Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım'ın Alex açıklaması (SON DAKİKA)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

sevgili gençler,

bir noktayı gözden kaçırmamanızı tavsiye ediyorum

alex o toplantıya iş aktini sonlandırmak amacıyla gidiyordu, niyeti buydu, çünkü asla a-2,b-3,c-4 tipi takımlarla çalışma yapmayacaktı

ve aziz yıldırımı da babası kadar yakından tanır, nasıl bir insan olduğunu bilir, ve olaylara ne tepki vereceğini tahmin ederdi

bu durumda azizin karşısına oturup bacak bacak üstüne atması, senelerin birikmiş bir boşalmasından ibaret olabilir

yüzüne bile bakmaması da muhtemelen cesaretsizlik ve korkudandır, aziz yıldırımdan korktuğundan değil, yapmak üzere olacağı hareketin ağarlığından

kimse bana patronun karşısında bacak bacak üstüne atıp, enseye tokat muabbeti yaparız biz demesin, tüzel kişiliklerde böyle ilişkilere müsade edilmez
Sosyal ağlarda paylaş

offf çizmiş lan kafayı bu adam. fenerliler resmen hitlerin arkasınadan yürüyen alman halkı gibi, yukarıda yazı olarak verilmiş ama aman diyeyim videoyu izleyin.

şaka gibi lan, valla şaka gibi. adam bildiğin 50'sinden sonra çizmiş amca gibi "karşıma gelmiş ayak üstüne atmış, vitivititivit atıyor. bizde ayak ayak üstüne atılmazüüü" diye zırvalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Fenerin ilk erkek taraftarlı maçında dananın kuyruğu kopar bence. Azizciler ve fenerliler birbirine girer veya daha maç öncei azizciler ortalıgı karıstırıp maçı erteleme veya gene ceza aldırmaya çalışabilirler ki protestolar yapılamasın.

beşiktaşla ilk maçları yahu
Sosyal ağlarda paylaş

abi kimse kusura bakmasın; balık basdan kokar. alex in durumu sıkıntılıydı,olayların bu duruma gelecegi belliydi onlem alınmadı ya da alamadılar.

sonuclarına da katlanıcak fb,boyle giderse daha da kotu olacak bi yonetim bi alex arada takım kalıcak.

bu yuzden krizin iyi yonetilmesi lazım.bence alex ile oturulup konusulması tatlı ayrılınması lazım.anladıgım kadarıyla ofkeyle is yapılmıs sonuclarıda kotu olmus,alex de bavulunu toplayıp gitmiyor taraftarı,Tr de ki futbol kulturunu ogrenmis oradan intikam almaya calısıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda izlediğim en rezil videolardan biri

koskoca fener başkanı cıkmış.ilkokul cocugu gibi alexi şikayet ediyor.yok bacak bacak üstüne attı twit attı

yanında garibim tercüman bembeyaz olmuş

diğer tarafında aykut kocaman yancılıgın allahını yapıyor.söylenenlere kafa sallayıp NASIL KOVDUK İBİNEYİ EN BÜYÜK FENER LAYLAY surat ifadesi.

tükürüklere saçarak reyc atan başkan.meh sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

aykut kocaman başkası açarken kafasını sallıyo yancı diyosunuz. adam napsa suç. adam kendide açıklama yaptı aziz yıldırımdan sonra zaten. alexe ben ona sen çok büyüksün demedim falan dedi.

"alex pazartesi günü basın toplantısı yapacakmış.

neden pazartesi?
neden fenerbahçe'nin mönchengladbach ve beşiktaş maçlarının sonucunu bekliyor?
neden bu kadar kurnaz davranıyor? aslında kurnazlık da değil bu çünkü aklı başında herkes biliyor yaptığı hesapları. olası puan kayıplarında elini güçlendirmiş olacak basın toplantısı öncesi.

aykut kocaman kendisine 'sen benden büyüksün' demiş hesapta. buna kim inanır çok merak ediyorum. istediğiniz kadar sevmeyin aykut hocayı, istediğiniz kadar nefret edin ama sizde içten içe biliyorsunuz aykut kocaman'ın bu cümleleri kurabilecek kadar haysiyetsiz olmadığını."

tamamen katılıyorum bu yazılana^^. bu olayda bin kere yazdım, alexte suçtu, aziz yıldırımda, aykut kocamanda.

yok fenerbahçe yenilsin falan diyenler var abartmayın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

"ısrarla ve inatla devam edeceğim yazmaya. kimsenin kuyusunu kazmamış, alex'i kıskanmamış, küçük hesapların içinde olmamıştır.

36 yaşında olacak olan alex ile 2013 sezonunun sonunda yeniden sözleşme imzalanmasını istememiştir sadece.

alex kontratı 2 yıl daha uzatılmayacağını anladığı an yanlış işlerin içine girmiştir. ama son dönemde yarattığı huzursuzluk kontratı yenilenmeyeceği her dakika artmaya devam edecekti. kanayan parmağın ne yazık ki kesilmesi gerekmekteydi. aykut kocaman bunu yapmıştır.

bundan sonrası için en az 4 temmuz sabahı kadar büyük bir sınav kendisini beklemektedir.

alacağı her kötü skorda ne yazık ki kendisine normalden çok daha fazla vurulacak ve taraftar tarafından linç edilmeye çalışılacak her kötü skorda istifası daha yüksek sesle istenecektir.

alacağı skorlar ne olursa olsun, kendisinin yerine gelebilecek herhangi bir alman, brezilyalı vs. nin fenerbahçe için daha iyi olmayacağına olan inancım,
her ne kadar zaman zaman taktiksel hatalarını eleştirsem de hocalığına olan inancım,
koşulsuz şartsız adaletli olduğuna inancım
ve herşeyden önemlisi alınan mağlubiyetlere hepimizden çok üzüldüğüne yani kısacası fenerbahçeliliğine olan inancım nedeniyle görevi başında bulunduğu her an ben naçizane arkasındayım. sayımız ne kadardır, kaç kişiyizdir bilmiyorum ama fenerbahçe için kocaman umutlarımın sahibidir.

ve artık her fenerbahçe maçı'nda galibiyet için edeceğim dualar, 3 puan ya da şampiyonlukların ötesinde bu adamın başarılı olabilmesi içindir.

bizden sonra hangi takımı yönetirse o takım kazansın diye dua etmeye devam edeceğim. bunun yegane sebebi kendisine çok büyük haksızlık yapıldığına inanıyor olmam sadece."

bu yazıya da sonuna kadar katılıyorum. aynen +1 +rep.
tabi özellikle burada kimsenin böyle düşündüğünü düşünmüyorum.
ama özellikle aykut kocaman'a çok;ama çok büyük bir haksızlık ediliyor türkiye çapında şu an. bildiğin linç. haketmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

lawl

futbol konusunda star wars gibi yaklaşmanıza bayılıyorum abi

n__n

çok sevimlisiniz lan.

darth vader vs. luke skywalker mücadelesi gibi. biri iyi, biri kötü sanki.

ikisinin de çıkarı vardır, işine gelecek şekilde çevirecekler tabii olanları. regular hayat böle değil mi abi zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...