Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 first Behzat yargilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ulan buna giriyorum diğer konuya link vermişsin sonra diğerine giriyorum buna link vermişsin sonra bundan diğerine geçtim şimdi buradayım. naptın sen!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 niye yeni konu oldu ki, varsın çok mesaj olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 'Savaşın eşiğindeyken bile dizinin alkolüyle uğraşıyorlar' Almanya'nın Essen kentinde dün düzenlen okuma akşamına katılan Behzat Ç. dizisinin yaratıcısı Emrah Serbes, "Türkiye'yi yönetenler, Suriye ile savaşın eşiğinde iken bile bir televizyon dizisinin alkolüyle filan uğraşıyor" dedi. http://gundem.milliyet.com.tr/-savasin-esigindeyken-bile-dizinin-alkoluyle-ugrasiyorlar-/gundem/gundemdetay/04.10.2012/1606658/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 51'de bırakmıştım, bugün yeniden başladım. suna falan derken kanım dondu. bu kadar karanlık mıydı yau bu dizi? yalnız ne de güzel biriktirdim yahu, siz yayın tarihini bekleyin, ben de üçer beşer izliyim hohoho. neyse spo yememek için koşarak kaçıyorum. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 3.sezonun ilk bölümü şahaneydi. Daha sonraki 2 bölüm zayıf kalmış. Yine de açık ara tvdaki diziler arasında her bakımdan en iyisi, en kalitelisi, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 arabalar hundayi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ee şimdi sövücem de başka dizinin spoiler'ı oluyormuş. bu muymuş yani 2. sezonun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 saaheneydı bölüm bence. her bölüm ilki gibi olursa (olamaz zaten öle bölüm için bi haftadan cok daha fazla hazırlıkg erekir) yürek dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Erdal Beşikçioğlu da insan abi her bölüm 1. bölüm performansı beklemek çok mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 onun performansı her bölüm çok iyi ancak senaryo her bölüm aynı kalitede olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 geçen haftanın açılış bölümü efsaneydi bence. nerdeyse breaking bad kadar heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bence de çok iyiydi. yani izlemedeim ama herkes beğenmiş yani öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 internetten sansürsüz izleyim dedim ama ilk parça sansürsüz diğer parçalar sansürlü. Ya ben beceremedim yada saçma sapan bi iş yapmışlar . Partlara tıklayınca sansürlü sayfaya yönlendiriyor . küfür dinlemek değil maksadımda bira şişesini kaplamaları çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Extralarda sansürsüzler artık oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bipsizleri izliyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bipli izledim dünkü bölümü tat vermedi gerçekten. Memduh başkanı özledim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ağır spoiler içerikli şeyler sorucam biri üşenmeyip özet olarak cevaplarsa sevinirim. kırk bölüm izledim ben. bi de dünkü bölümü izledim. savcı mavcı ölmüş o araştırılıyo senaryo bu zaten şimdilik. ama ercü napıyo anlamadım. behzat bunu öldürmüyo, o buna yardım ediyo falan. şule noldu? şevket noldu? selim noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 araları atlamayaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://j.wigflip.com/1cQWLTS2/roflbot.jpg ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bu Greece muhabbeti nedir yahu, uzak kaldım buna :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 behzatı vermeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 forgiver said: http://j.wigflip.com/1cQWLTS2/roflbot.jpg ehehe Bu saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar