Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çk tatlsn yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tükürmüş üstüne de THIS IS YOUR HOLE diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bunlara antuda hap veriyolar ayrı realite yaratılıyo kafalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Cezada eşşeğin kulağına su kaçırmışlar. Şov olsun diye abartıya kaçmışlar. Engin'de de bence 11 fazlaydı, 7-8 olurdu. Meireles hayatında kırmızı kart görmemiş adam, tutup bu maçı mı bekledi kart görmeye? Bana bakarsanız tükürme olayı yok, tükürük saçmış doğru, ama o sinirle konuşurken ağzından püskürmüş işte. Bundan tükürdü diyip de abartı ceza vermenin manası yok. El hareketinin anlamını bilemem, artık cinsel tercihe mi laf attı, korkaksın yemedi mi dedi ne dedi belli değil. Her koşulda orada hareketten dolayı ekstra ceza gerekliydi bence. Bu olayın hakkı 4 maçtı. 5 maç ceza verirdin, sonra itirazla 4e düşerdi, ya da düşürmeyip 5 kalırdı, o zaman normaldi. Fazlası gereksiz yere abartı. 11 maç nedir yahu? Lig dediğin zaten 34 hafta. Üçte birinde yok diyosun. Pepe davarı rakibini yerde öldüresiye tekmeleyip çiğnediğinde bile 10 maç ceza almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 OKEY CİMBOM OKEY LETS GO edit: rew yine kalitesini belli etmiş. her gsli şu kadar adam olabilseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Neden bizim ülkeye gelen topçular bir anda futbol magandası oluyor. Hakikaten bizim apaçi türk futbolcular bu adamları da bozuyor. Yemişim 12 maç cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ağızdan konuşurken çıkan tükürükle, adamın suratına tükürmekle aynı şey mi beyler yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Tükürüğu görmedim kafa hareketindende tükürük diyemem.Dediği gibi ''You!'' diye suratına çemkirmiş olabilir hakemin. Ama yaptığı ''korkak'' hareketi olsa heralde burda çoğumuz avrupa maçı izleyen adamlarız.Birini görürüz yaparken. Adam ''lan sen allahın türkiye liginin hakemisin sen kimsin bana kariyerimin ilk kırmızı kartını gösteriyosun?'' diye cingar çıkarmış işte. Diil hakeme oyuncuya bile yapıldığını gören varsa karşılıksız kalan link plz. Bide çıkarken armayı arıyıp bulması ve (şunu düzeltiyim bir grup)fenerlilerin bunu ''helal ossun lauhuwqu'' diye karşılaması priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sorun tükürüğe 8 maç gelmiş olması. diğerine kimse bişey diyemiyor harekt ne anlama bile gelse. AMA ORTADA TÜKÜRÜK YOK ÖN ACIDAN İZLEYİNCE GÖRÜLÜYOR. HA GÖREMEYENLER VAR, ONLARA YAPACAK BİŞEY YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Rewendor said: Cezada eşşeğin kulağına su kaçırmışlar. Şov olsun diye abartıya kaçmışlar. Engin'de de bence 11 fazlaydı, 7-8 olurdu. Meireles hayatında kırmızı kart görmemiş adam, tutup bu maçı mı bekledi kart görmeye? Bana bakarsanız tükürme olayı yok, tükürük saçmış doğru, ama o sinirle konuşurken ağzından püskürmüş işte. Bundan tükürdü diyip de abartı ceza vermenin manası yok. El hareketinin anlamını bilemem, artık cinsel tercihe mi laf attı, korkaksın yemedi mi dedi ne dedi belli değil. Her koşulda orada hareketten dolayı ekstra ceza gerekliydi bence. Bu olayın hakkı 4 maçtı. 5 maç ceza verirdin, sonra itirazla 4e düşerdi, ya da düşürmeyip 5 kalırdı, o zaman normaldi. Fazlası gereksiz yere abartı. 11 maç nedir yahu? Lig dediğin zaten 34 hafta. Üçte birinde yok diyosun. Pepe davarı rakibini yerde öldüresiye tekmeleyip çiğnediğinde bile 10 maç ceza almıştı. Guzel yorum. Cezaya gerek diyenlere guluyorum ben. Yaptigi cezasiz kalsa her kart goren saha disina cikmadam hakemin yanina bir ugrar once. Ama bu gercekten cok abarti olmus. O kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bilmiyorum valla tükürük meselesi benimde gözüme ''tükürük saçarak konuşma'' gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 valequenta said: ...surada mantikli 2 kelime edemeyen 3-5 elemandan seviyesiz, troll falan laflarini isitebildigim icin susmustum da dayanamadim. fizban said: ...Bu arada valequenta trolle devam edersen disari alalim seni. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 karar hakem raporuna göre veriliyor herhalde , tahkimde görüntüler tekrar izlenir ceza yarı yarıya düşer diye düşünüyorum , düşmezse keşke hakemin bogazına sarılıp 2 tane çaksaydı gene 11 maç alacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: OKEY CİMBOM OKEY LETS GO edit: rew yine kalitesini belli etmiş. her gsli şu kadar adam olabilseydi keşke. ben daha kaliteliyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iddia ediyorum burdakiş en kaliteli adam benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adamsın cons lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 haydi gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Cons said: iddia ediyorum burdakiş en kaliteli adam benim SENİN KALİTEN BENİM KALİTEMİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sende gel rıdvan lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ama fönörösyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Şu karar 12 maçtan 5-8 maç arası bir cezaya düşmez ise bu saatten sonra o sinirle yapılacak transferlerin kimse kusuruna bakmasın. Artık Ibrahimovicimi alırız , Neymarımı getiririz , Sneijdere yanına robben'i al ilk uçakla gel mi der aziz yıldırım bilemiyorum.. Dua edin şu karar 6-7 maça düşsün. Yoksa ikinci yarı açık ara harrass'larız bu ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya bu şeye benziyor, azerbaycan dövlet başkanı Demirel'e Türk dünyasının en büyük pezevengi demiş de hani onlarda bu böyük iş adamı demekmiş ya, bu da öyle birşey tamam onun memleketinde o el hareketinin bi anlamı olmayabilir ama burda var ne yazık ki hakem de ona göre yorumlamış haklı olarak, ne yani "bi dakka bi dakka bu hareket bizde böle böle demek sizde ne demek ona göre yazacam raporu" mu demeliydi? ben hareketin anlamsız olduğunu söylemesine karşın ondan dolayı ceza verilmesini normal karşılarım ama tükürük meselesi doğru bile olsa 11 maç çok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Blackrose 9901094189312.kere yazıyorum sorun o değil. Sorun OLMAYAN tükürüğe 8 maç ceza verilmiş olması. Tahkimde onayacak caner olayındaki gibi büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bende degiştiriyorum.. Ortada bir tükrük varsa bile 12 maç fazla. Hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 işte diyorum ki tükürük var ya da yok bir kenara bırakalım, diyelim ki var, yine de çok fazla bir ceza 11 maç donu indirip arkasını dönüp osursa belki ha ama şu da var tabi diyelim ki tükürük var dediğim adamın gözünün bebeğine tükürmüşse demiyorum, adam o sinirle tüü allah belanı diyip yere tükürür mesela yazarsın bu bana hakaret etti tükürdü diye, ama ne bilim böle alnının ortasına tükürdüyse ki öyle görünmüyor (kör olabilirim bilmiyorum) o zaman az bile derdim 11 maç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar