kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 son zamanlarda başladı , eski amd çift çekirdekli 2gb ddr ram ve geforce 8600 gt ekran kartı var.şimdiye kadar hiç olmuyordu ancak şimdilerde oyunlarda ( diablo da bile ) 15-20 saniyelik donmalar oluyor. Oyundan çıkıp cpu ölçere baktığımda %100 diye gösteriyor. 20 saniye sonra tekrar normale dönüyor. 5-10 dakka geçtikten sonra tekrar aynı hikaye. sebebini bilen yada benzer durum başına gelen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim. (Donuyordan kastım, fps 1-2 ye düşüyor. slide şov anlayacağınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 spy falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 combofix kullan belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 donanımdan değil de vürüz mürüz kaçmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cpu fanını temizle , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi an 99 yılında sanane forumundaymış gibi hissettim, "dur lan yanlış yere mi bakıyorum" oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aynisi gw2'de 25 fps civari alirken hicbir sebep olmadan slideshowa 5 10 sn kadar donup duzelmesi seklinde bende de oluyor driver guncellemek falan yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bilgisayar en son ne yüklediğine falan bak, belki bi program driver falan kurmuşsundur o sebep oluyordur. sistem geri yükleme yapabilirsin. chipset driverlarını güncelleyebilirsin falan işte. bir sürü sebebi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kaloriferin yanına koy. kombiyi aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 2 dakka ile bu kötü espriyi yapma hakkını kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 malware değilse ısınma ya da güç sorunu gibi geldi bana gerçi cpu %100 demişsin malware daha olası sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 combofixi acinca kapaniyor gpu driver guncellerken de kapanmisti sicaklik diyecegim linuxtayken yok hicbiseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar