Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Cezada eşşeğin kulağına su kaçırmışlar. Şov olsun diye abartıya kaçmışlar.

Engin'de de bence 11 fazlaydı, 7-8 olurdu.

Meireles hayatında kırmızı kart görmemiş adam, tutup bu maçı mı bekledi kart görmeye?

Bana bakarsanız tükürme olayı yok, tükürük saçmış doğru, ama o sinirle konuşurken ağzından püskürmüş işte. Bundan tükürdü diyip de abartı ceza vermenin manası yok.

El hareketinin anlamını bilemem, artık cinsel tercihe mi laf attı, korkaksın yemedi mi dedi ne dedi belli değil. Her koşulda orada hareketten dolayı ekstra ceza gerekliydi bence.

Bu olayın hakkı 4 maçtı. 5 maç ceza verirdin, sonra itirazla 4e düşerdi, ya da düşürmeyip 5 kalırdı, o zaman normaldi. Fazlası gereksiz yere abartı. 11 maç nedir yahu? Lig dediğin zaten 34 hafta. Üçte birinde yok diyosun. Pepe davarı rakibini yerde öldüresiye tekmeleyip çiğnediğinde bile 10 maç ceza almıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tükürüğu görmedim kafa hareketindende tükürük diyemem.Dediği gibi ''You!'' diye suratına çemkirmiş olabilir hakemin.

Ama yaptığı ''korkak'' hareketi olsa heralde burda çoğumuz avrupa maçı izleyen adamlarız.Birini görürüz yaparken.

Adam ''lan sen allahın türkiye liginin hakemisin sen kimsin bana kariyerimin ilk kırmızı kartını gösteriyosun?'' diye cingar çıkarmış işte.

Diil hakeme oyuncuya bile yapıldığını gören varsa karşılıksız kalan link plz.

Bide çıkarken armayı arıyıp bulması ve (şunu düzeltiyim bir grup)fenerlilerin bunu ''helal ossun lauhuwqu'' diye karşılaması priceless...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Cezada eşşeğin kulağına su kaçırmışlar. Şov olsun diye abartıya kaçmışlar.

Engin'de de bence 11 fazlaydı, 7-8 olurdu.

Meireles hayatında kırmızı kart görmemiş adam, tutup bu maçı mı bekledi kart görmeye?

Bana bakarsanız tükürme olayı yok, tükürük saçmış doğru, ama o sinirle konuşurken ağzından püskürmüş işte. Bundan tükürdü diyip de abartı ceza vermenin manası yok.

El hareketinin anlamını bilemem, artık cinsel tercihe mi laf attı, korkaksın yemedi mi dedi ne dedi belli değil. Her koşulda orada hareketten dolayı ekstra ceza gerekliydi bence.

Bu olayın hakkı 4 maçtı. 5 maç ceza verirdin, sonra itirazla 4e düşerdi, ya da düşürmeyip 5 kalırdı, o zaman normaldi. Fazlası gereksiz yere abartı. 11 maç nedir yahu? Lig dediğin zaten 34 hafta. Üçte birinde yok diyosun. Pepe davarı rakibini yerde öldüresiye tekmeleyip çiğnediğinde bile 10 maç ceza almıştı.

Guzel yorum. Cezaya gerek diyenlere guluyorum ben. Yaptigi cezasiz kalsa her kart goren saha disina cikmadam hakemin yanina bir ugrar once.

Ama bu gercekten cok abarti olmus. O kadar da degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu karar 12 maçtan 5-8 maç arası bir cezaya düşmez ise bu saatten sonra o sinirle yapılacak transferlerin kimse kusuruna bakmasın.
Artık Ibrahimovicimi alırız , Neymarımı getiririz , Sneijdere yanına robben'i al ilk uçakla gel mi der aziz yıldırım bilemiyorum.. Dua edin şu karar 6-7 maça düşsün. Yoksa ikinci yarı açık ara harrass'larız bu ligi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu şeye benziyor, azerbaycan dövlet başkanı Demirel'e Türk dünyasının en büyük pezevengi demiş de hani onlarda bu böyük iş adamı demekmiş ya, bu da öyle birşey

tamam onun memleketinde o el hareketinin bi anlamı olmayabilir ama burda var ne yazık ki hakem de ona göre yorumlamış haklı olarak, ne yani "bi dakka bi dakka bu hareket bizde böle böle demek sizde ne demek ona göre yazacam raporu" mu demeliydi?

ben hareketin anlamsız olduğunu söylemesine karşın ondan dolayı ceza verilmesini normal karşılarım ama tükürük meselesi doğru bile olsa 11 maç çok bence
Sosyal ağlarda paylaş

işte diyorum ki tükürük var ya da yok bir kenara bırakalım, diyelim ki var, yine de çok fazla bir ceza 11 maç

donu indirip arkasını dönüp osursa belki

ha ama şu da var tabi diyelim ki tükürük var dediğim adamın gözünün bebeğine tükürmüşse demiyorum, adam o sinirle tüü allah belanı diyip yere tükürür mesela yazarsın bu bana hakaret etti tükürdü diye, ama ne bilim böle alnının ortasına tükürdüyse ki öyle görünmüyor (kör olabilirim bilmiyorum) o zaman az bile derdim 11 maç :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...