Oski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hepinizden oray eğin tarzı snob tadı aldım. bırakın oynasın çocuklar. biz sanane'de oynamak crack peşinde koşmadık mı senelerce? "cd key in use" hatası alıp kafaları duvara vurmadık mı?
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 EDGF var su anda business kismini anlatiyor. Unity bayagi iyiydi have fun gangnam style diye bitirdi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oski said: hepinizden oray eğin tarzı snob tadı aldım. bırakın oynasın çocuklar. biz sanane'de oynamak crack peşinde koşmadık mı senelerce? "cd key in use" hatası alıp kafaları duvara vurmadık mı? bizim vaktimizde türkiye son 5 yılın en iyi oyununu yapsaydı onu açık ara birinci seçtirirdik JADDDDDEEEEE yerine. herşeyi geçiyorum de cidden şu olaydan acayip utandım ülkem adına. yetenek çıkaramıyoruz. çıkardığımızda ise hakkını veremiyoruz.
Oski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 son 5 yılın en iyi oyunu derken m&b mi diyosun Sam? iyi niyetle soruyorum ha, yanlış anlamayım diye.
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bayagi notlar aldim ankaraya donunce gecerim buraya.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oski said: son 5 yılın en iyi oyunu derken m&b mi diyosun Sam? iyi niyetle soruyorum ha, yanlış anlamayım diye. evet.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 motb var abi. beklesin mount and blade.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 5 yılın en iyi olayı sadece sam için tabii ama yine de gelmiş geçmiş en iyi türk oyunu (crysisler dahil), onu herkes kabul eder herhalde.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben kabul etmem gerçi, benim için 3000'e kadar en iyi türk oyunu istanbul efsaneleri
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Darklight1903 said: motb var abi. beklesin mount and blade. mount & blade şeklinde de kısaltılabilir tabii.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 turk oyuncusu belesci direk ama pay2winde seviyor oyuna 5 kurus para odemez, korsan alir ama hack, kirak cheat icin misal gider dunyanin parasini doker, uoda freeshard da oynayip edit icin paralari sayar server beye boyle les bir oyuncu profilimiz var ya
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Sam said: Darklight1903 said: motb var abi. beklesin mount and blade. mount & blade şeklinde de kısaltılabilir tabii. midem bulandi :(
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Silphatos said: ben kabul etmem gerçi, benim için 3000'e kadar en iyi türk oyunu istanbul efsaneleri (tu) kitapçığı falan bile harikaydı hatta ben olsam o firmanın yerinde oturur baştan yazar modernize eder oyun stilini sürerdim piyasaya, tam günümüz türkiyesine uygun.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Viktor said: Ben gitmeyi dusunuyordum ama jadde nin mount and blade i gectigi, en iyi mmo nun ve en iyi oynanabilirligin wolf team secildigi bir fuara gidicegime serdar ortac konserine giderim daha iyi Kız arkadaşım eğitim fuarı mı ne bir şeye gidecekmiş, ben de paralelde şuraya mı takılsam falan diyordum ki Viktor'un yargısına denk geldim. Fikirlerim şekillendi resmen, uzak durayım. Bulunsun diye online davetiye alayım dedim, iki basamaklı sayımı iki basamaklı olarak kabul etmedi. "Security check: unable to verify nonce value."
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ben anlamadım bu oylama işine niye takıldınz ki bu kadar kim oylamış, internet üstünden değil mi? Oyunu yapanlar kendi oyunlarını oylatmış gibi geldi bana.
Öne çıkan mesajlar