Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kahramanliga gelinceye kadar marul saclinin 25-30 metreden her buldugu topa vurmasi var, hic sasmadan 70.dakikadan sonra yatmasi var, gol atmak icin butun takim cildirirken soguk kanli tavirlari var. Adam sadece marul sacli degil sebze beyinli
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Maç net Kayserinin hakkıydı.

Oyunu daha çok kontrol ettik ama Kayseri de kontralarda az ve öz geldi, net pozisyonlar da kafa kafaya. Maçın hakkı tam buydu aslında.
Mesaj tarihi:
Aslında net kelimesi fazla olmuş evet çünkü ikinci yarının başında da Fenerin kaçırdıkları vardı baya. Ama Kayserinin bazı kaçırdığı pozisyonlar komikti. Bir de bi penaltı mevzusu var Kayseri'nin verilmeyen. Gerçi tekrarını göremedim ama tartışılır heralde goygoy programlarında.
Mesaj tarihi:
80'e 90'a çıktığı bile oluyor bazen:P neyse maçı hak etmek diye bir şey yok futbolda ya da şöyle diyim ben inanmıyorum çünkü hak eden değil golü atan kazanıyor...
Mesaj tarihi:
Baggio said:

serjuhan said:

Maç net Kayserinin hakkıydı.

Oyunu daha çok kontrol ettik ama Kayseri de kontralarda az ve öz geldi, net pozisyonlar da kafa kafaya. Maçın hakkı tam buydu aslında.

kayseri oyun kurmamizi cok iyi durdu. Kanatlara inemeyince veya inipte husranla karsilasinca b planimiz olmadigi icin kimse nereye pas verecegini bilemedi. Gerci bunda takimin yarisinin hizli olmasi yarisinin kagnidan yavas olmasi ve bu iki tarafin anlasamamasininda payi var. Gordugum kadariyla Kuytla Gokhan da cok anlasamiyor zaten.

Kayserinin hakkiydi topu ayakta tutmak cokta onemli degil zaten onemli olan onunla biseyler yapabilmek biz yapamadik. 50 mac yapsak bu taktikle bu anlasamazlikla 50sini de kayseri yener gibi
Mesaj tarihi:
Şöyle bi baktım özete de, baroni neler öldürmüş lan ahahah. alex yerine koyulan adam bu bide sfgsdgfds.

Yemin ederim aycouldn't fitboldan zerre anlamıyor ya.

Bide fb ile gs'yi kotaran volkan-muslera abi. Neleri engelliyorlar.
Mesaj tarihi:
fizban said:

kasım ayı totemlerle 7 galibiyet 1 beraberlik şeklinde geçmişti sanırım. aralık ayı için de totem lazım. tatar ramazan'ı banliyim düzelir.

totemin adı bile yetti.

Boyle totemmi olur abijim yaw, daha yeni ciktim kodesten az gunesi goriyim asdssd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...