eger romney secimi kazanirsa o zaman ne halt yicez? kuyruk kıstırıp kaçcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bide bizi suriyeye sokup el degistirirlerse super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 koymuş http://www.youtube.com/watch?v=GboN3jLJXFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 HotLine said: bide bizi suriyeye sokup el degistirirlerse super olur. bu noktadan sonra suriye ile ilişkiler zaten boka sardı youtube'a bile düştü türkiyeden erzak alan özgür suriye ordusu askerleri. muhtemelen eset nod'a rusya ve iran da yardım ediyordur o yüzden suriyeye girersek onlarla gerginlik olması da kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zerotimers said: HotLine said: benim merak ettigim eger romney secimi kazanirsa o zaman ne halt yicez? Gozunu kapatican zevk almaya bakcan yigidim.... hehe benim icim rahat. ben suriyeye cook cok uzakta yasiorum. sadece vatanim icin endiseliyim. komplo kuruolar komplo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oski said: https://pbs.twimg.com/media/A4W7zBuCEAAfe8N.jpg assdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar