fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aaaa olmaz canım pis alex şöyle aziz başkanın elini eteğini öpmesi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sevgili gençler, bir noktayı gözden kaçırmamanızı tavsiye ediyorum alex o toplantıya iş aktini sonlandırmak amacıyla gidiyordu, niyeti buydu, çünkü asla a-2,b-3,c-4 tipi takımlarla çalışma yapmayacaktı ve aziz yıldırımı da babası kadar yakından tanır, nasıl bir insan olduğunu bilir, ve olaylara ne tepki vereceğini tahmin ederdi bu durumda azizin karşısına oturup bacak bacak üstüne atması, senelerin birikmiş bir boşalmasından ibaret olabilir yüzüne bile bakmaması da muhtemelen cesaretsizlik ve korkudandır, aziz yıldırımdan korktuğundan değil, yapmak üzere olacağı hareketin ağarlığından kimse bana patronun karşısında bacak bacak üstüne atıp, enseye tokat muabbeti yaparız biz demesin, tüzel kişiliklerde böyle ilişkilere müsade edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 offf çizmiş lan kafayı bu adam. fenerliler resmen hitlerin arkasınadan yürüyen alman halkı gibi, yukarıda yazı olarak verilmiş ama aman diyeyim videoyu izleyin. şaka gibi lan, valla şaka gibi. adam bildiğin 50'sinden sonra çizmiş amca gibi "karşıma gelmiş ayak üstüne atmış, vitivititivit atıyor. bizde ayak ayak üstüne atılmazüüü" diye zırvalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 8 senedir atmadigi icin kizmis olabilir sonucta herif turk gibi vs. bilerek abartmis olabilir ipleri kopmus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Herifi karga tulumba yollarken iyi sonra ayak ayak üstüne atmadı diye ağlamak tam Azizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 acıklamayı izledim de agzından tukurukler sacarak konusmus aziz.tam bi RAGE! yalnız tercuman da cok gerilmis ahahahah.acıdım adama.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Du bakalim ne olacak aziz pwns all gibi bi durum olacak gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 samet hıç aglamasın adrianayla yanak yanaga foto cekilirken iydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fenerin ilk erkek taraftarlı maçında dananın kuyruğu kopar bence. Azizciler ve fenerliler birbirine girer veya daha maç öncei azizciler ortalıgı karıstırıp maçı erteleme veya gene ceza aldırmaya çalışabilirler ki protestolar yapılamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ALEX ODAMA GİRDİ VE SAYGISIZCA POPOMA DOĞRU BAĞIRDI! sonra da dans etmeye başladı! böle saygısızlık olmaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Absolut said: Fenerin ilk erkek taraftarlı maçında dananın kuyruğu kopar bence. Azizciler ve fenerliler birbirine girer veya daha maç öncei azizciler ortalıgı karıstırıp maçı erteleme veya gene ceza aldırmaya çalışabilirler ki protestolar yapılamasın. beşiktaşla ilk maçları yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 erkek taraftarla ilk mac kasimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi kimse kusura bakmasın; balık basdan kokar. alex in durumu sıkıntılıydı,olayların bu duruma gelecegi belliydi onlem alınmadı ya da alamadılar. sonuclarına da katlanıcak fb,boyle giderse daha da kotu olacak bi yonetim bi alex arada takım kalıcak. bu yuzden krizin iyi yonetilmesi lazım.bence alex ile oturulup konusulması tatlı ayrılınması lazım.anladıgım kadarıyla ofkeyle is yapılmıs sonuclarıda kotu olmus,alex de bavulunu toplayıp gitmiyor taraftarı,Tr de ki futbol kulturunu ogrenmis oradan intikam almaya calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 son zamanlarda izlediğim en rezil videolardan biri koskoca fener başkanı cıkmış.ilkokul cocugu gibi alexi şikayet ediyor.yok bacak bacak üstüne attı twit attı yanında garibim tercüman bembeyaz olmuş diğer tarafında aykut kocaman yancılıgın allahını yapıyor.söylenenlere kafa sallayıp NASIL KOVDUK İBİNEYİ EN BÜYÜK FENER LAYLAY surat ifadesi. tükürüklere saçarak reyc atan başkan.meh sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ne çamur adam şu başkan. yazık gerçekten koca camiayı himayesi altına almış. herkes yalakası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 samete üzüldüm açıkcası, alexle yıllardır abi kardeş gibi bir ilişkileri vardı. bunamış bir adam yüzünden ne hale geldiler yazık değil mi bu çocuğa neden kamuoyunun önüne atıyorsun kendin açıklasana herşeyi