Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

klasik türk topçusu göt kalkıklığını yaşıyor, normaldir.

son maçlarda her şans verildiğinde parladı, şimdi onun zamanı. Göt kalkıklığından her ayağına geleni ezme durumuna gelene kadar kademeli kademeli gidecek böyle, sonra kendi aklı başına gelecek hoca şamarı ile ve tekrar eski konumuna gelecek. Ya da Okan Koç'lar gibi silinip gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Allam ne iğrenç macti ilk defa kız arkadaşımi stada götürdüm hem maç igtencti hem de tribünler.. İlk yarı Migros amigolari adamın tekini tekme manyağı yaptılar kafasına kafasına vurdular demirlerin üstünden. Çok korktu kız arkadaşım bi daha gelmem stada diyo igrenciz ya cekmisler kafayı bi milyon heriflerin kafa. Bi de deplasman hakkimiz engellenemez diye oturma eylemi yapıldı bagirmadi kimse fln. İnsan olun önce insan sonra gidersiniz deplasmna
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktaydık biraz allahtan ortada zaten bütün hayvanlar, köşeye doğru duruyoduk ama gördük tabi kabak gibi gözüktü geberttiler herifi tutup bi de içeri götürdüler sonra da aşağıdan 2 tane sağlık görevlisi depar attı bizim tribüne doğru yedek kulübesinden.doğradılar herifi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

telekomda alt katta bi hareketlilik oldu ama anlamadık ne oldu beyaz kıyafetli adamlar toplaştı hemen falan. Liebe'nin dediğine katılıyorum ancak tek taraflı olmuş biraz. Pendiksporlu hayvanların yaptığı da yakışmadı, taraftarı kışkırttı resmen. farkettiysen de pendik tezahürat yaptığı müddet boyunda ilk 15dk, migros olarak sadece alkışladık bağırmadık bile.

ha bu arada

Pendikspor'lu bir avuç taraftarın stada zarar verip rakip tribüne meşale atacak kadar özgüven sahibi olması Linkedin'de CV'ye yazılacak kadar takdire şayan olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

bizzat pendikli olduğum için ve pendik magnifico reislerinden 2-3 tanesiyle aynı ortamda çok bulunduğumdan nasıl birileri olduklarını biliyorum yaptıkları burada gördüklerin pendikte yaptıklarının yanında sevgi gösterisi gibi kalır.koltuk kırdılar attılar en az 15 tane ses bombası attılar bize doğru meşale fırlattılar vs. ama asıl onları siz normal maçlarda görün hele rakip gaziosmanpaşaysa =) onlar için zaten normal olan şyler bunlar ben buna benzer olayların fenerbahçe gibi normalin üstünde bir seviyede olduğu düşünülen bir takımda olmasını kabul edemiyorum.bir tek benim kız arkadşaım değil bir sürü kadın çocuk korktu kaçıştı o kavga esnasında.
Sosyal ağlarda paylaş

"Gençleri oynatayım" derken takımda adam bırakmamış, 6-7 genç birden sahada, öbürleri de banko yedek oynayan adamlar. Devreye doğru ite kaka o gol olmasaydı görürdüm değişiklikleri, 2 tane birden as takım adamını sokuverirdi.

Kadıköy'de zor yendik resmen, Krasic Pendikspor defansına bile bir tane tehlike yaratamadı. Sezer biraz açgözlü ve çabuk şımarmış görünmesine rağmen iyiydi, Salih ve Recep de öyle. Her maç 89'da Xelçuk gireceğine 75-80'de bu gençlerden biri girse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

dunyanin en degersiz bilmemkacinci turnuvasinda zaten avrupada devam eden takimin neden aslari kullanmasini bekliyosun?

bi tek senin mi aklina geliyo araya tecrubeli oyuncu yerlestirmek? hayir yani cok fantastik bi fikir oldugunu falan mi dusunuyosun? yok abi koymamamis iste, bi keresinde de bi mantik kurmaya calisin lan, adamin bi bildigi vardir falan diyin.

haftalardir genc de genc, salih de salih diye yirtiniyosunuz, al izledin iste.

United falan da sacma sapan kadroyla cikip sacma sapan takimlari zar zor yeniyo yani. Her zaman mukemmel futbol gorme kasti nedir? gormeyince Aykuta direk bok atmaya baslamak nedir.

hayir yani su turkiye kupasi da o kadar gereksiz ki, anca iste boyle 25 sene falan kazanmayinca insanin aklina gelir, ha kotu futbol oynamisiz ha 150dk tek kale oynamisiz ne farkeder allahin turkiye kupasinin 4. tur pendik macinda?
Sosyal ağlarda paylaş

pendik çetesinin yaptığıyla övünmek ayrı bişe tabi. ha bu arada gerçekler üzerinden gidecek olursak sefa ve tayfası o adamları kevgire çevirir mi yoksa bir avuç .. otur yerine der geçermi orayı bilmem. yapılan büyük terbiyesizlik derbi değil ki ortam gerilsin ses bombası nedir koltuk sökmek nedir abi? kaldı ki biz migrosun kapısından girerken pendik taraftarı yanımızdan geçip gidiyordu kimse ses bile çıkarmadı bu magni bilmemnenin gazı kime?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...