erkek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aykut kocaman başkası açarken kafasını sallıyo yancı diyosunuz. adam napsa suç. adam kendide açıklama yaptı aziz yıldırımdan sonra zaten. alexe ben ona sen çok büyüksün demedim falan dedi. "alex pazartesi günü basın toplantısı yapacakmış. neden pazartesi? neden fenerbahçe'nin mönchengladbach ve beşiktaş maçlarının sonucunu bekliyor? neden bu kadar kurnaz davranıyor? aslında kurnazlık da değil bu çünkü aklı başında herkes biliyor yaptığı hesapları. olası puan kayıplarında elini güçlendirmiş olacak basın toplantısı öncesi. aykut kocaman kendisine 'sen benden büyüksün' demiş hesapta. buna kim inanır çok merak ediyorum. istediğiniz kadar sevmeyin aykut hocayı, istediğiniz kadar nefret edin ama sizde içten içe biliyorsunuz aykut kocaman'ın bu cümleleri kurabilecek kadar haysiyetsiz olmadığını." tamamen katılıyorum bu yazılana^^. bu olayda bin kere yazdım, alexte suçtu, aziz yıldırımda, aykut kocamanda. yok fenerbahçe yenilsin falan diyenler var abartmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İlk erkek taraftarlı maç Antalyaya karşı. Neler olacak şimdiden merak ediyorum. Bu arada evet, hiç sevmemekle birlikte Samet kötü bir durumdaydı. 8 yıldır muhtemelen yakın arkadaş olmuşlardı alexle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 valla çok uzaktan takip ediorm da bi futbolcu kapris falan yapıosa göndericeksin. aykutla ouzda böle gitmemişmiydi? nese, bi galatasaraylı olarak umarım azizle aykut yıllarca fenerbahcede kalırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "ısrarla ve inatla devam edeceğim yazmaya. kimsenin kuyusunu kazmamış, alex'i kıskanmamış, küçük hesapların içinde olmamıştır. 36 yaşında olacak olan alex ile 2013 sezonunun sonunda yeniden sözleşme imzalanmasını istememiştir sadece. alex kontratı 2 yıl daha uzatılmayacağını anladığı an yanlış işlerin içine girmiştir. ama son dönemde yarattığı huzursuzluk kontratı yenilenmeyeceği her dakika artmaya devam edecekti. kanayan parmağın ne yazık ki kesilmesi gerekmekteydi. aykut kocaman bunu yapmıştır. bundan sonrası için en az 4 temmuz sabahı kadar büyük bir sınav kendisini beklemektedir. alacağı her kötü skorda ne yazık ki kendisine normalden çok daha fazla vurulacak ve taraftar tarafından linç edilmeye çalışılacak her kötü skorda istifası daha yüksek sesle istenecektir. alacağı skorlar ne olursa olsun, kendisinin yerine gelebilecek herhangi bir alman, brezilyalı vs. nin fenerbahçe için daha iyi olmayacağına olan inancım, her ne kadar zaman zaman taktiksel hatalarını eleştirsem de hocalığına olan inancım, koşulsuz şartsız adaletli olduğuna inancım ve herşeyden önemlisi alınan mağlubiyetlere hepimizden çok üzüldüğüne yani kısacası fenerbahçeliliğine olan inancım nedeniyle görevi başında bulunduğu her an ben naçizane arkasındayım. sayımız ne kadardır, kaç kişiyizdir bilmiyorum ama fenerbahçe için kocaman umutlarımın sahibidir. ve artık her fenerbahçe maçı'nda galibiyet için edeceğim dualar, 3 puan ya da şampiyonlukların ötesinde bu adamın başarılı olabilmesi içindir. bizden sonra hangi takımı yönetirse o takım kazansın diye dua etmeye devam edeceğim. bunun yegane sebebi kendisine çok büyük haksızlık yapıldığına inanıyor olmam sadece." bu yazıya da sonuna kadar katılıyorum. aynen +1 +rep. tabi özellikle burada kimsenin böyle düşündüğünü düşünmüyorum. ama özellikle aykut kocaman'a çok;ama çok büyük bir haksızlık ediliyor türkiye çapında şu an. bildiğin linç. haketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 @moriarty o zaman aziz yıldırım niye cuma günü toplantı yapıyo? aynı mantık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 lawl futbol konusunda star wars gibi yaklaşmanıza bayılıyorum abi n__n çok sevimlisiniz lan. darth vader vs. luke skywalker mücadelesi gibi. biri iyi, biri kötü sanki. ikisinin de çıkarı vardır, işine gelecek şekilde çevirecekler tabii olanları. regular hayat böle değil mi abi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Moriarty'nin quote'u (tu) Olay odur direk, birde bu konuda FB'lilerden çok yine FB hater'ları at koşturuyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hayır abi alex iyi adam o bizim çocukluğumuzda okuduğumuz tombix karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Rozi'de Aykut :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar